Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Aktualności: Zapraszamy do dyskusji! Smiley

Prace Sariel - kłótnia

Strony: 1 2 3 [4] 5
  Drukuj  
Autor Wątek: Prace Sariel - kłótnia  (Przeczytany 1771 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
VladimirPutin
Jr. Member
**

Москва

« Odpowiedz #45 : Kwiecień 22, 2010, 02:01:21 »

Oj, trochę mnie poniosło!
kasiotfur
.~*EMPEROR*~.
Administrator
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #46 : Kwiecień 22, 2010, 02:42:54 »

"Troszeczkę".

Panie Putin, pierwsze ostrzeżenie.

alabaster princess
Hero Member

why you mad tho?

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #47 : Kwiecień 22, 2010, 02:57:23 »

Szukanie po czyichś prywatnych fotoblogach itp - nudzi Wam się aż tak bardzo? Dziś wiele ludzi ma fotoblogi i tam pisze, kiedyś byłby to pamiętnik schowany w szufladzie, takie czasy. To nie jest blog publiczny, promowany gdzie się da - trzeba było poszukać aby dotrzeć.
akurat czyjegos fotobloga znalezc przypadkiem jest bardzo latwo. wystarczy znac adres fotobloga osoby, ktora w jakis sposob znajomymi jest powiazana z tamta i wlasciwie tyle. wchodzac na fotobloga jednej osoby z forum i klikajac w linki do jej znajomych i pozniej do ich znajomych znajdywalam czasem osoby, ktore sama kiedys znalam ale kontakt sie urwal albo znalam je tylko z widzenia. wiec naszukac sie jakos specjalnie nie trzeba. ja wprawdzie tego wpisu nie znalazlam, ale moglam to zrobic z latwoscia wchodzac chociazby na fotoblogi arew albo elyssy, ktore lubie ogladac.

spanie jest dla mieczakow!
VladimirPutin
Jr. Member
**

Москва

« Odpowiedz #48 : Kwiecień 22, 2010, 03:28:28 »

"Troszeczkę".

Panie Putin, pierwsze ostrzeżenie.
Wybacz mi! <3
Euflonica
Hero Member

Queen of Hearts

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #49 : Kwiecień 22, 2010, 07:12:21 »

...uwielbiam osoby z zerową liczbą postów prawiące morały użytkownikom

I'll see you on the dark side of the moon
www.euflonica.com
Sariel
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #50 : Kwiecień 22, 2010, 07:32:24 »

nie wszyscy mają ochotę tu pisać, po tym, co widzą.
Kar Lin
Hero Member

Królowa offtopów (i moderdca niewiniątek)

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #51 : Kwiecień 22, 2010, 07:35:25 »

No tak, nie każdy chce być nazwany cipą Grin
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 22, 2010, 08:06:10 wysłane przez Kar Lin » Zapisane
Boromirka
Hero Member

ReinTARD

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #52 : Kwiecień 22, 2010, 08:13:39 »

Po raz kolejny trójka czarnych awatarów i ich świta pokazała swoje zajebiste noliferstwo i zabawę w szpiegów szoguna. Brawo, pogratulować dojrzałości, z którą tak niebywale się obnoszą na każdym kroku. Podobnie jak pogratulować znajomości dosłownie wszystkiego dzięki cioci wikipedii stanowiącej jedyne źródło wiedzy zainteresowanych.

Nie chce się przez was wchodzić na to forum. Skoro lubicie szczuć ludzi to może pójdziecie do CBŚu- tam się sprawdzicie, bo gestapo niestety od paru lat jest zdelegalizowane.

Wkurwia mnie i to setnie, że na tym forum jest przez was burdel i to ostry, w kazdym temacie sracie na ludzi jak gołębie na krakowskim rynku i nic nie wnosicie do rozwoju loli społeczności. Żadnych spotkań, eventów, czy nawet zdjęć. Tylko wprowadzanie nieprzyjemnej atmosfery. Ok, chcecie się tu bawić macie swoje poletko, ale ja zabieram zabawki z tej piaskownicy, bo poniżej mojej godności jest to, żeby jakaś grupa śmiesznych szczekaczek urządzała sobie na mnie i moich znajomych polowanie.

Mam mały stażyk na tym forum i jak podchodzą do mnie osoby z tekstami: ja się boję logować bo mnie od razu zjadą to mi się scyzoryk w kieszeni otwiera a w piwnicy ziemnaki gniją. Tak naprawdę zabijacie polską społeczność lolit, straszycie młodych userów i zniechęcacie starszych. Oby tak dalej, pogratulować dojrzałości. Jeśli coś z mojego posta jest niezrozumiałe to sprawdźcie sobie w wikipedii, albo w googlach.

Ja tu kończę działalność artystyczną.
hebiichigo
Hero Member

Pretty Hate Machine

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #53 : Kwiecień 22, 2010, 09:25:14 »

... A racja jest jak zwykle po srodku.

WYPRZEDAZ LOLICIEJ SZAFY
http://www.gothiclolita-poland.com/forum/index.php/topic,1485.0.html

those who have suffered, understand suffering,
and thereby extend their hand
the storm that brings harm
also makes fertile
blessed is the grass
and herb and the true thorn and light
VladimirPutin
Jr. Member
**

Москва

« Odpowiedz #54 : Kwiecień 22, 2010, 09:59:19 »

Ja tu kończę działalność artystyczną.
Chyba znacznie lepiej sprawdzasz się w malowaniu martwych nazistów, zajmij się więc tym. Powodzenia!
najeli
Hero Member

czerwony kapturek

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #55 : Kwiecień 22, 2010, 10:00:46 »

ja tam mam to wszystko gdzieś, za stara jestem na takie żałosne przepychanki... (żałosne z obu stron)

ale nie dziwię się, że Boro czy innym się odechciewa, co wchodzę w topik to tam znów zlot czarownic znęcających się nad jakąś jedną osobą... to się robi po prostu nudne i męczące.

i straszliwie bezproduktywne.

upon the Bosh - like world...
Tovah
Hero Member

FEEDIN' TIEM!

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #56 : Kwiecień 22, 2010, 10:04:28 »

Liczę, że koleżanka Boromirka chociaż przed samą sobą przyzna, że dyskusja nie wywiązałaby się, gdyby nie prze-urocza reakcja jej koleżanki. Bo nawet "Trójka Czarnych Awatarów" [brzmi świetnie! Jak trójka drombo conajmniej] nie zrobiła NIC złego - bo stwerdzenie "szkoda, że krój taki sam" zbrodnią nie jest i tu chyba każdy się ze mną zgodzi.

O fotoblogach akurat praktycznie każdy wie, bo albo ktoś kiedyś rzucił do niego linkiem, albo jak Alabaster powiedziała - od kliknięcia do kliknięcia - się zrobiło. W tym, że ktoś wszedł na ten fotoblog i przeczytał co przeczytał też raczej winy upatrywać nie bedziemy tak? Nie rozumiem zarzutów o szpiegowanie.

Problem zaczyna się od treści - która JAKBY nie spojrzeć jest obraźliwa - tyczy się bezpośrednio konkretnych osób przez wcześniejszą treść notki -absurdalne jest dlaczego można nazwać kogoś w ten sposób tylko dlatego, że powiedział WYJĄTKOWO grzecznie, że coś mu się nie podoba - jak dla mnie argument, że kogoś nie lubię nie ma tu żadnego znaczenia.

Rozumiem sympatię i antypatię, ale bezsensowne trzymanie się wersji "to wy zaczęłyście" jest trochę smutne. Żadnych spotkań, eventów czy nawet zdjęć - a może po prostu brak zdjęć - Boro z tego co pamiętam Ty też organizowałaś jakieś spotkania na boku - czemu inni nie mogą praktykować podobnych zwyczajów? Anonimami raczej nie jesteśmy więc nie wiem o co Ci chodzi.

Chętnie sprawdziłabym co-nieco w googlach, całkiem nieźle mi działają i umiem w nich szukać - niestety głupio mi wpisać związek frazeologiczny "srać jak gołębie" więc odpuszcze.

Może po prostu zamiast bezsensownie i w sumie ze znikomą ilością argumentu bronić głupoty którą zrobiła koleżanka - lepiej nie pisać nic i nie zwalać winy na osoby pozostałe za jej prostactwo?

Masz racje Sariel, nie wszyscy mają ochotę pisać tu co myślą, po tym co się tu dzieje. ;]

snowwhite89
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #57 : Kwiecień 22, 2010, 10:34:15 »

Zgadzam się z nejli przepychanki słowne robią się już nudne...
I nie dochodzę kto zaczął, a kto skończył. Nie wnikam, bo jak zawsze temat rzeka.
To po prostu zniechęca i starych i nowych użytkowników...
Bo wchodzisz w post myślisz obejrzysz/przeczytasz coś na temat naszego hobby, podzielisz się czymś, a tu znów kłótnia.
Czy naprawdę tyle ich musi być?
Trochę to deprymujące -.-'.
Stwarzanie ich na forum to chyba już ostatnio hobby, bo ciągle gdzieś coś.
lamiette
Hero Member

return your revolte into style - FasciNation

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #58 : Kwiecień 22, 2010, 01:13:36 »

... A racja jest jak zwykle po srodku.

egzaktli. Wszystkim by się przydało odrobinę dystansu do siebie.
I Boro ma rację że psujecie atmosferę, laski (i motywacja w stylu: chcę naprawić świat/napiętnować głupotę jest dla mnie żadnym argumentem), i wy macie rację w tym przypadku, bo reakcja Sariel na krytykę jest nieprawdopodobnie wręcz przesadzona i bezsensowna i mam również wrażenie że jest taka dla zasady.
Najłatwiej by było żeby ktoś ogarnięty powiedział wam jak w przedszkolu: dajcie sobie rączkę na zgodę i idźcie się bawić dalej. Ale nie jesteśmy w przedszkolu.
Mnie to wszystko nie zniechęca, wręcz fajnie się to czyta Grin ale jeśli mam być szczera to patrzę sobie na to jak na jakąś walkę kogutów, dla rozrywki ok, ale sama w tym uczestniczyła nie będę bo zwyczajnie nie mój level.

"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns."

http://la-miette.blogspot.com/
Boromirka
Hero Member

ReinTARD

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #59 : Kwiecień 22, 2010, 01:49:43 »

tovah, nie wstawiam się tylko za sariel, ale i za inne osoby. Za nowych userów z których się nabijacie w powitaniach, za zjechaną wczoraj kaori i orlaith przy okazji i za wiele innych przypadków w tym i mnie Wink . Bo wychodzi na to, że na forum jesteście wy wyroczniami wszystkowiedzącymi, a tak naprawdę wasz utylitaryzm jest równy zeru kwiczącemu. Ok, jakbyście robiły coś pozytecznego to bym nie miała nic do tego, że macie gorsze dni czy coś, ale skoro siedzicie tylko po to żeby sobie po kimś pojeździć to coś jest niehalo i to mocno.

Strony: 1 2 3 [4] 5
  Drukuj  

Skocz do:  

Development, Design, Writing and Emigration Blog

Q2 - Reading

Spore - evolucja wcielona?

Sleepless nights because of your cat? Read this to get some rest

Having problems with your cat? Check out this guide!