|
sen.
|
 |
« : Lipiec 20, 2006, 10:49:53 » |
|
Znacie jakieś strony z ciekawymi fryzurami? Tylko nie te z Biblii, bo one sa przewaznie takie same,albo bajecznie skomplikowane XD chodzi mi o coś łatwego, ale efektownego : A poza tym co myślicie o grzywkach? Ja właśnie sie zastanawiam nad ścięciem, chociaz pamietam ze ostatnim razem jak mialam grzywke to sie denerwowałam ze mi tak wolno odrasta...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lipiec 20, 2006, 10:56:41 » |
|
heh. grzywki niestety nie wszystkim pasują, więc poważnie przemyśl. Ja tam uważam, że loczki rureczki są łatwe i zawsze efektowne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arachne
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lipiec 20, 2006, 11:12:02 » |
|
mi się podobaja natapirowane kucyki, albo jeden bo boku głowy, a ja ostatnio noszę takie dwie kulki uformowane z włosów po obu stronach głowy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen.
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lipiec 21, 2006, 09:39:17 » |
|
ja mamdługie, proste włosy, które jakoś nie chcą się kręcić  i efekt loczków nie trwałby długo...  a te kitki juz tez wyprobowałam, teraz mysle o czyms z warkoczami : 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lipiec 21, 2006, 10:28:44 » |
|
grzywki rzadza!!!! zwlaszczatakie dlugie podwiniete a la bettie page:P ale to malo loli jest:P
mi sie nigdy z wlosami kombinowac nie chce, zwlaszcza ze mam takie druciasto proste i sie krecic nie chca... zazwyczaj albo jedna kitka, albo dwa warkoczyki, albo rozpuszczone z opaska:P
naj
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|
Glamur Princess Doll Maldoror
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lipiec 23, 2006, 08:40:30 » |
|
Ale wy macie problemy :p Ja jestem skazany na wieczne loki i to nieciekawe loki  nie moge wyprostowac ani nawet dłuższych niz mam zapuścic[ czyli zakrywają tylko kark i tyle] do tego z kolerem na kręconych też jest ciężko. A wy z prostymi narzekacie. Jak ja bym dużo dał za proste, tyle fryzur tyle możliwości, a ja musze z moimi zawsze takimi samymi się męczyc - a jeszcze ile z nimi roboty. Moze mi zaproponujecie cos ciekawego? Tylko nie grzywke 
|
|
|
|
|
|
...And the ambulance died in my arms...
|
|
|
Hethell
Newbie
Fetish Lolita
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipiec 23, 2006, 08:54:16 » |
|
salony fryzjerskie oferuja prostowanie wlosow.albo prostownica co rano XD. hmm a jak to nie mozesz dluzszych juz zapuscic ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lipiec 23, 2006, 09:44:01 » |
|
salony fryzjerskie oferuja prostowanie wlosow.albo prostownica co rano XD Nie z moimi włosami z nimi się tego nie da zrobic probowałem, prubowały fryzjerki, prostownica też niet. Włosy mi się szybciej niszczą niż rosną :/ Efekt ile urośnie tle trza obcąc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PhillyaB.V.
|
 |
« Odpowiedz #8 : Lipiec 24, 2006, 02:43:47 » |
|
Mandi no to odzywki proboj na zniszczone kłaczki ;P moje włansie rosną tak szybko ze co chwila musze farbowac odrosty _^_"
|
|
|
|
|
|
.Urlop.
|
|
|
|
Arachne
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lipiec 24, 2006, 04:25:11 » |
|
Chyba nie wiesz Ile litrów odzywki Mandi potrafi uzyć na swoje włosy...To chyba nie w tym jest rzecz...więc zostaja dredy, warkoczyki...albo łysina :]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #10 : Lipiec 24, 2006, 05:54:29 » |
|
...albo łysina :] Z tą łysiną to się schowaj  Stwierdzam że tez chce miec zjebany kolor włosow, na zielony mnie wzieło  [ahc te więzy krwi z blanką XDD] powiedzcie jakie tonery i jakich firm polecacie no i gdzie je dostac?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arachne
|
 |
« Odpowiedz #11 : Lipiec 24, 2006, 07:08:30 » |
|
Ooooo! będą sami swoi XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinku
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lipiec 24, 2006, 09:17:47 » |
|
a ja to bym chciała mieć naturalne loczki <wzdech> tak,że nie wiem na co Mandi narzeksza^^
mógłby mi ktoś wytłumaczyć jak właściwie się robi te loczki-rureczki? są do tego jakieś spacjalne wałki czy cóś?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lipiec 24, 2006, 09:30:39 » |
|
Takie cos co wyglada jak pręt metalowy w srodku ma grzałke nawijasz na to wlosy i smarzysz. mam cos takiego na składzie [tylko po co mi to ]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #14 : Lipiec 24, 2006, 09:51:35 » |
|
Nawet nie trzeba. Można robić normalnie na wałki, tylko, że wyciągasz wałki ciągnąc je w dół, a nie rozplatając wałków. Poza tym, jeśli chcez mieć 'naturalne' loczki, najzwyczajniej zrób sobie trwałą  . Ja miałam ogromne opory i tak dalej, bo dużo się złego nasłuchałam, ale teraz mam od ponad pół roku i mam śliczne loczki, a włosy nie zniszczone. Jeśli sobie zrobie na wałki, żeby mieć rureczki to trzymają mi się trzy razy dłużej niż trzymały się na prostych 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|