|
miwako
|
 |
« Odpowiedz #15 : Marzec 09, 2010, 09:30:26 » |
|
"Lananh Nguyen Khac" żadnych tonów, nic? *zastanawia się jak przeczytać*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sue
|
 |
« Odpowiedz #17 : Marzec 09, 2010, 03:26:17 » |
|
Są, są takie pod ,,a'' ale ja nie wiem jak takie napisać, w ogóle nie mam zainstalowanych tych azjatyckich znaczków xD Czytasz Lanaj te drugie a czytasz tak twardo, Nguyen czytasz Ngłuen < te ue w taki sposob no kurde xD nie wiem jak to napisać, lepiej by było powiedzieć ale nie ma jak> Kac < i te a tak twardo > xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sue
|
 |
« Odpowiedz #18 : Marzec 09, 2010, 03:28:45 » |
|
 O Włocławek, fajne miasto Nie ! To głupieee >.>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
|
 |
« Odpowiedz #19 : Marzec 09, 2010, 03:34:29 » |
|
Nie jest głupie! Fajny Włocławek ma klimat i farby
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miwako
|
 |
« Odpowiedz #20 : Marzec 09, 2010, 03:44:12 » |
|
Są, są takie pod ,,a'' ale ja nie wiem jak takie napisać, w ogóle nie mam zainstalowanych tych azjatyckich znaczków xD Czytasz Lanaj te drugie a czytasz tak twardo, Nguyen czytasz Ngłuen < te ue w taki sposob no kurde xD nie wiem jak to napisać, lepiej by było powiedzieć ale nie ma jak> Kac < i te a tak twardo > xD nie no, po wietnamsku powinnam umieć czytać, tj najlepiej umiem nietrzeźwa [a w sumie to umiem tony wymówić poprawnie ;P] dlatego pytałam o poprawny zapis ^.^;;
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sue
|
 |
« Odpowiedz #21 : Marzec 09, 2010, 03:48:10 » |
|
Nie jest głupie! Fajny Włocławek ma klimat i farby Niee ._. Takie małe to jest A byłaś we Włocławku ?xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sue
|
 |
« Odpowiedz #22 : Marzec 09, 2010, 03:48:37 » |
|
Są, są takie pod ,,a'' ale ja nie wiem jak takie napisać, w ogóle nie mam zainstalowanych tych azjatyckich znaczków xD Czytasz Lanaj te drugie a czytasz tak twardo, Nguyen czytasz Ngłuen < te ue w taki sposob no kurde xD nie wiem jak to napisać, lepiej by było powiedzieć ale nie ma jak> Kac < i te a tak twardo > xD nie no, po wietnamsku powinnam umieć czytać, tj najlepiej umiem nietrzeźwa [a w sumie to umiem tony wymówić poprawnie ;P] dlatego pytałam o poprawny zapis ^.^;; Oo, uczysz się wietnamskiego ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
|
 |
« Odpowiedz #23 : Marzec 09, 2010, 03:54:38 » |
|
Bo to raz! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sue
|
 |
« Odpowiedz #24 : Marzec 09, 2010, 03:55:22 » |
|
Bo to raz!  Ja uważam że Włocławek to takie zadupie jest ._. wszędzie huligani łażą ( czy jak to sie pisze xD)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
|
 |
« Odpowiedz #25 : Marzec 09, 2010, 04:00:04 » |
|
No to chyba jak wszedzie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sue
|
 |
« Odpowiedz #26 : Marzec 09, 2010, 04:07:13 » |
|
Ale tu to we , wszędzie łażą ._.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miwako
|
 |
« Odpowiedz #27 : Marzec 09, 2010, 04:48:48 » |
|
w sumie to się uczyłam, i własnie rozpaczam bo chciałam się pouczyć a mi książka gdzieś wsiąkła ;_;' i nie pamiętam czy to nie ją mój kot źle potraktował czy ukryłam tak dobrze że nie potrafię odnaleźć ;_;''''''''
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sue
|
 |
« Odpowiedz #28 : Marzec 09, 2010, 05:31:28 » |
|
Ale czemu wietnamskiego sie uczysz ?xD No wietnamski jest fajny,tylko że te tony trza opanować i w ogóle wiedzieć jak wymówić;P
Ja chce sie uczyc Japońca :DD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Micchan