|
blackqueen2
|
 |
« : Kwiecień 06, 2010, 10:33:31 » |
|
Jako, że coraz więcej osób z moich okolic pojawia się na forum, postanowiłam rzucić pomysł z mitem (oby w tym roku coś wypaliło _-_)
Proponuje maj/czerwiec kiedy w szkole już będzie luz. Może być w Sanoku, Rzeszowie czy innym miejscu w pobliżu. Poza podziwianiem pięknych widoków możemy udać się na małą wycieczkę w Bieszczady (tylko nie w loli zdecydowanie) Pójść do kawiarni, porobić sobie ładne zdjęcia czy pójść do muzeum pooglądać obrazy Beksinskiego i ikony. Jeśli chodzi o nocleg to nie ma z tym problemu, jeśli będzie więcej osób to można się przespać w Domu Sportowca za jakieś bodajże 29zł/noc jeśli mniej to u mnie z noclegiem można coś wymyślić. Czekam na propozycje
|
|
|
|
|
|
My love lives at the end of the rainbow, someday I'm gonna fly there on a firefly...
|
|
|
|
|
|
Kamineko
|
 |
« Odpowiedz #1 : Kwiecień 06, 2010, 04:49:05 » |
|
Ooo jak zdobędę lolicie ubranka do czerwca i przekonam rodziców to ja bardzo chętnie  Tylko jeśli o mnie chdzi to bardziej by pasował Rzeszów, bo mam bliżej i łatwiej by było przekonać rodziców żeby mi pozwolili
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 06, 2010, 05:00:06 wysłane przez Kamineko »
|
|
|
|
|
|
Orlaith
|
 |
« Odpowiedz #2 : Kwiecień 06, 2010, 05:40:50 » |
|
Ja się piszę na 100 % ^^ Termin wolałabym czerwiec, bo pod koniec maja mam urodziny i może gotówka jakaś wpadnie <3 Co do miejsca się dostosuję, chętnie też oprowadzę po Ustrzykach i załatwię nocleg, gdyby była taka chęć, aczkolwiek wiem, że to daleko i nie ma atrakcji więc mało komu będzie to miejsce pasować XD
|
|
|
|
|
|
Widmo ukazało się Marysi.
|
|
|
|
blackqueen2
|
 |
« Odpowiedz #3 : Kwiecień 06, 2010, 05:41:24 » |
|
Jeśli chodzi o Rzeszów to rozkładam ręce w sprawach organizacji, kompletnie nie znam tego miasta i nie wiem, gdzie się można zaczepić ale jestem na tak 
|
|
|
|
|
|
My love lives at the end of the rainbow, someday I'm gonna fly there on a firefly...
|
|
|
|
Ciotoko-chan
|
 |
« Odpowiedz #4 : Maj 04, 2010, 01:29:49 » |
|
Jestem za Rzeszowem, Bieszczady piękne, ale raczej odpada, bo wątpię, że mnie rodzice puszczą tak daleko == (jeszcze to pół roku mi do 18 zostało, a oni strasznie się o mnie boją). A jeśli chodzi o termin, to koniec czerwca będzie ok XD
|
|
|
|
|
|
Rwijcie pąki swoich róż, póki jeszcze możecie, bo czas uleci, choć stary swym wiekiem. Kwiat co dziś uśmiechem się ukłoni, umrze jutro w waszej dłoni.
|
|
|
|
Orlaith
|
 |
« Odpowiedz #5 : Maj 04, 2010, 02:32:54 » |
|
Rzeszów może być, aczkolwiek słabo znam miasto. Nie gubię się, ale nie znam jakiś klimatycznych miejsc (no chyba nie będziemy się fotografować pod "wielką cipą"  ). Chyba, że zatrudnię koleżankę (z Ustrzyk, ale od dwóch lat uczy się tam) za przewodnika i fotografa przy okazji
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackqueen2
|
 |
« Odpowiedz #6 : Maj 04, 2010, 03:11:22 » |
|
Ja myślę,że do Rzeszowa spokojnie mogę przybyć, kwestia tylko odebrania mnie z dworca bo po mieście też nie wiem za bardzo jak się poruszać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciotoko-chan
|
 |
« Odpowiedz #7 : Maj 04, 2010, 05:36:25 » |
|
A nie lepiej byłoby spotkać się pod Galerią Grafficą? Tam się chyba zatrzymują autobusy (przynajmniej mój) i jest wszędzie bliżej z tego co pamiętam xD Miasta też nie znam, ale wiem jak dojść z Graffici na deptaki, bo są zaraz obok xD
|
|
|
|
|
|
Rwijcie pąki swoich róż, póki jeszcze możecie, bo czas uleci, choć stary swym wiekiem. Kwiat co dziś uśmiechem się ukłoni, umrze jutro w waszej dłoni.
|
|
|
|
Orlaith
|
 |
« Odpowiedz #8 : Maj 04, 2010, 09:03:42 » |
|
Hmm, pewnie tak, a sprawdzę  Blackqueen, myślę, że z tym nie będzie problemu, wszystkie moje autobusy jadą przez Sanok więc pewnie wylądujemy w jednym ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackqueen2
|
 |
« Odpowiedz #9 : Maj 04, 2010, 09:33:38 » |
|
No to spoko, fajnie by było gdybyśmy razem jechały 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackqueen2
|
 |
« Odpowiedz #10 : Maj 06, 2010, 03:47:36 » |
|
Zakończenie roku 25 czerwca,konferencja 18 czerwca, czyli proponuje albo 26 czerwiec sobota albo 19 czerwiec też sobota. Wcześniej się nie spotkam ze względu na szkołę - muszę nieźle zapieprzać żeby wyjść ze złych ocen, więc o żadnych przejażdżkach nie ma mowy wcześniej niż końcem czerwca.
Proponuję 26 czerwiec godzina 13:00 pod Galeria Graffica kto będzie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kamineko
|
 |
« Odpowiedz #11 : Maj 06, 2010, 04:15:36 » |
|
Hmm no cóż mi bardziej pasowałby 19, bo 26 mam wyjazd i mnie nie będzie... jeśli chodzi o miejsce spotkania i godzine to pasuje
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackqueen2
|
 |
« Odpowiedz #12 : Maj 06, 2010, 04:23:55 » |
|
Może być i 19, ważne żeby więcej osób było.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Orlaith
|
 |
« Odpowiedz #13 : Maj 06, 2010, 05:33:16 » |
|
Oba terminy mi odpowiadają, więc ustalcie między sobą 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hatsu
|
 |
« Odpowiedz #14 : Czerwiec 06, 2010, 04:46:26 » |
|
ja również się piszę, też odpowiadają mi oba terminy bo mam do Rzeszowa dosłownie rzut beretem^^ teoretycznie to ja nawet powinnam podsunąć jakieś fajne miejsca itp. ale hmm, wstyd się przyznać, ale nie ma na tym świecie niczego w czym byłabym tak kiepska jak orientacja w przestrzeni a co za tym idzie-pomimo że od 5 lat w mieście owym chodzę do szkoły, miejsca do których umiem dojść to: szkoła, Graffica i parę innych galerii, dworzec, szmateks, ewentualnie lody u myszki^^ tragedia, może do tego czasu popytam znajomych o klimatyczne miejscówki, ja nie pamiętam nawet nazw takowych o dojściu nie wspominając 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|