|
Juka
|
 |
« : Marzec 31, 2010, 04:55:19 » |
|
juz w nastepny weekend!
czy ktos z nas bierze udzial w cosplayu dla gl? bo ja bym w sumei chciala, ale sie zatanawiam, gdzie to sie zapisac... na konwencie? XD czy tez, jak zwykle cosplay, rpzez jakies formularze?
|
|
|
|
|
|
Does your depravity know no bounds?
|
|
|
|
|
|
rikli
|
 |
« Odpowiedz #1 : Marzec 31, 2010, 11:55:56 » |
|
nic mi o tym nie wiadomo (ja to w ogole nie wiem co sie dzieje na tym magni, w ogole to zlewam ;p) w sumie nadal nie jestem w pelni wyposażona, aby brać udział o_O ale będe w mojej krowiastej pidżamce wieczorem, jakby co 
|
|
|
|
|
|
back then...the only thing i had plenty of was wishes ♥  동방신기 fighting!
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #2 : Kwiecień 01, 2010, 11:54:47 » |
|
aha xD no to nie wiem, czy tachac ze soba te halki, buty itp. bo ja tez nic nie ogarniam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Reina
|
 |
« Odpowiedz #3 : Kwiecień 01, 2010, 07:19:42 » |
|
Ja mam zamiar wziąć udział, pod warunkiem, że zdobędę halkę do tego czasu. ^^" I też się zastanawiam, jak wygląda sprawa z zapisami. Oo
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ichichara
|
 |
« Odpowiedz #4 : Kwiecień 01, 2010, 09:30:34 » |
|
ja będę na pewno, bo zapłaciłam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ciotoko-chan
|
 |
« Odpowiedz #5 : Kwiecień 01, 2010, 11:30:19 » |
|
No właśnie, jest jakiś formularz, czy mamy się zgłaszać na miejscu? o_O Bo szukałam i nic nie znalazłam.
|
|
|
|
|
|
Rwijcie pąki swoich róż, póki jeszcze możecie, bo czas uleci, choć stary swym wiekiem. Kwiat co dziś uśmiechem się ukłoni, umrze jutro w waszej dłoni.
|
|
|
|
Mahoutsukai
|
 |
« Odpowiedz #6 : Kwiecień 02, 2010, 05:54:35 » |
|
Nom, ja też nie. Na ACPie napisali, że będzie pokaz, ale gdzie nań się zapisać, to już nie. Może trzeba było wypełnić formularz na cosplay XDDD ?
|
|
|
|
|
|
W 70% jestem zbudowana z cukrów ^.^
Meta-Mysi Księżniczce Pokłony oddajcie swe! Podnieście Ręce! Pomachajcie! Panią swą chwalcie!!
|
|
|
|
Ciotoko-chan
|
 |
« Odpowiedz #7 : Kwiecień 02, 2010, 06:57:41 » |
|
Na pewno nie. Cosplay a konkurs lolici to dwie inne sprawy, więc raczej będziemy się na miejscu zgłaszać.  Zresztą o tym, że konkurs się w ogóle odbędzie napisali dzień przed zakończeniem rejestracji do cosplayu, więc chyba nie daliby nam 1 dnia na rejestrację xD
|
|
|
|
|
|
Rwijcie pąki swoich róż, póki jeszcze możecie, bo czas uleci, choć stary swym wiekiem. Kwiat co dziś uśmiechem się ukłoni, umrze jutro w waszej dłoni.
|
|
|
|
Ichichara
|
 |
« Odpowiedz #8 : Kwiecień 02, 2010, 11:44:34 » |
|
Do 31 marca można było wpłacać przelewem. Teraz chyba pozostaje zakup na miejscu, ale co do tego nie jestem pewna.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #9 : Kwiecień 03, 2010, 01:42:26 » |
|
Konkurs GL był negocjowany do ostatniej chwili, bo miał się nie odbyć w ogóle i stąd te braki w informacjach. Ale jednak będzie. Na temat zgłoszeń dam info jeszcze dzisiaj, na razie powiem tylko tyle, że zgłoszenia będą przyjmowane zarówno wcześniej przez maila jak i już na miejscu na konwencie. Pokaz to już inna sprawa. W tej chwili jestem umówiona z Mesiaste, że my przyniesiemy część swoich strojów i będziemy szukać modelek na konwencie (zarówno w strojach jak i bez). Tylko prawdopodobnie pokaz będzie zaraz po konkursie, więc głównie ze względów technicznych osoby biorące udział w konkursie nie będą mogły wziąć udziału w pokazie. Jeśli któraś z Was byłaby chętna dołączyć się, proszę o info na pm. Jak wszyscy wiemy, na konwentach jest sporo osób które chcą być lolitą, a coś im to kiepściutko wychodzi. Więc ideą tego pokazu jest aby zaprezentować jak powinna wyglądać prawdziwa lolita. Teoretycznie do pokazu każdy może się zgłosić, ale nie każdy wystąpi, będzie selekcja, bo inaczej upadła by nam idea xP Czy się uda - zobaczymy, próbować trzeba. A i mile widziane halki lub buty do pożyczenia na pokaz  Zapraszam jeszcze na swoje stoisko, będę mieć różne lolicie dodatki, niestety nie zdążę uszyć nic większego, ale i tak postaram się o jakieś fajne rzeczy. No i jeszcze zapraszam na mój panel GL. Dla ludzi siedzących w temacie nie będzie tam nic nowego, ale przyjdźcie, podyskutujemy trochę. Panel jest robiony także w celu naprostowania poglądów, że lolita to nie kawaii krótka spódniczka kocie uszka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rikli
|
 |
« Odpowiedz #10 : Kwiecień 03, 2010, 05:02:23 » |
|
ooo, jak panel mi nie bedzie kolidował z niczym to wpadne ;> pokaz pewno tez z checia obejrze, a jakze <3 kurde, fajnie by bylo wiedziec co maja na sobie modelki ;< czy handmade, czy burando i jakie to burando... no ale nic. pewnie sie na kogos natkne, see ya there ;d tak mysle i w sumie moglabym ewentualnie przyniesc butki (25,5)
|
|
|
|
|
|
back then...the only thing i had plenty of was wishes ♥  동방신기 fighting!
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #11 : Kwiecień 04, 2010, 10:50:43 » |
|
Rikli, z tego co wiem to raczej będzie handmade albo Bodyline ;P niestety nic więcej się raczej nie uda. A buty byłoby fajnie jeśli możesz wziąć, na pewno się przydadzą. Zgłoszenia na konkurs Gothic Lolita proszę słać na mojego maila: agnieszka.elluin@gmail.com w temacie wiadomości "Konkurs Gothic Lolita", w treści nick, kilka słów od siebie do prezentacji i czy strój jest wykonany własnoręcznie, jeśli tak to czy cały czy tylko dodatki. Zgłoszenia będę przyjmować do czwartku włącznie. Będzie także możliwość zapisania się na konwencie (w punkcie informacyjnym), ale wcześniejsze zgłoszenie znacznie ułatwi sprawę.Zasadniczo oceniać będziemy coordinaty, ale rzeczy handmade mogą przesądzić o zwycięstwie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #12 : Kwiecień 04, 2010, 11:02:10 » |
|
ech, no i ja nie wiem, czy brac udzial, czy nie XD ale chyba nie, bo mialam nagrywac cosplay...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #13 : Kwiecień 04, 2010, 01:06:49 » |
|
Juka, weź udział! Lolity będą zaraz po cosplayu na mainie, więc dasz rady ^_^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #14 : Kwiecień 04, 2010, 02:08:22 » |
|
Juka, weź udział! Lolity będą zaraz po cosplayu na mainie, więc dasz rady ^_^
no to sprobuje cos sobie dobrac w domu, skoro tak pieknie namawiasz XD ech, chyba nic mi nie zdazy dojsc z bodyline, co nie? :PPP
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|