|
arew
|
 |
« : Kwiecień 23, 2010, 04:05:43 » |
|
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 23, 2010, 04:07:52 wysłane przez arew »
|
|
|
|
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #1 : Kwiecień 23, 2010, 04:16:17 » |
|
Śliczne zdjęcia. Elyssa jest taka blada *.* Mnie osobiście najbardziej podoba sie pierwsze zdjęcie. Za to na 4tym zdjęciu przydałoby się jednak dodac kolor na twarz  Ładna ta Dekadencia trzeba przyznać ^^ Jak kiedyś będę w Łodzi, to na pewno tam zajrzę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #2 : Kwiecień 23, 2010, 04:22:38 » |
|
ach, uwielbiam zielone oczy i rude wlosy *-* bardzo fajnie to wyglada.
|
|
|
|
|
|
Does your depravity know no bounds?
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #3 : Kwiecień 23, 2010, 04:33:29 » |
|
Zdjęcia mają ekstra kolorystykę! Elyssa, jesteś naprawdę piękna i masz cudowną twarz, ale skoro już to wiemy, to dodam trochę krytyki. Na większości zdjęć masz ten sam wyraz twarzy. Może trochę boisz się wyjść ze swojego comfort zone w którym wiesz, że wyglądasz dobrze? Poćwicz przed lustrem może?  Rozumiem, że lampy używałaś? Jakiej? Bo ja się przymierzam do kupna i mi to nie idzie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rika
Gość
|
 |
« Odpowiedz #4 : Kwiecień 23, 2010, 04:35:10 » |
|
pięknie po prostu. *.*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sythriel_
|
 |
« Odpowiedz #5 : Kwiecień 23, 2010, 05:40:40 » |
|
Bardzo ladnie:) Strasznie podoba mi sie typ urody Elyssy:D rude wlosy, blada skora, zielone oczy, ahh <3
I dekadencja ma bardzo fajny wystroj:D
Jedyne co mi sie nie podoba to gorset, mam taki sam i wiem ze jest za dlugi do lolicich kreacji...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Micchan
|
 |
« Odpowiedz #6 : Kwiecień 23, 2010, 06:36:50 » |
|
Strasznie podoba mi sie typ urody Elyssy:D rude wlosy, blada skora, zielone oczy, ahh <3
Mi też ^^ I cała sesja ma w sobie to "coś", co sprawia, że nie mogę się napatrzeć. Super 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #7 : Kwiecień 23, 2010, 07:09:06 » |
|
nic nie powiem bo jestem zazdrosna *______*
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
KayakoVampire
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #8 : Kwiecień 23, 2010, 07:37:54 » |
|
<ślinotok> te foty są megaaa *_*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maupka
|
 |
« Odpowiedz #9 : Kwiecień 23, 2010, 07:48:03 » |
|
Elyssa jest przepiękną modelką (Jezu Maria, jak można się urodzić tak fotogenicznym?), a Arew dobrym fotografem, więc zdjęcia wyszły cudne. Mimo, że w Dekadencji byłam już kilka razy to z każdą sesją poznaję kolejne uroki tego miejsca ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doremi
|
 |
« Odpowiedz #10 : Kwiecień 23, 2010, 08:39:20 » |
|
Te zdjęcia są takie... magiczne *___*
|
|
|
|
|
|
Gratefulness is the key to a happy life that we hold in our hands, because if we are not grateful, then no matter how much we have we will not be happy - because we will always want to have something else or something more.~David Steindl-Rast
|
|
|
|
Salvatura
|
 |
« Odpowiedz #11 : Kwiecień 23, 2010, 11:41:35 » |
|
A to nie są niebieskie oczy?  Podoba mi się jak halka wyłazi na jednym zdjęciu *,*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eurialen
|
 |
« Odpowiedz #12 : Kwiecień 24, 2010, 12:01:28 » |
|
Ładna sesja, tylko jak kasiostfur napisała: popracuj nad wyrazem twarzy. Na tych zdjęciach kojarzysz mi się trochę z Ulorin Vex.
|
|
|
|
|
|
Eine kleine Nachtmusik
|
|
|
|
elyssa
|
 |
« Odpowiedz #13 : Kwiecień 24, 2010, 01:08:31 » |
|
Jej, niedługo moja twarz podbije całą galerię :> Tylko co mam właściwie z nią (dokładniej, jej wyrazem) zrobić? Jedyne co bym w tym wypadku mogła zrobić, to się pouśmiechać (a nienawidzę swojego uśmiechu; jest okropny) :<
Jeśli chodzi o gorset, to chciałabym zaznaczyć, że ta stylizacja nie jest stricte lolicia, więc nie bardzo wiem o co chodzi ^^'' Muszę się szczerze przyznać, że na wczorajszą sesję ubrałam się byle jak, uczesałam byle jak i wyglądałam w sumie byle jak, bo jestem chora i powinnam leżeć w łóżku (blablabla, lekarz nie wie, co mi jest i dał wszystkie możliwe leki O_o), ..ale nie chciałam przekładać sesji, bo nienawidzę być niesłowna i przekładać umówione spotkania. No a poza tym - wiadomo - Arew <3 Nie mogłabym przegapić sesji z nią :>
A tak już ogólnie, to dziękuję wszystkim za miłe słowa. Bardzo mi poprawiły humor po dzisiejszym, okropnym, dniu ... ale przede wszystkim Dziękuję Weronice za genialną sesję :>>
*a co do oczu, to są właściwie szaro-zielone*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #14 : Kwiecień 24, 2010, 01:23:19 » |
|
No nie wiem, musisz poeksperymentować, żeby zobaczyć co wygląda dobrze na Twojej twarzy. Obecnie twój wyraz twarzy jest bardzo rozluźniony, może spróbuj trochę napięcia dołożyć. Twarz potrafi się zmienić jeśli nawet masz ten sam wyraz, ale na przykład, z wciągniętym powietrzem. Możesz mrużyć oczy, albo wręcz przeciwnie, bardziej je otworzyć. Możesz brwi: unieść, zmarszczyć, wykrzywić. Możesz usta: zamknąć, otworzyć bardziej, wyglądać jakbyś coś mówiła, zagryźć wargę, zupełnie wciągnąć wargi do ust (!?  ). Popróbuj, na pewno wtedy rozwiniesz swój potencjał. (Polecam też oglądać Americas Next Top Model hi hi) http://www.youtube.com/watch?v=yZhRz6DZSrM&feature=related
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 24, 2010, 01:29:08 wysłane przez kasiotfur »
|
|
|
|
|
|
|