|
PhillyaB.V.
|
 |
« Odpowiedz #15 : Lipiec 20, 2006, 12:58:20 » |
|
a ja lubie motywy z truskawkami na sukienkach x3 albo płaszczyki z motywami z rokoko albo cos x3 w sumie wydaje mi sie ze wieęcej europejczyków jest black GL ze względu na to ze to sie łączy z tym co lubią ..ze w zasadzie ten styl wcielili w to co juz było
|
|
|
|
|
|
.Urlop.
|
|
|
|
|
|
sen.
|
 |
« Odpowiedz #16 : Lipiec 20, 2006, 06:40:08 » |
|
słit lolity są... słit ^^ o ile nie są przesadzone :p Szczerze mowiac większość słit lolit jakie widziałam nie podobała mi się, ale nieliczne wyjątki były cudowne  Chociaż osobiscie wole classic lolite
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PhillyaB.V.
|
 |
« Odpowiedz #17 : Lipiec 21, 2006, 10:33:17 » |
|
to takie..countryy xD ja przystaje przy EGA i EGL reszta jakos nie ten tego  chyba ze kodony no ale z pewnych przyczyn niezawsze mi to pasuje ^^" co do własnie tych sweet to zadko są ładne - to pasuje serio tylko japonkom ^^"
|
|
|
|
|
|
.Urlop.
|
|
|
|
sen.
|
 |
« Odpowiedz #18 : Lipiec 21, 2006, 10:42:42 » |
|
a mi sie wydaje ze waśnie europejkom 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PhillyaB.V.
|
 |
« Odpowiedz #19 : Lipiec 21, 2006, 10:46:56 » |
|
xD mi sie to kojarzy jakos..z takimi b.niewinnymi osóbkami takimi jeszce bardzo nieporadnymi dziewczątkami które same zając sie sobą niezabardzo umieją ^^"
|
|
|
|
|
|
.Urlop.
|
|
|
|
Glamur Princess Doll Maldoror
|
 |
« Odpowiedz #20 : Lipiec 23, 2006, 09:02:05 » |
|
ja kocham słity. sam pragne takiego outfitu, baiało różowego *.* bierzcie sie do roboty dziewczyny :>
|
|
|
|
|
|
...And the ambulance died in my arms...
|
|
|
|
Otai
|
 |
« Odpowiedz #21 : Lipiec 23, 2006, 09:12:25 » |
|
Gsyby mi wogole zależalo na stylu GL to wybrałabym chyba sweet lolity  Jakoś tak mniej pałam miłością do gothic lolit.... a sweet lolity sa po prostu... sweeeeet X3! Ale nie tylko na biało-rózowo... Marzy mi się jasnoniebieski strój X3... też może być sweet... wogole lubie cos bardziej kolorowego, a jednocześnie slodkiego....
|
|
|
|
|
|
Heaven's not enough you think you've found it and it loses you
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #22 : Lipiec 24, 2006, 02:17:13 » |
|
otai >> jesli nie zalezy ci na tym stylu to co tu robisz? _-_ I jak bardzo kolorowego? Lolity raczej ograniczaja sie do 2-3 gora kolorow, zeby nie bylo pstrokato.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinku
|
 |
« Odpowiedz #23 : Lipiec 25, 2006, 10:19:42 » |
|
ja mam jeden sweet outfit. błękitna sukieneczka + białe dodatki i wykończenia. Jak ubiorę do tego jeszcze fartuszek to wyglądam jak przerośnięta Alicja z krainy czarów^^
Trochę słodyczy jeszcze nikomu nie zaszkodziło. ale taka sukienka w truskawki to jednak przesada. w którejś GLB jest zdjęcie: mała japoneczka na różowym tle w sukieneczce w truskawki + torebeczka-koszyczek w truskawki + gumki do włosów w kształcie truskawek. zdecydowanie przesada q_q'.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Otai
|
 |
« Odpowiedz #24 : Lipiec 26, 2006, 08:03:35 » |
|
(off) Kasio- obserwuje zjawisko , b jest dość ciekawe, i niektórym na prawde taki ubiór pasuje... bieram się w to w czym mi jest wygodnie...ale mnie nie zalezy, żeby się stylizowac na lolitę i ubieraż w ten sposób... Raz na jakiś czas- owszem, pare GL ciuchów się u mnie znajdzie, ale nie dąże do bycia GL- po prostu jakoś dziwnie bym się czuła ubierajac się w stylu GL więcej niż rez na pół roku 
|
|
|
|
|
|
Heaven's not enough you think you've found it and it loses you
|
|
|
|
sen.
|
 |
« Odpowiedz #25 : Lipiec 28, 2006, 09:19:31 » |
|
pin-kii, masz na myśli to ---> http://www.trashqueen.it/gothiclolita/img/bible/02.jpg ?  według mnie jest urocze bo ta dziewczynka jest ładna i jej pasuje, ale osobiscie nie wyszlabym tak na ulice ;p zbyt duzo truskawek jak na jeden raz, poza tym sukienka mi jakos sie nie podoba, ta obok wydaje sie lepsza, chociaz te truskawki sa z kolei za małe... :p a poza tym marzy mi sie spodnica w wiśnie, właśnie taka, jaką kiedyś widziałam na Angelic Pretty :  albo chociaz ta z Putumayo http://www.putumayo-home.com/t131.htm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miwako
|
 |
« Odpowiedz #26 : Lipiec 28, 2006, 10:14:26 » |
|
łii*.* dajcie miwakowi sukinkę w truskawunie..i dodatki i wogule ;;____;; truuuskawkki *__*""
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinku
|
 |
« Odpowiedz #27 : Lipiec 28, 2006, 10:18:17 » |
|
ano właśnie te truskawki miałam na myśli. Jakoś ubrania w owocki mi się nie podobają. Truskawki albo wisienki jako dodatek (spineczka, gumeczka, torebeczka) to owszem, ale sukienki nieee.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nelya
|
 |
« Odpowiedz #28 : Lipiec 30, 2006, 12:02:34 » |
|
co do sweet lolit - jestem jak najbardziej jak na tak! lubię skrajności, i skrajna słodkość może mi się podobać. albo taka na przykład sukeineczka - cudeńko. co do linku, który podanego przez Sen - bardzo podobają mi się obie podkolanówki i buty, dziewczę z prawej ma jak na mój gust zbyt pstrokatą sukienczynę. może gdyby tło było jasnoróżowe, a nie białe, nie gryzłoby się tak z truskaweczkami (btw, nie cierpię truskawek jako produktu spożywczego - mam na nie alergię >_>") a i kapelusik jest uroczy ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dei
|
 |
« Odpowiedz #29 : Lipiec 30, 2006, 09:19:34 » |
|
Neyla, w sumie sukienka którą rzuciłaś to mnie bardziej pod classic albo pod VM podpada~ o.o; (czy to aby nie jest kiecka z Victoriam Maiden nawet? XD) ale i tak - jest cudna *__*
I w sumie między country lolitą a sweet lolitą też widzę różnicę - sweet to biele/błękity/róż/jakieś tam takie xp i wszystko takie 'dziewczęce' >_>; a takie plecione kapelusiki, torebki, fartuszki to już mi wykracza poza moje możliwości XD i w sumie mi się nie podoba o_o;
mam jeden zestaw spódnica+kokarda - białe w owocki - drobne wisienki, truskawki i takie tam, ale jakoś i tak średnio w nim chodzę - uszyłam, bo mi się materiał napatoczył XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|