|
kasiotfur
|
 |
« : Lipiec 19, 2006, 08:03:11 » |
|
Tak sobie czytam różne rzeczy, obserwuję i rozmyślam  i mam pytanie. Ile z was jest właściwie zainteresowanych sweet lolitami w sensie nie tylko patrzenia?(Włączając w to całe czarne, byleby zrobione na słodko.) Bo wszyscy tak te gotyckie maglują i tak dalej. Ja osobiście też wiadomo w gotyku i mroczniejszych rzeczach siedzę, ale chcę wprowadzić w tym radykalne zmiany. Właściwie hamuje mnie tylko trochę wygląd i muszę przyznać, że troszeczkę się boję ^^''. Bo nawet jak ktoś ubiera się "inaczej", ale jest to jakiś czarny, jakieś ćwieki, to w pewnym sensie się za tym chowa. Jest narażony na 'dziwność', ale nie na 'śmieszność'. Zaczęłam się nad tym poważniej zastanawiać, bo chiałam porobić trochę fajnych słodkich gadżetów róż/biały/czarny. Ale potem mnie taki pesymizm ogarnął  Czy jest dla kogo?
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 19, 2006, 08:07:45 wysłane przez kasiotfur »
|
|
|
|
|
|
|
|
miwako
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lipiec 19, 2006, 09:30:46 » |
|
łii! miwaś jest za sweet lolitami![tiaa wiem nikt by się nie domyślił ;P] baaardzo podoba mi się ten styl i zdecydowanie bardziej pasuje mnie na przykład i twego..a Tfur nie rozumiem Cie@.@; uh a może me jest takie inne i się aż tak bardzo nie przejmuje ludźmi i nosi co kce^^;;; hmm.nawet ostatnio na ulicy kilka ludzi powiedizało mi że jestem odważna@.@;; [jak miałam różowe włoski^^;] nyuu to pobredziłam ~~" [klawiaturke mam znowu wiec korzystam;P]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lipiec 19, 2006, 09:50:36 » |
|
Wiedziałam, że w tobie nadzieja miwako, bo już brak odpowiedzi mnie zatrważał. :* Bo mi czarny kolor przeżarł mózg i to potrwa zanim się z tego wyzwolę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lipiec 19, 2006, 09:53:48 » |
|
Biała lolita jest sweet? Ja jestem za. Jedna jest już w przygotowaniu- mam już uszyty różowy gorsecik, w przygotowaniu spódnica w kwiaty. I słodziutkie czarne też mi się marzą.
|
|
|
|
|
|
Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock. To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.
Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lipiec 19, 2006, 09:55:27 » |
|
tak, biała o ile w kanonach i nie alternatywnie białopunkowa czy coś, jest sweet :3
Nie mogę się doczekać twojej różowej sumire!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lipiec 19, 2006, 09:56:51 » |
|
Moja jest sweet- taką przynajmniej mam nadzieję. Ja też, ja też 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arachne
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipiec 19, 2006, 10:08:03 » |
|
Ja jak sie ubieram na lolitę to przeważnie raczej taka sweet ale gothic. Posiadam tylko jedną długa czarną suknie, reszta to krótkie falbaniaste spódniczki, mam skrzydełka i rózdzkę wrózki, i torebeczke w kształcie pegaza, biały koronkowy fartuszek, a poza tym jak się ubieram w ciuszki loli to włacza mi sie little kid mode.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #7 : Lipiec 19, 2006, 10:13:08 » |
|
Arachne!!! Pokaż pokaż pokaż!! <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arachne
|
 |
« Odpowiedz #8 : Lipiec 19, 2006, 10:16:51 » |
|
Obecnie mandi mi ukradł aparat ...ale obiecuje ze coś wezmę na dojicon...nawet jesli miałabym tylko pokazać^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #9 : Lipiec 19, 2006, 10:19:24 » |
|
Jeżeli ubierzesz ją na Dojiconie to już czuj się widoczna w galerii bo Tfur ci nie przepuści XD
Zresztą jak to jest że tak ciężko nakłonic Was do pokazywania fotek w lolicich ciuszkach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arachne
|
 |
« Odpowiedz #10 : Lipiec 19, 2006, 10:26:05 » |
|
Jest tylko mały problem ja się bardzo wstydze w nich pokazywać bo one sa ponad kolano a ja mam niemiłosiernie grube nogi ale dla chcacego nie ma nmic trudnego^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #11 : Lipiec 19, 2006, 10:27:40 » |
|
No ja za sweet nie jestem *czarny przewiercił mi się do mózgu >_<* więc raczej nie ma co na moje zainteresowanie Sumire: może dlatego, że ktoś musi zrobić zdjęcie, a nie zawsze ma kto?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arachne
|
 |
« Odpowiedz #12 : Lipiec 19, 2006, 10:35:19 » |
|
Własnie nie ma chętnych na fotografów... a jak chcecie wiedzieć co mniejwięcej mam to moge wam napisać musicie uzyć wyobrazni ^^ mam krótka spodnice z 3 falbanek, czarna z białą koronką, taka sama ale w czarno białą krateczkę z czarna koronką, Krótka mini w paski czarno białe, Tiulowa krótka, czarna z 3 falban, i pełno jakiś wiktorianksich białych bluzek ( + jedna rózowa z zabotem XD )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dei
|
 |
« Odpowiedz #13 : Lipiec 19, 2006, 11:57:47 » |
|
Ja chyba jestem sweet trochę o.o; Tzn. nawet jak czarny kolor to nadrabiam krojem i akcesoriami do tego stopnia, że robi sie sweet :3 ale też mnie wygląd powstrzymuje .___.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #14 : Lipiec 20, 2006, 10:19:58 » |
|
a ja lubie slodkie dodatki... jakis paseczek z motylkiem albo z serduszkami, gumki z jakimis misiaczkami, albo spinki w owocki:) no nie mowiac juz o plecaczkach jakie nosze... no takich pluszakach dla dzieci:) mam biedronke i pieska:P a ciuszki raczej nie... nie pasowaloby mi to raczej. ja zbyt niegrzeczna jednak jestem:P
naj
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|