|
Tovah
|
 |
« Odpowiedz #30 : Kwiecień 22, 2010, 12:14:21 » |
|
Czyli jednak jesteśmy organizacją!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rika
Gość
|
 |
« Odpowiedz #31 : Kwiecień 22, 2010, 12:15:13 » |
|
na to wygląda... rozgryzła nas!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sariel
|
 |
« Odpowiedz #32 : Kwiecień 22, 2010, 12:18:07 » |
|
a co ja mam się wypowiadać?  jest na forum kilka takich osób (bodajże cztery) których po prostu nie lubię^^ ale na forum nie będę ubliżać. ale lepiej usunę ten wpis z pb, bo jeszcze ktoś mnie pozwie. i tak Was nie lubię 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #33 : Kwiecień 22, 2010, 12:20:46 » |
|
Musisz się z tym liczyć, ze nie wszędzie Cię będą wielbić. Musisz się też liczyć z tym, że ludzie BĘDĄ Cię krytykować i jest to NORMALNE. Ale zachowujesz się jak zwykła prostaczka i o ile dotąd nie myślałam tak o Tobie, tak teraz w moich oczach nie będziesz już nikim innym. No i kasuj sobie, kasuj, założę się, że już wszystkie "cipy" mają screeny 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tovah
|
 |
« Odpowiedz #34 : Kwiecień 22, 2010, 12:23:24 » |
|
Klaka mnie nieco uprzedziła. Nikt nie każe nam się tu kochać, nielubienie się nawzajem jest mocno normalną rzeczą. Nikt jednak nie zniża się do poziomu dna, żeby pokazać jak bardzo tego kogoś nie lubi. Nam krzywdy nie zrobiłaś - sobie wyrobiłaś metkę prostaczki - gratuluje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rika
Gość
|
 |
« Odpowiedz #35 : Kwiecień 22, 2010, 12:27:07 » |
|
jest na forum kilka takich osób (bodajże cztery) mnie też, mnie też? *_* ale na forum nie będę ubliżać tak, bo poza forum jest ok?  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #36 : Kwiecień 22, 2010, 12:28:27 » |
|
Na forum też juz było kilka prostackich odzywek, więc fajnie jest tak samemu sobie przeczyć <3 rika - co nie zmienia faktu, że demot świetny 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VladimirPutin
Jr. Member

Москва
|
 |
« Odpowiedz #37 : Kwiecień 22, 2010, 12:35:32 » |
|
Sariel, jesteś durną prostaczką. To już nie jest jedynie często spotykana nieumiejętność przyjęcia krytyki na klatę, tylko burackie zachowanie tępej gówniary. Pewnie uważasz, że jesteś cudowną krawcową i Twoje sukienki są równie wspaniałe, ale niestety nie każdy podziela Twoje wymyślone wyobrażenie o Twoich umiejętnościach. Jeżeli nie potrafisz przyjąć krytyki i zaczynasz się oburzać, a na dodatek piszesz bardzo niepochlebne i prostackie rzeczy dotyczące osób, które śmiały napisać coś negatywnego o Twoich arcydziełach - jesteś po prostu durną gówniarą. Weź to do siebie i dorośnij, ale znając życie i sposób funkcjonowania takich osób jak Ty, to i tak nic do Ciebie nie dotrze. Mam inną propozycję - najlepiej to wypłacz się swojej nazi-koleżance w ramię, bo ona pewnie tak jak Ty jest zapatrzona w siebie i nie znosi jakiejkolwiek krytyki. Będzie cacy, słodziuchno, klepanie się po dupkach i nazywanie "cipami" osób, które potrafią w kulturalny sposób powiedzieć, co im się nie podoba.
Proszę o wybaczenie moją ulubioną moderatorkę, ale jestem po prostu oburzony dnem intelektualnym niektórych osób przebywających na tym forum. Buziaczki dziewczęta!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sariel
|
 |
« Odpowiedz #38 : Kwiecień 22, 2010, 12:42:29 » |
|
spoko ^.^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #39 : Kwiecień 22, 2010, 12:46:52 » |
|
spoko ^.^
wybaczcie mi, ale pomyslalam sobie, ze ona teraz wejdzie na bloga i napisze specjalna notke o Putinie ;_;
|
|
|
|
|
|
Does your depravity know no bounds?
|
|
|
|
Tovah
|
 |
« Odpowiedz #40 : Kwiecień 22, 2010, 12:48:59 » |
|
Będzie afera międzynarodowa!:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sariel
|
 |
« Odpowiedz #41 : Kwiecień 22, 2010, 12:49:21 » |
|
nie, nie napiszę ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tovah
|
 |
« Odpowiedz #42 : Kwiecień 22, 2010, 12:51:50 » |
|
Smuteczek.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
memento
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #43 : Kwiecień 22, 2010, 01:47:50 » |
|
Od dawna już czytam to forum. Powiedzcie mi, jak to jest - z jednej strony piszecie jaka to ona nie jest, że tak się zachowała, a z drugiej - już kilkadziesiąt postów o tym jaka to ona niedobra zdążyłyście natrzepać. Jeśli uważacie, że prezentujecie wyższy poziom, to skąd tyle Waszych postów? Po co wdajecie się w zażartą dyskusję? Po co same sobie z tego szydzicie i żartujecie? Tak Was to dotknęło? Widać, że owszem - lecz nie piszcie proszę o różnicy poziomu, bo po intensywności Waszej nagłej reakcji obronnej widać, że jesteście siebie warte. Poziom dokładnie ten sam moje drogie panie; gdybyście faktycznie były ponad tym, to by żadnej to nie ruszyło. Szukanie po czyichś prywatnych fotoblogach itp - nudzi Wam się aż tak bardzo? Dziś wiele ludzi ma fotoblogi i tam pisze, kiedyś byłby to pamiętnik schowany w szufladzie, takie czasy. To nie jest blog publiczny, promowany gdzie się da - trzeba było poszukać aby dotrzeć. Skąd takie śledztwo, skoro jesteście ponad to? Gdzie ten wyższy poziom? Gdyby Was obraziła 5-letnia dziewczynka w cukierni, to czy byście ją wysmarowały ptysiem i zezwały od najgorszych publicznie? Ja bym tak nie zrobił, bo to nie mój poziom, olałbym to, ewentualnie kwitując miłym uśmiechem "jak dorośniesz to pogadamy". Ale Wy byście na oczach wszystkich ukamieniowały to biedne dziecko różanymi pączuszkami, wysmarowały kremem z ptysia i jeszcze przez wiele lat pastwiły się nad nią na forum publicznym, wspominając jaką to krzywdę Wam zrobiła. Bo poziom jest ten sam. Łapiecie o czym mówię? Nie pochwalam w tym poście Sariel; natomiast ukazuję Waszą hipokryzję - fajnie widzieć gówniarstwo u kogoś, trudniej zobaczyć u siebie.
i jeszcze małe ps. do Putina - łatwo nawrzucać każdemu, będąc anonimowym na forum, nie podając nawet prawdziwej płci - robiąc ze swojej postaci zagadkę. Jeśli chcesz nawrzucać mnie - spotkajmy się w cztery oczy. Każdy na forum poza Tobą ma swoją osobowość, która jest znana; znamy prawdziwe imiona, wygląd, a Ty jesteś zagadką. Ale też wielkim moralizatorem, który nie boi się (całkowicie anonimowo) wyzwać innych od gówniary itp. WSTYD. Wstyd, bo w cztery oczy byś tego nigdy nie powiedział. Powiem więcej, nigdy byś nawet nie napisał - mając choćby konto jak panna Tovah, Alabaster czy ktoś inny. One podpisują się swoim imieniem i osobą, nie boją się - i one mają pełne prawo wdawać się w bezsensowne kłótnie. Ale w Twoim wypadku jest nieco inaczej. Ciekawe, czy jesteś w stanie pojąć te niuanse =)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VladimirPutin
Jr. Member

Москва
|
 |
« Odpowiedz #44 : Kwiecień 22, 2010, 01:59:39 » |
|
Szukanie po czyichś prywatnych fotoblogach itp - nudzi Wam się aż tak bardzo? Dziś wiele ludzi ma fotoblogi i tam pisze, kiedyś byłby to pamiętnik schowany w szufladzie, takie czasy. To nie jest blog publiczny, promowany gdzie się da - trzeba było poszukać aby dotrzeć. Leżę i kwiczę. Gdyby fotoblog nie był publiczny, to dziewczęta z tego forum nie miałyby możliwości jego czytania. Jeżeli nie trzeba wklepywać hasła, by móc obejrzeć jego zawartość - jest to fotoblog publiczny. Nie trzeba było niczego szukać, by go znaleźć. Naprawdę wierzysz w to, że tuż po tym jak obrażona nastolatka wyraziła swoje niezadowolenie na forum rozpoczęła się zakrojona na ogromną skalę akcja poszukiwania jej fotobloga? Kpisz waćpan. i jeszcze małe ps. do Putina - łatwo nawrzucać każdemu, będąc anonimowym na forum, nie podając nawet prawdziwej płci - robiąc ze swojej postaci zagadkę. Jeśli chcesz nawrzucać mnie - spotkajmy się w cztery oczy. Każdy na forum poza Tobą ma swoją osobowość, która jest znana; znamy prawdziwe imiona, wygląd, a Ty jesteś zagadką. Ale też wielkim moralizatorem, który nie boi się (całkowicie anonimowo) wyzwać innych od gówniary itp. WSTYD. Wstyd, bo w cztery oczy byś tego nigdy nie powiedział. Powiem więcej, nigdy byś nawet nie napisał - mając choćby konto jak panna Tovah, Alabaster czy ktoś inny. One podpisują się swoim imieniem i osobą, nie boją się - i one mają pełne prawo wdawać się w bezsensowne kłótnie. Ale w Twoim wypadku jest nieco inaczej. Ciekawe, czy jesteś w stanie pojąć te niuanse =)
Podnieca mnie moja anonimowość! Wiesz, dziewczęta się mną tak bardzo interesują i rozmyślają o mnie próbując odgadnąć moją prawdziwą osobowość, a ja wiem, że nigdy tego nie zrobią, dopóki sam na to nie pozwolę. Kręci mnie to niezmiernie; aż po nocach spać nie mogę, bo planuję treść moich kolejnych postów na forum. Nie boję się niczego, po prostu odczuwam onanistyczną przyjemność z tego co robię, a robię to dobrze - jesteś tego dobrym przykładem. Dalej. Nie chcę Tobie nawrzucać, bo po co? Może kiedyś się spotkamy i postawię Ci jakiś zestaw w KFC, ale to naprawdę musisz się postarać by dostąpić takiego zaszczytu. Na razie na duże frytki zasłużyła sobie Boromirka, a moja nowa ulubienica na małą colę. Ty co najwyżej możesz dostać paragon, by móc wejść do kibla.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 22, 2010, 02:02:16 wysłane przez VladimirPutin »
|
|
|
|
|
|
|