|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #15 : Grudzień 18, 2009, 07:35:53 » |
|
Już widzę celników czytających ten artykuł z myślą: 'kiecki za 600 zł? Potrzebne wyższe cło!' 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #16 : Grudzień 18, 2009, 07:43:04 » |
|
juz widze tych celnikow ktorzy widza paczke, otwieraja, porownuja, czy to "sukienka lolicka" i nie wierza, ze to gift  demonizujemy, ale czemu nie ;p
|
|
|
|
|
|
Does your depravity know no bounds?
|
|
|
|
Anja
|
 |
« Odpowiedz #17 : Grudzień 18, 2009, 07:49:54 » |
|
Dokładnie o tym samym pomyślałam xD
A, co do artykułu. Fajnie,że zaczęła się jakaś "akcja uświadamiania ludzi" ^^ Może w końcu widok lolitki na ulicy nie będzie aż tak wielkim zaskoczeniem i ludzie przestaną mylić to z przebraniem..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #18 : Grudzień 18, 2009, 08:07:28 » |
|
demonizujemy, ale czemu nie ;p No co, przypomniało mi się forum dollfowe i 'ta lalka kosztuje więcej niż zadeklarowano' 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #19 : Grudzień 18, 2009, 08:17:22 » |
|
demonizujemy, ale czemu nie ;p No co, przypomniało mi się forum dollfowe i 'ta lalka kosztuje więcej niż zadeklarowano'  haha, tak <3 clenik z poznania XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #20 : Grudzień 18, 2009, 08:18:51 » |
|
I psychopaci z UC na Śląsku 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurosaki_
|
 |
« Odpowiedz #21 : Grudzień 18, 2009, 08:54:22 » |
|
Będzie, że Łódź się lansi, ale ciii: http://img101.imageshack.us/gal.php?g=art1h.jpg
Wyjątkowo to nie nas złapali, ale ja napisałam do Dziennika xD, wywiad z nami robiono kupę czasu temu, ale ukazało się dopiero teraz, tj, dnia dzisiejszego. Zeskanowałam głupio, czyta się kolumnowo Artykuł jest naprawdę bardzo ciekawy i co najważniejsze wiecie o czym mówicie. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yaoiko
|
 |
« Odpowiedz #22 : Grudzień 18, 2009, 08:56:12 » |
|
Według mnie artykuł jest napisany bardzo dobrze, nie ma tam zbyt wielu błędów [ oprócz tego ''po lolicku'' ]. Zdjęcia miałyśmy wszystkie razem, znaczy się Ja, Boro, Salva, Emilka i Arew, ale chcieli umówić się jeszcze raz na zdjęcia, a że wszystko było w biegu to dotarłyśmy tylko my dwie. Jakby ktoś chciał zobaczyć to mam więcej zdjęć z tego dnia ^__^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #23 : Grudzień 18, 2009, 08:57:21 » |
|
To ja się po nie zgłoszę XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anja
|
 |
« Odpowiedz #24 : Grudzień 18, 2009, 09:00:03 » |
|
Ja też bym chciała zobaczyć 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #25 : Grudzień 18, 2009, 09:38:40 » |
|
dawajcie do galerii jakiejs <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yaoiko
|
 |
« Odpowiedz #26 : Grudzień 18, 2009, 09:57:20 » |
|
Dodałam wątek w galerii ^_^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #27 : Grudzień 18, 2009, 10:59:14 » |
|
Ała. "[Mana]... projektuje pod własną marką Mana" "słysząc styl lolita fashion" - styl można słyszeć? ciekawe plus kilka gHotic lolit.
Poza tym artykuł bardzo fajny, dziewczyny wniosły coś fajnego od siebie, ładnie i jasno opisane.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #28 : Grudzień 18, 2009, 11:08:13 » |
|
O jest o mnie coś w gazecie ^____^ Tylko trochę mnie odmłodzili bo napisali, że mamy od 13 do 19 lat.
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
Arisuu
|
 |
« Odpowiedz #29 : Grudzień 19, 2009, 03:56:16 » |
|
"Dżinsy i koszulka? Nigdy nie założyłabym na siebie czegoś tak obrzydliwego. Czułabym się dziwacznie, jakbym była przebrana" - to zdanie mnie rozwaliło XD Czemu oni piszą GHothic a nie gothic?  I jeszcze fajne jest "Po lolicku"  Tego jeszcze nie słyszałam 
|
|
|
|
|
|
Dobry kotek niecnotek.
|
|
|
|
|