|
Elphie
|
 |
« Odpowiedz #285 : Styczeń 13, 2012, 05:30:04 » |
|
No i właśnie to ratuje całość, czytelnik przeczyta ten "artykuł", popatrzy na zdjęcia i pomyśli "co oni pie##olą".
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #286 : Styczeń 13, 2012, 06:48:33 » |
|
Czytam komentarze pod zdjęciami i jestem bardzo zaskoczona, że prawie wszystkie są bardzo pozytywne! Widać, że jednak bardziej działają fotki niż ten nieudolny tekst.
Najbardziej spodobał mi się ten komentarz: "Wspaniałe kreacje! Czyste piękno nie może być w złym guście. Zazdrosne tchórzliwe ropuchy mogą tylko kumkać, że jest źle i coś im jest chamskie. Ropuszki, na siebie spójrzcie i z zazdrości wreszcie pozdychajcie."
Pozdrawiam komentującego!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hatsu
|
 |
« Odpowiedz #287 : Styczeń 14, 2012, 05:13:43 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #288 : Styczeń 14, 2012, 06:40:23 » |
|
Też zawsze mam taki feeling kiedys tylko onet mi poprawil humor artykulem o Heydrichu który o dziwo był dobrze zrobiony więc ciasteczko dla człowieka który go pisał ale kiedys na wp byl o monster high gdzie nie bylo zadnych zdjec monsterek ale jakies creppy lalki i że wielkie hype: oo uwazajcie zeby dzieci wasze tego nie kupowały to promowanie kultury śmierci bla bla bla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rika
|
 |
« Odpowiedz #289 : Styczeń 14, 2012, 09:25:55 » |
|
I tak sobie myślę, że chcąc nie chcąc jakieś tam medialne newsy często uznaję za pewnik/wiarygodne, więc analogicznie jeżeli w bzdurnym modowym artykuliku jest tyle przekłamań, to czy jest szansa, że w każdej jednej dziedzinie o której mam pojęcie porównywalne do wiedzy przeciętnej osoby o Lolita Fashion, jest równie dużo szmatławych przekręceń i niedbalskiego podejścia do tematu?
jest i to spora. pamiętam jak jakiś troll do charakterów napisał kompletnie bzdurny artykuł for the lulz i przyjęli i wydrukowali. xD nawet mam ten nr z tym. potem z tego aferę próbował rozkręcić. autorom nie zawsze chce się wyszukiwać danego tematu, chyba, że w jakichś bardziej prestiżowych pismach itp.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hatsu
|
 |
« Odpowiedz #290 : Styczeń 15, 2012, 10:33:41 » |
|
No to kicha okropna i przykre te media strasznie D : I brak ambicji autorów przede wszystkim, ja bym na ich miejscu chyba ze wstydu zjadła własną głowę D :
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #291 : Styczeń 15, 2012, 10:41:31 » |
|
Już działa. Link był dany do strony ze zdjęciem, a nie bezpośrednio do zdjęcia 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #292 : Styczeń 15, 2012, 10:58:57 » |
|
Nie stresujcie sie tak, wiadomo, ze te pismaki szukaja glownie sensacji, im wiecej osob przeczyta artykul ( glownie dzieki glupiemu tytulowi ) i go skomentuje ( przez szokujaca i kontrowersyjna tresc), tym wiecej zarobia i dostana zlecen. Komentarze pod artykulem dobitnie pokazuja, ze glupota na wyzynach wcale nie przekonuje, tak wiec czemu nie zrobic chill'outa 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 15, 2012, 11:01:56 wysłane przez hebiichigo »
|
|
|
|
|
|
Kaha
|
 |
« Odpowiedz #293 : Styczeń 15, 2012, 11:02:12 » |
|
poczekajcie, aż ja napiszę moją magisterkę o lolitach. jak później będę poważanym naukowcem, to wydadzą ją jako książkę i będzie kompetentnie!
|
|
|
|
|
|
"Czasem musimy zejść do piekła w wyobraźni, aby nie trafić tam w rzeczywistości." Sarah Kane
|
|
|
|
|
|
MsBeetlejuice
|
 |
« Odpowiedz #295 : Marzec 25, 2012, 04:09:41 » |
|
Lladio, bardzo przyjenie się czytało 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mekhari
|
 |
« Odpowiedz #296 : Marzec 25, 2012, 06:55:02 » |
|
Świetnie piszesz. Napisałaś wszystko w bardzo klarowny sposób, dając do zrozumienia od początku, czym jest Lolita Fashion. Czekam na kolejne artykuły *-*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elphie
|
 |
« Odpowiedz #297 : Marzec 25, 2012, 10:07:26 » |
|
Artykuł mi się podoba i czekam na więcej (w ogóle chyba cały magazyn przeczytam), ale jest jedno ale: słówko "ów" się odmienia.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lladia
|
 |
« Odpowiedz #298 : Marzec 25, 2012, 10:27:09 » |
|
To się bardzo cieszę^^
W mianowniku liczby pojedynczej rodzaju męskiego jest zawsze ów. Mówiąc szczerze nie pamiętam jak użyłam tego słowa w tekście, więc możliwe, że jest tam błąd. Teraz będziemy mieć już trzech korektorów, więc nie powinno się to więcej zdarzyć^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SukubikMiyu
|
 |
« Odpowiedz #299 : Marzec 25, 2012, 11:15:26 » |
|
Ten artykuł jest niesamowity. Muszę przyznać, że nie czytałam dawno czegoś tak dobrze napisanego. Wszystko jest jasne i przejrzyste, język czytelny i aż miło się czyta o tym jakim się jest i że nie jest się, jak to było wcześniej, dziewczyną z toną makijażu na twarzy. Świetny artykuł ^^
|
|
|
|
|
|
~Marząca wśród polanych kwiatów i skąpana w promieniach złotego słońca~
|
|
|
|
|