|
Chester
|
 |
« : Kwiecień 21, 2010, 06:21:53 » |
|
Spódnice fajne, szkoda tylko że różnią się od siebie wzorem (no może poza tą czarną  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sariel
|
 |
« Odpowiedz #1 : Kwiecień 21, 2010, 06:24:13 » |
|
jak to szkoda?^^' to źle?^^'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tovah
|
 |
« Odpowiedz #2 : Kwiecień 21, 2010, 06:29:44 » |
|
W sensie, że różnią się TYLKO wzorem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sariel
|
 |
« Odpowiedz #3 : Kwiecień 21, 2010, 06:53:57 » |
|
jak mi kupicie koronki to będą, kuźwa, różnorodne.
LDG, już pisałam, że mi się podobuje ^.^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #4 : Kwiecień 21, 2010, 07:02:14 » |
|
jak mi kupicie koronki to będą, kuźwa, różnorodne.
sama se kup, ze tak powiem.
|
|
|
|
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
Sariel
|
 |
« Odpowiedz #5 : Kwiecień 21, 2010, 07:08:57 » |
|
nie mam potrzeby ich urozmaicać, więc, że tak powiem w dupcię mnie cmoknijcie ^.^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #6 : Kwiecień 21, 2010, 07:15:48 » |
|
nie mam potrzeby ich urozmaicać, więc, że tak powiem w dupcię mnie cmoknijcie ^.^
hihi, ze tam powiem - dowcipnisia z Ciebie słitaaasnaaa :****** lubiem Twoje pościqi! nie wiem, nie ogarniam - jesli sie nie umie zniesc krytyki, po co wystawiac swoje prace na widok publiczny?
|
|
|
|
|
|
Does your depravity know no bounds?
|
|
|
|
Chester
|
 |
« Odpowiedz #7 : Kwiecień 21, 2010, 07:15:52 » |
|
Sam się cmoknij- o krój mi chodziło >>"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sariel
|
 |
« Odpowiedz #8 : Kwiecień 21, 2010, 07:22:38 » |
|
krytyka krytyką. ale mi odpowiada ich krój i wzory. wyszły takie jak chciałam. nie miały być różnorodne. stwierdzenie, że wszystkie mają ten sam krój chyba nie jest krytyką? to chyba moja sprawa jak wyglądają. i mają się mi podobać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #9 : Kwiecień 21, 2010, 07:32:58 » |
|
jasne, maja sie Tobie podobac. ale nam nie musza, a skoro wystawiasz je, ze tak powiem, do ludzi, to musisz sie liczyc z tym ,ze ktos wyrazi swoje zdanie (to tak, jakbys zrobila dziesiec szkicy tego samego przedmiotu - mozna napisac, ze to monotonne). wiec nie musisz w odpowiedzi na zwykla, prosta krytyka byc w taki prostacki sposob ordynarna... chociaz, moze musisz, bo nie umiesz inaczej przez jakies ograniczenia osobiste. ale tu juz obrazam cie personalnie i nie powinnam sobie na to pozwalac.
przykro, ze myslimy, iz mamy do czynienia z doroslymi ludzmi, a jak Chester napisala, ze ciagle ten sam kroj- to reakcja godna dziecka w podstawowce.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 21, 2010, 07:34:44 wysłane przez Juka »
|
|
Does your depravity know no bounds?
|
|
|
|
Sariel
|
 |
« Odpowiedz #10 : Kwiecień 21, 2010, 07:35:08 » |
|
mhm ^^ ktoś kiedyś powiedział, że nie ma sensu walczyć z wiatrakami ^_^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #11 : Kwiecień 21, 2010, 08:02:17 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #12 : Kwiecień 21, 2010, 08:31:06 » |
|
Mi się te spódnice nie podobają, beznadziejnie leżą, przez te zaszewki robi się taka dziwna "buła". Niektóre widzę są nieco inaczej szyte, ale nie można o nich nic powiedzieć, bo są niewyprasowane, przez co wyglądają dość niechlujnie.
A różnorodne nie zaczną być tylko dzięki koronkom i nie ma co się wściekać o to, że ktoś Ci zwróci na coś uwagę. Tym bardziej, że zamierzasz je przecież sprzedawać, każda wskazówka powinna być niezwykle cenna. A jeśli wszystko wiesz najlepiej i nie mamy prawa nic powiedzieć, to nie rozumiem, po co to pokazujesz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tovah
|
 |
« Odpowiedz #13 : Kwiecień 21, 2010, 08:38:56 » |
|
Sariel, tak zupełnie szczerze - to troche jak z tym prasowaniem - rzucasz sie o głupoty, nie widzisz tego? Na każdy zarzut masz gotowy argument z cyklu: "Bo ja tak chce i guzik obchodzi mnie co o tym sądzicie"
A że błyszczysz ciętą ripostą i poziomem to już inna sprawa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|