|
alabaster princess
|
 |
« : Kwiecień 23, 2010, 01:26:17 » |
|
... Kasiotfur zamiast schudnac mogla 30 kg przytyc i mialaby o tyle uroku osobistego wiecej, no super, jak fajnie sobie lizac tylki, szczegolnie adminowi ._. jestes walnieta
|
|
|
|
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #1 : Kwiecień 23, 2010, 01:26:53 » |
|
Pls, nie kłóćcie się z takiego chociaż powodu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #2 : Kwiecień 23, 2010, 01:29:37 » |
|
nie kloce sie, ale uznawanie, ze ktos moze stwierdzic ze jakas osoba jest urocza bez wzgledu na wage jest spowodowane tylko tym, ze ta osoba jest adminem forum to jest po prostu... ponizej poziomu. brak mi slow.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VladimirPutin
Jr. Member

Москва
|
 |
« Odpowiedz #3 : Kwiecień 23, 2010, 02:59:57 » |
|
... Kasiotfur zamiast schudnac mogla 30 kg przytyc i mialaby o tyle uroku osobistego wiecej, no super, jak fajnie sobie lizac tylki, szczegolnie adminowi ._. Kasiotfur, schudlas tak pieknie i wdziecznie, ze wygladasz prawie jak inna osoba, po prostu nie ma porownania.
Kurde, przejrzałaś wszystkich. Kasiotfur obiecała wręczyć toster temu, kto się najbardziej podliże.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #4 : Kwiecień 23, 2010, 03:41:53 » |
|
Kurde, przejrzałaś wszystkich. Kasiotfur obiecała wręczyć toster temu, kto się najbardziej podliże.
phrrrr... wielki, czerwony plusik ode mnie, Juka lubie tkaie kasliwe komentarze i luzackie podejscie 
|
|
|
|
|
|
Does your depravity know no bounds?
|
|
|
|
rika
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Kwiecień 23, 2010, 04:23:58 » |
|
to skoro już wszyscy liżemy sobie dupy, to ode mnie dla Juki wielki, złoty order Złotoustej Lolity - sama masz ostatnio jedne z najlepszych komentarzy na forum.  (imo) a wracając do Kasio to ja tam też uważam, że jest ona jedną z tych osób, które wyglądają fajnie niezależnie od wagi i wydawało mi się, że wszyscy tak to odbierają.  no ale z posta wniąskuję, że hebi nie podziela. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #6 : Kwiecień 23, 2010, 04:28:35 » |
|
to skoro już wszyscy liżemy sobie dupy, to ode mnie dla Juki wielki, złoty order Złotoustej Lolity - sama masz ostatnio jedne z najlepszych komentarzy na forum.  (imo) dziekuje, ale bardzo mi zalezy na tym, zeby zachowac neutralnosc 
|
|
|
|
|
|
Does your depravity know no bounds?
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #7 : Kwiecień 23, 2010, 07:54:34 » |
|
Alabaster, fajnie ze zbraklo ci slow, najlepiej nie pisz nic, bo ostatnio napisalas tutaj tyle niepotrzebnych bzdetow, ze zrobilas kilkaset % normy, mozesz dawac korki Stachanowi i odpoczac sobie pare dni. Juka, niestety tak bywa ze jak ktos nie wie co powiedziec to na jakis zarzut odpowiada "A, nieprawda, too ty jestes taka ;/ ;/ ;/ !" Ja na miejscu Kasiotfura bym obrazila sie, bo to znaczyloby ze niewazne ze schudlam, wygladalabym tak samo uroczo, lol : * Lizcie sobie dalej co tylko chcecie, tworzcie superwspaniale kolko adoracji, ale smarujcie reszte forum jak dotychczas, bedzie super, bedzie bosko, dosko, zajebiscie : *
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sythriel_
|
 |
« Odpowiedz #8 : Kwiecień 23, 2010, 08:27:59 » |
|
Oz zesz, gdzie kolwiek nie zajrze, zawsze jakas klutnia ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #9 : Kwiecień 23, 2010, 08:33:46 » |
|
Alabaster, fajnie ze zbraklo ci slow, najlepiej nie pisz nic, bo ostatnio napisalas tutaj tyle niepotrzebnych bzdetow, ze zrobilas kilkaset % normy, mozesz dawac korki Stachanowi i odpoczac sobie pare dni. Juka, niestety tak bywa ze jak ktos nie wie co powiedziec to na jakis zarzut odpowiada "A, nieprawda, too ty jestes taka ;/ ;/ ;/ !" Ja na miejscu Kasiotfura bym obrazila sie, bo to znaczyloby ze niewazne ze schudlam, wygladalabym tak samo uroczo, lol : * Lizcie sobie dalej co tylko chcecie, tworzcie superwspaniale kolko adoracji, ale smarujcie reszte forum jak dotychczas, bedzie super, bedzie bosko, dosko, zajebiscie : *
ja pierdole wielka pouczycielko. piszesz mi, ze ja za duzo pisze a sama powodujesz jakas bezsensowna klotnie. masz kompleksy na punkcie swojego wygladu ale nie przenos tego na wszystkich innych tutaj, bo mimo, ze ty nie umiesz zaakceptowac siebie jakkolwiek bys nie wygladala i nie podobaja ci sie osoby grubsze niz jakis twoj ideal to nie znaczy, ze wszyscy maja takie samo podejscie. nie wiem co chcesz mi zarzucic, bo ja lizac dupy nikomu nie zwyklam i na pierwszym miejscu stawiam szczerosc a urok osobisty do jasnej cholery nie jest CECHA WYGLADU. i obrazaj sie na kogo chcesz ale mysle, ze wiekszosc osob, ktore nie przeniosly sie na wasza nowa miejscowe, bedzie miala to gleboko gdzies. tak i chcialabym, zebys mi wyszczegolnila z laski swojej te ogromne ilosci niepotrzebnych bzdetow bo w ciagu ostatnich kilku dni udzielalam sie praktycznie tylko w temacie o rysowaniu. moze przejrzyj moje ostatnie posty czy cos bo chyba ci sie myle z kims innym.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 23, 2010, 08:38:28 wysłane przez alabaster princess »
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #10 : Kwiecień 23, 2010, 08:38:11 » |
|
Ja na miejscu Kasiotfura bym obrazila sie, bo to znaczyloby ze niewazne ze schudlam, wygladalabym tak samo uroczo, lol : * E tam  Mi to nie przeszkadza. Ludzie mogą mnie postrzegać różnie. Ważne jak ja się czuję. Alabaster, przegięłaś. Panuj nad językiem. Pierwsze ostrzeżenie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #11 : Kwiecień 23, 2010, 08:42:47 » |
|
Ja na miejscu Kasiotfura bym obrazila sie, bo to znaczyloby ze niewazne ze schudlam, wygladalabym tak samo uroczo, lol : * E tam  Mi to nie przeszkadza. Ludzie mogą mnie postrzegać różnie. Ważne jak ja się czuję. Ja te komentarze zrozumiałam tak że zawsze wyglądałaś uroczo, a teraz jeszcze bardziej.. Hebi, przykro mi to mówić, ale ten komentarz był niepotrzebny zupełnie. Alabaster, to też przykro mi mówić, ale faktem jest że przesadziłaś.
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #12 : Kwiecień 23, 2010, 08:46:01 » |
|
macie racje. ale inne osoby na tym forum tez przeklinaja i obrazaja innych w znacznie bardziej bezposredni sposob niz ja to zrobilam i jakos nikt im na to nie zwraca uwagi. a ja kompletnie nie rozumiem dlaczego jakas dziewucha przychodzi i zabrania mi prawienia komplementow komus. ja sie nie doczepiam i nie ironizuje, jak ktos pisze komus innemu cos milego na forum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #13 : Kwiecień 23, 2010, 08:49:59 » |
|
ale inne osoby na tym forum tez przeklinaja i obrazaja innych w znacznie bardziej bezposredni sposob niz ja to zrobilam i jakos nikt im na to nie zwraca uwagi. I to się skończy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #14 : Kwiecień 23, 2010, 08:51:05 » |
|
Dobra dziewucho, czil alt, kolm daln i w ogole sie uspokoj , juz nie bede ci nic mowic, bo dostaniesz nastepne ostrzezenia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|