Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Aktualności: Zapraszamy do dyskusji! Smiley

Elyssa w krainie dekadencji

Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Elyssa w krainie dekadencji  (Przeczytany 1445 razy)
Cheshire Cat
Hero Member

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #15 : Kwiecień 24, 2010, 02:04:41 »

Muszę się szczerze przyznać, że na wczorajszą sesję ubrałam się byle jak, uczesałam byle jak i wyglądałam w sumie byle jak, bo jestem chora i powinnam leżeć w łóżku (blablabla, lekarz nie wie, co mi jest i dał wszystkie możliwe leki O_o), ..ale nie chciałam przekładać sesji, bo nienawidzę być niesłowna i przekładać umówione spotkania. No a poza tym - wiadomo - Arew <3 Nie mogłabym przegapić sesji z nią :>

To mnie zaciekawiło ^^" ja myślałam, że lepiej przełożyć sesję niż iść i robić coś byle jak Wink szczególnie jak się kogoś ceni (tym bardziej jak się też i zna, zeby ten któś naprawdę wiedział, że jest się niedysponowanym i naprawdę zalezy na tym, by nie tracić czyjegoś czasu). W dodatku wazne też jest, by o siebie odpowiednio dbać, nie ma co się katować Wink

Ogólnie zaintrygowało mnie czemu piszesz o swojej złej kondycji, kiedy widzisz tyle pochwał na swój temat i na temat Pani Fotografki ^^

Juka
Hero Member

loveholic

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #16 : Kwiecień 24, 2010, 01:29:00 »

mysle, ze sporo w tym ze skromnosci badz chorego braku zadowolenia siebie (co mozna powiedziec,ze definiuje niektorych artystow).

a oczy sa na pewno zielone. na pewno na moim komputerze. takie jadowicie zielone, wiec moze po prostu mam zly komputer, albo arew maczała w szopku Wink

Does your depravity know no bounds?

Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do:  

Development, Design, Writing and Emigration Blog

Q2 - Reading

Spore - evolucja wcielona?

Sleepless nights because of your cat? Read this to get some rest

Having problems with your cat? Check out this guide!