|
Ciotoko-chan
|
 |
« Odpowiedz #45 : Czerwiec 23, 2010, 11:10:17 » |
|
Dziewczyny,to jak w końcu z tym meetem? Robimy w sobotę, czy nie? Ja i madame Dziwaczna jesteśmy chętne, ktoś jeszcze? xD
|
|
|
|
|
|
Rwijcie pąki swoich róż, póki jeszcze możecie, bo czas uleci, choć stary swym wiekiem. Kwiat co dziś uśmiechem się ukłoni, umrze jutro w waszej dłoni.
|
|
|
|
|
|
Orlaith
|
 |
« Odpowiedz #46 : Czerwiec 24, 2010, 12:55:10 » |
|
Ja jednak w ostatniej chwili odpadam. W niedzielę mam w domu imprezę rodzinną. W sobotę ojciec jest w pracy, mama skręciła dzisiaj kostkę przy układaniu drzewa na opał a młodszy brat to pasożyt i nierób (kulinarnie, bo swój przydział obowiązków ma w innych dziedzinach xD), przez co jestem jedyną kompetentną osobą do zapieprzania w kuchni cały weekend. Niestety dziewczyny, ale innym razem.
|
|
|
|
|
|
Widmo ukazało się Marysi.
|
|
|
|
Ciotoko-chan
|
 |
« Odpowiedz #47 : Czerwiec 24, 2010, 02:14:09 » |
|
Ehh.. szkoda. Może na ten drugi Ci się uda wpaść Orlaith. To kto będzie, ale tak na 100%?
|
|
|
|
|
|
Rwijcie pąki swoich róż, póki jeszcze możecie, bo czas uleci, choć stary swym wiekiem. Kwiat co dziś uśmiechem się ukłoni, umrze jutro w waszej dłoni.
|
|
|
|
blackqueen2
|
 |
« Odpowiedz #48 : Czerwiec 24, 2010, 01:38:23 » |
|
Nie wiem czy jest sens robić mit dla dwóch trzech osób.
|
|
|
|
|
|
My love lives at the end of the rainbow, someday I'm gonna fly there on a firefly...
|
|
|
|
Ciotoko-chan
|
 |
« Odpowiedz #49 : Czerwiec 24, 2010, 01:57:16 » |
|
Uhh.. szkoda, bo już się napaliłam, ale ten mit w lipcu robimy, nie? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackqueen2
|
 |
« Odpowiedz #50 : Czerwiec 24, 2010, 04:59:06 » |
|
Jeżeli zbierze się grupka osób taką jaką przewidywaliśmy do niedawna to oczywiście 
|
|
|
|
|
|
My love lives at the end of the rainbow, someday I'm gonna fly there on a firefly...
|
|
|
|
Sariel
|
 |
« Odpowiedz #51 : Czerwiec 25, 2010, 12:14:12 » |
|
to którego lipca?;> bo w ten weekend będę w krakowie, także też bym nie dała rady. ile inne terminy (poza ecchiconem) mi pasują ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciotoko-chan
|
 |
« Odpowiedz #52 : Czerwiec 25, 2010, 12:33:24 » |
|
Może by tak 17 lipca? ^_^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hatsu
|
 |
« Odpowiedz #53 : Czerwiec 25, 2010, 01:24:20 » |
|
jestem za, mocno za. Będę już w kraju 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackqueen2
|
 |
« Odpowiedz #54 : Lipiec 03, 2010, 12:30:05 » |
|
Dziewczyny to kiedy i o której ten mit? Tylko błagam, tym razem jak ktoś się deklaruje to niech będzie _-_
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciotoko-chan
|
 |
« Odpowiedz #55 : Lipiec 04, 2010, 10:47:35 » |
|
No właśnie. Może by tak zrobić tego 17? Ja z madame Dziwaczną jesteśmy za, Hatsu widzę też. Godzina jest mi w sumie obojętna, ale najlepiej byłoby tak koło 13, 14 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Orlaith
|
 |
« Odpowiedz #56 : Lipiec 04, 2010, 11:23:48 » |
|
17... raczej gut ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sariel
|
 |
« Odpowiedz #57 : Lipiec 05, 2010, 08:57:40 » |
|
narazie się nie deklaruję, że będę, tylko zapisuję w notesiku i zobaczymy;p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Orlaith
|
 |
« Odpowiedz #58 : Lipiec 11, 2010, 12:18:50 » |
|
Dałoby się meetnąć dwa dni wcześniej, w czwartek? :<
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackqueen2
|
 |
« Odpowiedz #59 : Lipiec 11, 2010, 12:30:05 » |
|
Nie mam pojęcia czy ja będę mogła we czwartek. Pieniądze to raz a dwa umówiłam się z koleżanką na wyjazd do Krosna i nie wiem w sumie w który dzień tego tygodnia mamy jechać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|