|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #1320 : Lipiec 30, 2010, 12:16:12 » |
|
mojej mamie w ogole nie zalezy na tym zebysmy sie dogadywali w domu. daje mi niepelne informacje na temat waznych spraw a pozniej sie dziwi, ze czegos nie wiem i czegos nie zrobilam lub zrozumialam cos na opak. na dodatek kiedy popelnie jakis blad spowodowany brakiem informacji na jakis temat mowi, ze to moja wina. wiecej sie dowiaduje siedzac w tym samym pokoju i sluchajac jak rozmawia przez telefon z kims innym niz jak rozmawiam z nia bezposrednio :/
|
|
|
|
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
|
|
Arisuu
|
 |
« Odpowiedz #1321 : Lipiec 30, 2010, 07:13:14 » |
|
wkurza mnie, że jest tylko jeden kluczyk od skrzynki i zarekwirował go ojciec, który wybiera listy raz na miesiąc i żeby wyjąć awizo, musiałam wyjmować listy pałeczką chińską przez szparę na wrzucanie listów >..< Do tego koszula która przyszła jest przepiękna, a dużo, dużo za szeroka i za długie rękawy A paczka która została wysłana ponad 2 tygodnie temu jeszcze nie przyszła i zaczynam się bać, że się zagubiła gdzieś :c
|
|
|
|
|
|
Dobry kotek niecnotek.
|
|
|
|
Elphie
|
 |
« Odpowiedz #1322 : Lipiec 31, 2010, 12:54:59 » |
|
Z własnej głupoty pozbyłam się wartego stówę swetra za cztery dychy _^_
Nic tylko się upić, a w domu nawet alkoholu nie ma.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Salvatura
|
 |
« Odpowiedz #1323 : Lipiec 31, 2010, 02:55:36 » |
|
Z własnej głupoty pozbyłam się wartego stówę swetra za cztery dychy _^_
Nic tylko się upić, a w domu nawet alkoholu nie ma.
Za to masz cztery dychy na alkohol... >D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chester
|
 |
« Odpowiedz #1324 : Lipiec 31, 2010, 03:23:28 » |
|
Wkurza mnie jak wszyscy nagle znikają z domu, bez uprzedniego powiedzenia mi o tym >>"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elphie
|
 |
« Odpowiedz #1325 : Lipiec 31, 2010, 05:00:20 » |
|
Za to masz cztery dychy na alkohol... >D
Hmm... nie patrzyłam na to w ten sposób Chociaż i tak zanim dojdą na konto, to pogodzę się z tą jakże bolesną stratą. Tym bardziej że w ogóle oczyszczam szafę i mam nadzieję na pozbycie się innych rzeczy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chester
|
 |
« Odpowiedz #1326 : Lipiec 31, 2010, 05:34:57 » |
|
Wkurza mnie i to bardzo, fakt że moje zajęcia nie są w domu ważne dopóki nie są dobrem ogólnym i nie mam z tego korzyści materialnych >>"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Orlaith
|
 |
« Odpowiedz #1328 : Sierpień 04, 2010, 08:54:16 » |
|
Prawo jazdy, podejście pierwsze - fail. Pieszy-ninja na przejściu i koniec egzaminu =.=
|
|
|
|
|
|
Widmo ukazało się Marysi.
|
|
|
|
Toshiko
|
 |
« Odpowiedz #1329 : Sierpień 04, 2010, 09:10:13 » |
|
Piesi są najgorsi ;/ Moja kolezanka też na tym oblała, bo jej pieszy wszedł na jezdnie, a następnie się cofnął, a ona zahamowała i ją egzaminator oblał (za stwarzanie zagrożenia, bo za nia jechał autobus...)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snowwhite89
|
 |
« Odpowiedz #1330 : Sierpień 04, 2010, 10:40:18 » |
|
Mój alergiczny katar męczący mnie dziś cały dzień :<.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Toshiko
|
 |
« Odpowiedz #1331 : Sierpień 05, 2010, 01:38:41 » |
|
Wkurwia mnie właściciel prawka, bo zamiast jeździć po większym mieście, zmusza mnie do jazdy po zadupiu, co strasznie, ale to strasznie wkurwia. I jeszcze próbuje mi udowadniać, jaki to on nie jest najmądrzejszy, a ja najgłupsza. Aż mi ciśnienie skończyło i się nie moge uspokoić >.<'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manakawaii
|
 |
« Odpowiedz #1332 : Sierpień 06, 2010, 11:34:12 » |
|
Irytuje mnie to,że matka kupuje mi rzeczy choć dobrze wie że prawie nigdy nie trafia w mój gust i jestem niezadowolona,bo sama wole sobie wybrać coś x-x.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
snowwhite89
|
 |
« Odpowiedz #1333 : Sierpień 06, 2010, 12:01:15 » |
|
To powiedz jej to.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Manakawaii
|
 |
« Odpowiedz #1334 : Sierpień 06, 2010, 12:25:59 » |
|
To powiedz jej to.
Przecież mówię.Ona sama o tym wie,że trudno mi coś kupić co mnie ucieszy,to i tak ma to chyba gdzieś.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|