|
|
|
|
|
LivingDeadGirl
|
 |
« Odpowiedz #46 : Listopad 12, 2008, 10:54:47 » |
|
Klaka - Ajj, piękne x.x. Yui - mogłabyś rzucic jakieś zdjęcie? Jestem ciekawa, czy chce mi się odwiedzic Auchana ^^.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 13, 2008, 03:23:28 wysłane przez LivingDeadGirl »
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #47 : Listopad 12, 2008, 10:56:29 » |
|
Kurde, jeszcze bardziej chcę kolczyki w uszach (nie, jeszcze się nie odważyłam _^_) A mi udało się wymienić bolerko z H&M na inne, nawet bez paragonu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yui Tohma
|
 |
« Odpowiedz #48 : Listopad 13, 2008, 12:01:13 » |
|
You - mogłabyś rzucic jakieś zdjęcie? Jestem ciekawa, czy chce mi się odwiedzic Auchana ^^.
You? Tak jeszcze mojego nicka nie przekręcono XDDD Pokażę jutro ^_^
|
|
|
|
|
|
Nazwy, imiona i nazwiska których używam nie odnoszą się do prawdziwych osób. Kiedy wkońcu przestanę dać sie zastraszać?
|
|
|
|
LivingDeadGirl
|
 |
« Odpowiedz #49 : Listopad 13, 2008, 03:22:58 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yui Tohma
|
 |
« Odpowiedz #50 : Listopad 13, 2008, 06:19:29 » |
|
|
|
|
|
|
|
Nazwy, imiona i nazwiska których używam nie odnoszą się do prawdziwych osób. Kiedy wkońcu przestanę dać sie zastraszać?
|
|
|
|
porcelalka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #51 : Listopad 14, 2008, 11:44:07 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bubu
|
 |
« Odpowiedz #53 : Listopad 15, 2008, 12:01:12 » |
|
Klaka - jak zamierzasz poobszywać ten płaszcz? Jeżeli coś zdziałasz, prosiłabym o zdjęcie. Ja też mam dosyć prosty, czarny płaszcz i zastanawiam się, w jaki sposób mogłabym go ubogacić 
|
|
|
|
|
|
Lo, w ustach czuję niesmak, dziś ich nie otworzę Zwłaszcza do ciebie, ale w oczach dojrzyj pożar. W mych oczach jest przysięga: w tym samym hotelu Znajdą mnie rano w wannie i we krwi całego.
|
|
|
|
Maelinn
|
 |
« Odpowiedz #54 : Listopad 15, 2008, 12:33:45 » |
|
lol, Kalaka, dopiero teraz zobaczyłam twoje kolczyki, te z psota z płaszczykiem. Mam takie same... dokładnie takie same... bombki na choinkę 
|
|
|
|
|
|
To tylko ja. Biedny wariat.
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #55 : Listopad 15, 2008, 01:35:43 » |
|
Klaka - jak zamierzasz poobszywać ten płaszcz? Jeżeli coś zdziałasz, prosiłabym o zdjęcie. Ja też mam dosyć prosty, czarny płaszcz i zastanawiam się, w jaki sposób mogłabym go ubogacić  Nie ma sprawy, jak tylko skończę, to dam fotę ^^ bo ciężko mi to tak wytłumaczyć jakoś sensownie, więc najlepiej będzie pokazać  lol, Kalaka, dopiero teraz zobaczyłam twoje kolczyki, te z psota z płaszczykiem. Mam takie same... dokładnie takie same... bombki na choinkę  Bombki/nie bombki....ale ładne xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
patrycjajoker
Full Member

Poniedziałki są czerwone.
|
 |
« Odpowiedz #56 : Listopad 16, 2008, 08:36:27 » |
|
Klaka - jak zamierzasz poobszywać ten płaszcz? Jeżeli coś zdziałasz, prosiłabym o zdjęcie. Ja też mam dosyć prosty, czarny płaszcz i zastanawiam się, w jaki sposób mogłabym go ubogacić  To może spróbuj z wiązaniem gorsetowym na plecach? Coś w stylu płaszczyka z metamorphose 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 16, 2008, 08:38:18 wysłane przez patrycjajoker »
|
|
|
|
|
|
Bubu
|
 |
« Odpowiedz #57 : Listopad 16, 2008, 11:22:20 » |
|
Nie bardzo, bo to gruba wełna... Ostatnio mam jazdę na futro, więc może po prostu obszyję niż kołnierz.
|
|
|
|
|
|
Lo, w ustach czuję niesmak, dziś ich nie otworzę Zwłaszcza do ciebie, ale w oczach dojrzyj pożar. W mych oczach jest przysięga: w tym samym hotelu Znajdą mnie rano w wannie i we krwi całego.
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #58 : Listopad 16, 2008, 11:25:12 » |
|
To jest płaszcz zupełnie innego typu i zrobienie czegoś takiego nie jest możliwe....poza tym nie chcę wprowadzać bardzo drastycznych zmian  *no i jak to Bubu powiedziała.....za gruby materiał*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yui Tohma
|
 |
« Odpowiedz #59 : Listopad 16, 2008, 05:33:35 » |
|
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 16, 2008, 05:42:27 wysłane przez Yui Tohma »
|
|
|
|
|
|
|