|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #15 : Październik 21, 2008, 06:44:53 » |
|
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #16 : Październik 21, 2008, 07:02:03 » |
|
aaa piękna!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinku
|
 |
« Odpowiedz #17 : Październik 21, 2008, 08:14:58 » |
|
naj - przyznaj się, skąd ją wzięłaś?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bubu
|
 |
« Odpowiedz #18 : Październik 21, 2008, 08:29:39 » |
|
Porcelalka - uwielbiam estetykę tej kreskówki. Niestety ema przejęły wiele fajnych postaci, np. z "Nightmare before Christmas" - połowa mojej szkoły nosi torby z Jackiem albo Sally, których ja wielbię już od wielu lat
|
|
|
|
|
|
Lo, w ustach czuję niesmak, dziś ich nie otworzę Zwłaszcza do ciebie, ale w oczach dojrzyj pożar. W mych oczach jest przysięga: w tym samym hotelu Znajdą mnie rano w wannie i we krwi całego.
|
|
|
|
porcelalka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #19 : Październik 21, 2008, 09:40:48 » |
|
Porcelalka - uwielbiam estetykę tej kreskówki. Niestety ema przejęły wiele fajnych postaci, np. z "Nightmare before Christmas" - połowa mojej szkoły nosi torby z Jackiem albo Sally, których ja wielbię już od wielu lat zeby tylko emo. Plastikowe, upudrowane panny też niestety...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #20 : Październik 21, 2008, 10:18:45 » |
|
W pudrze i odrobinie plastiku nie ma nic złego :  Ja tam nie widzę nic złego w 'przejmowaniu' przez niektóre subkultury pewnych motywów. Fajne toto, estetyczne- naturalna kolej rzeczy, że ktoś się tym zainteresuje  Choć osobiście RG nie lubię  naj- ta sukienka jest boska!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
porcelalka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #21 : Październik 22, 2008, 08:40:34 » |
|
W pudrze i odrobinie plastiku nie ma nic złego :  Ja tam nie widzę nic złego w 'przejmowaniu' przez niektóre subkultury pewnych motywów. Fajne toto, estetyczne- naturalna kolej rzeczy, że ktoś się tym zainteresuje  Choć osobiście RG nie lubię  naj- ta sukienka jest boska! w odrobinie nie ma nic złego, ale ja o odrobinie nie mówiłam  ) Właściwie też nie widzę nic złego w zainteresowaniu się innych subkultur czymś, co rzeczywiście jest całkiem fajne, ale jeśli ma się później osobę posiadającą pewne elementy tegoż podciągać pod jedną konkretną... To podziękuję ;P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #22 : Październik 22, 2008, 11:22:00 » |
|
|
|
|
|
|
|
Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock. To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.
Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
|
|
|
|
|
|
Toshiko
|
 |
« Odpowiedz #24 : Październik 23, 2008, 10:37:30 » |
|
Sumire śliczna parasolka 8.*
Elluin: Też chciałam kupić białą baze, niestety u mnie takich rzeczy nie ma ;/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ponczek
Newbie
nobody </body>
|
 |
« Odpowiedz #25 : Październik 23, 2008, 11:05:24 » |
|
Sziszunię malutką i zieloną od rasta-chłopca z wydziału :3 będzie co palić na imprezach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #26 : Październik 24, 2008, 12:13:37 » |
|
naj - przyznaj się, skąd ją wzięłaś?
sorry, ze dopiero teraz, ale nie zauwazylam. kupilam na allegro. to jest chyba letnia kolekcja Rinascimento... po prostu  zadna specjalna firma 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Itonia
|
 |
« Odpowiedz #27 : Październik 24, 2008, 11:49:07 » |
|
|
|
|
|
|
|
Gothic Lolita and... her strawberry <3
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #28 : Październik 27, 2008, 12:28:24 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinku
|
 |
« Odpowiedz #29 : Październik 27, 2008, 04:45:56 » |
|
też mam taki pierścionek^^ znalazłam go przypadkiem w dworcowym Rossmannie, strasznie się zdziwiłam jak się okazało, że jest prawie w moim rozmiarze (bo większość mi spada z palców) i od razu kupiłam:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|