|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #15 : Maj 05, 2010, 07:33:46 » |
|
na poczatku mi sie przykro zrobilo, ze juz po terminie, ale teraz mysle, ze to dobrze, bo nastepnym razem sie lepiej przyloze 8D Sumire, wrzucaj swoja prace, to, czy ladnie wyglada nie zalezy od funkcji a konkurs nie jest dla nagrod a dla zabawy 
|
|
|
|
|
|
Does your depravity know no bounds?
|
|
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #16 : Maj 05, 2010, 07:41:33 » |
|
Wrzucaj- juz jesteś w ankiecie- biorąc pod uwagę zainteresowanie następny raz nie będzie zbyt prędko.
Swój wstawię do działu z przepisami więc żadna strata.
|
|
|
|
|
|
Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock. To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.
Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #17 : Maj 05, 2010, 08:03:49 » |
|
och, okej 8D oto KAKAŁOWY SZATAN, którego zadaniem jest orzeźwić, napoić i zapchać czymś dukanowskim i słodkim, ale mozna też poczynić wersję dla osób, które nie uciekaja od cukru. Potrzeba nam:- zamrożonego mleka (polecam w kostkach, ja mam jak widzicie w pudeleczku - ciezko potem to zmiksowac) - 1 lyzeczka kakao - 3 tabletki slodziku (badz 3 lyzeczki cukru) - mleko w plynie (troszke do dodania) - wedle uznania kawa - moze byc tak jak moja - ekspresu, ale moze tez jako granulki dosypana  wszystko nalezy włozyć do blendera i zmiksować odpowiednio. gdy nie idzie, dolać nieco mleka w płynie  jesli jest geste, trzeba uwazac z przelewaniem!  no i wedle uznania mozna udekorowac. u mnie plywa kicia na zolwiu   powodzenia w czynieniu kakałowego szatana w samotności 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VladimirPutin
Jr. Member

Москва
|
 |
« Odpowiedz #18 : Maj 05, 2010, 08:11:29 » |
|
Moje kanapeczki są bardzo arystokratyczne, a to wpisuje się w konkurs. Jak wiadomo dzik jest zwierzyną łowną, a arystokracja lubowała się w tego typu zabawach. Kiełbasa z dzika, która pojawiła się w moim przepisie, jest jak najbardziej arystokratycznym elementem. Czuję się pokrzywdzony i żądam ujęcia mnie w ankiecie. Dziękuję.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #19 : Maj 05, 2010, 08:21:00 » |
|
Doprawdy? A białe pieczywo pojawiało sie tylko na pańskich stolach. Niech więc tak będzie. Wyczerpuje to jednak moje zapasy cierpliwości.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #20 : Maj 05, 2010, 11:43:55 » |
|
Uuuu.... Juka, na pewno wypróbuję jak zamrożę mleko! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elyssa
|
 |
« Odpowiedz #21 : Maj 12, 2010, 03:21:17 » |
|
Ja robię coś podobnego, ale z lodem w kostkach, zamiast zamrożonego mleka. Wygodniej 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #22 : Maj 12, 2010, 03:31:53 » |
|
Ja robię coś podobnego, ale z lodem w kostkach, zamiast zamrożonego mleka. Wygodniej  to trzeba miec duzo lodu. jak w kawiarni pracowalam, to mielismy go mnostwo. moglam wiec wziac duzo lodu, dolac mleka i ciagle bylo geste. a tutaj to na dwie osoby schodzi duz tego lodu. wiec wole zamrozic mleko C:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #23 : Maj 12, 2010, 06:18:49 » |
|
Konkurs wygrywa sweet ichigo. Gratuluję. Podeślesz mi swoje dane na pw?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet ichigo
|
 |
« Odpowiedz #24 : Maj 12, 2010, 06:41:46 » |
|
Yay! Dziękuję ślicznie!~ Jestem bardzo mile zaskoczona, bo dziewczęta miały super przepisy <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #25 : Maj 12, 2010, 07:45:58 » |
|
imo Twoje bylo jednak najbardziej lolicie  te perelki, bita smietanka i w ogole, wiec wygrana jak najbardziej sluszna 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #26 : Maj 12, 2010, 08:42:35 » |
|
no, zdecydowanie Twoje najbardziej loli! gratuluję! powinniśmy wprowadzić obowiązek dla zwycięzcy - przynosi zwycięskie danie na następny loli meet! hyhy  (a fakt, że Putin dostał 2x więcej głosów od Juki, która się postarała i zrobiła naprawdę fajną rzecz, a nie durny żarcik uważam, za żenujący... ale cóż...)
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #27 : Maj 12, 2010, 08:55:19 » |
|
przyznam, ze tez mnie dziwi to, ze Putin zajal drugie miejsce. to swiadczy o tym, ze glosujacych wzial sobie poczuciem humoru 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Orlaith
|
 |
« Odpowiedz #28 : Maj 12, 2010, 11:09:02 » |
|
Gratuluję Ichigo ^^
Ajj, kakaowy szatan nie wygrał XD (na stałe wszedł do mojego jadłospisu)
|
|
|
|
|
|
Widmo ukazało się Marysi.
|
|
|
|
Tovah
|
 |
« Odpowiedz #29 : Maj 12, 2010, 11:13:56 » |
|
przyznam, ze tez mnie dziwi to, ze Putin zajal drugie miejsce. to swiadczy o tym, ze glosujacych wzial sobie poczuciem humoru  Albo niesamowicie praktycznym przepisem. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|