|
Sue
|
 |
« : Marzec 04, 2010, 09:41:01 » |
|
Przepraszam że stwarzam nowy wątek, może i już taki jest .. Ale za bardzo to mi się nie chciało wszystkie oglądać < czytać > ._. No więc szukam jakiś lolita bucików , na ebayu za bardzo nie wiem jak zamawiać ,więc wole jakieś polskie strony .. bardzo proszę o waszą pomoc ._. Ja już powoli wysiadam >.< 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Chii
|
 |
« Odpowiedz #1 : Marzec 04, 2010, 09:49:27 » |
|
w polskich sklepach raczej takich nei znajdziesz. lepiej zamów z jakiejś japońskiej/angielskiej strony. jak nei umiesz, to poproś kogoś, zeby ci zrobił ss.
|
|
|
|
|
|
people say crazy things just 'cause i said it don't mean that i meant it.
|
|
|
|
Reina
|
 |
« Odpowiedz #2 : Marzec 04, 2010, 10:34:21 » |
|
Demonia ma kilka modeli pasujących do loli (o ile interesują Cię style gothic i punk, bo w 'słodszych' lolicich stylizacjach ich nie widzę). Jeżeli zależy Ci koniecznie na polskich sklepach, to polecam zamawiać stąd: http://www.gothicdream.eu ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sue
|
 |
« Odpowiedz #3 : Marzec 05, 2010, 05:25:51 » |
|
w polskich sklepach raczej takich nei znajdziesz. lepiej zamów z jakiejś japońskiej/angielskiej strony. jak nei umiesz, to poproś kogoś, zeby ci zrobił ss.
,,ss'' co to ?XD No właśnie ja nikogo takiego ni mam , żeby mi zamówił ;(
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #4 : Marzec 05, 2010, 05:46:38 » |
|
SS- ... (Boro utrzymaj język za zębami) XD shopping service- taki pośrednik co ci załatwia przesyłkę itp, wpłacasz mu kasę a on ci załatwia
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sue
|
 |
« Odpowiedz #5 : Marzec 07, 2010, 05:28:45 » |
|
Oki oki, teraz kto chętny do pomocy i by mi cuś zamówił ?xDDDDD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #6 : Marzec 07, 2010, 06:51:20 » |
|
Sue - ogólnie mogę pomóc z zamawianiem, jeżeli jeszcze z nikim na zamawianie się nie umówiłaś.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #7 : Marzec 07, 2010, 06:57:27 » |
|
jaki masz rozmiar butkow Sue? Mam na sprzedaz 2 pary.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sue
|
 |
« Odpowiedz #8 : Marzec 07, 2010, 10:29:07 » |
|
Oo ! A jakie to butki masz ? ja mam rozmiar 36 tak ogólnie , ale to gdzieś 37 -38 xDD ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sue
|
 |
« Odpowiedz #9 : Marzec 07, 2010, 10:30:03 » |
|
Sue - ogólnie mogę pomóc z zamawianiem, jeżeli jeszcze z nikim na zamawianie się nie umówiłaś.
Nie no, jeszcze się z nikim nie umówiłam, a na czym polega to ,,SS'' ? że ja Ci jakoś, daje pieniądze, ty zamawiasz i to wszystko ? O_O
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #10 : Marzec 08, 2010, 09:31:04 » |
|
Oo ! A jakie to butki masz ? ja mam rozmiar 36 tak ogólnie , ale to gdzieś 37 -38 xDD .. mam butki z dlugoscia wkladki 24,5 cm mozesz sobie zmierzyc stope do dlugiego palca od piety i jesli masz troszke mniej to powinny byc dobre. mam na sprzedaz Tea Party  czarne albo brazowe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #11 : Marzec 08, 2010, 10:20:25 » |
|
*___* ile byś chciała za brązowe?? rozumiem że oba to rozmiar 24,5?
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
Sue
|
 |
« Odpowiedz #12 : Marzec 08, 2010, 03:50:32 » |
|
Oo ! A jakie to butki masz ? ja mam rozmiar 36 tak ogólnie , ale to gdzieś 37 -38 xDD .. mam butki z dlugoscia wkladki 24,5 cm mozesz sobie zmierzyc stope do dlugiego palca od piety i jesli masz troszke mniej to powinny byc dobre. mam na sprzedaz Tea Party  czarne albo brazowe JA CHCE CZARNE !!!!!!!!! Tak, zmierzyłam i mam mniej wiecej 23-24 cm Ile byś chciała za te butki cene ?xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Difteria
|