|
Ciotoko-chan
|
 |
« Odpowiedz #75 : Lipiec 25, 2010, 08:35:44 » |
|
Może by zrobić w tym tygodniu? Ma być chłodniej, więc będzie idealnie na spotkanie.
|
|
|
|
|
|
Rwijcie pąki swoich róż, póki jeszcze możecie, bo czas uleci, choć stary swym wiekiem. Kwiat co dziś uśmiechem się ukłoni, umrze jutro w waszej dłoni.
|
|
|
|
|
|
Orlaith
|
 |
« Odpowiedz #76 : Lipiec 25, 2010, 08:56:03 » |
|
Jestem za, dla mnie obecna temperatura (u mnie w ciągu dnia jest 18 stopni) jest idealna ^^
|
|
|
|
|
|
Widmo ukazało się Marysi.
|
|
|
|
hatsu
|
 |
« Odpowiedz #77 : Lipiec 25, 2010, 10:41:44 » |
|
taaak!  a ja prawie wykończyłam handmade'ową sukienkę^^ idealnie, naprawdę i wiem gdzie możemy pójść- do Cafe Mini, mają pyszne gofry, rurki z kremem i lody i w ogóle to jest urocze miejsce z mojego dzieciństwa <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Orlaith
|
 |
« Odpowiedz #78 : Lipiec 25, 2010, 11:40:43 » |
|
O, super ^^ ja właściwie będę bardziej goth/aristocrat (jeszcze nie skompletuję loliciego coordu, który nie będzie zalatywał itą...), mam nadzieję, że to nie będzie nikomu przeszkadzać :3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackqueen2
|
 |
« Odpowiedz #79 : Lipiec 26, 2010, 01:37:53 » |
|
Tak,ja jestem za tym tygodniem. Nie wiem jeszcze w czym będę, ostatnio nie mam jakoś ochoty się lolicić ;XX
Aha dziewczyny, idziemy tylko do Cafe Mini czy gdzieś jeszcze? No i ile będziecie brać mniej więcej pieniędzy? Muszę mieć orientacje, w Sanoku chyba ceny się różnią dosyć znacznie od Rzeszowa D;
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 26, 2010, 01:44:58 wysłane przez blackqueen2 »
|
|
My love lives at the end of the rainbow, someday I'm gonna fly there on a firefly...
|
|
|
|
hatsu
|
 |
« Odpowiedz #80 : Lipiec 26, 2010, 02:27:35 » |
|
no to ja dla odmiany chyba będę w liliowym sweet i to OTT  zobaczymy, jak mi to wyjdzie, hmm. Możemy się gdzieś jeszcze poplątać tak ogólnie, ja jestem dosyć spłukana więc nie będę szaleć wezmę z 20zł?  to co-ustalmy termin i miejsce i godzinę, co? Bierzemy aparaty prawda?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciotoko-chan
|
 |
« Odpowiedz #81 : Lipiec 26, 2010, 03:45:40 » |
|
Może piątek? xD Zresztą każdy dzień mi pasuje, więc słucham waszych propozycji. Co do miejsca - najlepiej pod Grafficą i tak koło godziny 13/14. A aparaty bierzemy oczywiście xD
|
|
|
|
|
|
Rwijcie pąki swoich róż, póki jeszcze możecie, bo czas uleci, choć stary swym wiekiem. Kwiat co dziś uśmiechem się ukłoni, umrze jutro w waszej dłoni.
|
|
|
|
Orlaith
|
 |
« Odpowiedz #82 : Lipiec 26, 2010, 07:15:37 » |
|
Mi najlepiej leży piątek-sobota. Też jestem za wersją oszczędną XD''' troszkę się spłukałam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hatsu
|
 |
« Odpowiedz #83 : Lipiec 26, 2010, 09:48:06 » |
|
no to co- piątek, 13 czy tam 14 pod Grafficą?  ciekawe ile nas będzie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciotoko-chan
|
 |
« Odpowiedz #84 : Lipiec 26, 2010, 10:19:17 » |
|
Ja będę z madame Dziwaczną xD Mam autobus o 11:20, który w Rzeszowie jest o 13:06 lub o 12:20, który przyjeżdża na miejsce o 14:09.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hatsu
|
 |
« Odpowiedz #85 : Lipiec 28, 2010, 06:26:30 » |
|
czyli ostatecznie, oficjalnie -14?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Orlaith
|
 |
« Odpowiedz #86 : Lipiec 28, 2010, 09:12:39 » |
|
ustalone ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciotoko-chan
|
 |
« Odpowiedz #87 : Lipiec 28, 2010, 10:01:03 » |
|
Ok. To wszyscy, którzy będą - piątek o 14 pod głównym wejściem do Graffici z przodu budynku.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 29, 2010, 09:15:31 wysłane przez Ciotoko-chan »
|
|
|
|
|
|
Ciotoko-chan
|
 |
« Odpowiedz #88 : Lipiec 29, 2010, 09:18:15 » |
|
Przepraszam, że post pod postem, ale inaczej nie pokazałoby, że pisałam ;<
A mianowicie, mam prośbę. Powiedzcie kto będzie jutro na 100%, żeby się nie okazało, że nikt nie przyjedzie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Orlaith
|
 |
« Odpowiedz #89 : Lipiec 29, 2010, 09:39:18 » |
|
Ja. Będę nawet wcześniej, pewnie koło południa lub tuż po, połażę sobie po graffice ^^ Patrzcie za rudą, na czarno, mocno ściśniętą gorsetem XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|