|
dokke * pokke
|
 |
« Odpowiedz #15 : Lipiec 20, 2006, 09:31:04 » |
|
*Niczego co wystwiłoby na światło dzienne moją gołą nogę (czyli wszystkie krótkie spodnie no chyba że założę do tego getry) *Czegoś brązowo-niebieskiego (bleeee) *Zimowych czapek niezależnie czy mają kwiatki czy nie *Rzeczy a la krokodyla/wężowa skóra *Ciuchów w stylu country (x_x)
|
|
|
|
|
|
 "Osobiście bardzo eleganckie i śliczne obówie" U are such a nice'n'silly Fashion Victim, poor baby...
|
|
|
|
|
|
pinku
|
 |
« Odpowiedz #16 : Lipiec 21, 2006, 11:31:39 » |
|
Wiecie jak w ludowym porzekadle: nigdy nie mów nigdy. Jakby mi ze dwa lata temu ktoś powiedział, że będę nosić spódniczki (o halka i pantalonach nie wspominając) to bym się śmiała. i śmiała. i śmiała. A teraz co? Pantalony rulezz^^
Na stan dzisiejszy odpadają: *zwyczajne buty ( jak martensy to różowiaste, jak glany to z kokardką. muszą być fikuśno-dziwaczne.) *rzeczy w panterkę, krowie łaty <bleee> i inne odzwierzęce wzorki. *bielizna ze sztuczną, drapiącą koronką *obcisłych swetrów z prawdziwej wełny (niektóre są śliczne, ale drapią-swędzą-drapią) *lateks *brzydkie kwiatowe wzory
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Otai
|
 |
« Odpowiedz #17 : Lipiec 23, 2006, 08:20:02 » |
|
Czegoś co niewygodne... Brzydkie ale wygodne mogę nosić... w domu D, przecież i tak mnie za bardzo nikt nie widzi *dlatego nie lubię mieć nieproszonych gości  *.... Jeeżeli zaś chodzi o "wyjście między ludzi"... to na pewno nie ubiorę dresu... ani bluzeczek na ramiączkach ><'....
|
|
|
|
|
|
Heaven's not enough you think you've found it and it loses you
|
|
|
|
Glamur Princess Doll Maldoror
|
 |
« Odpowiedz #18 : Lipiec 26, 2006, 03:52:44 » |
|
A ja ubiorę wszystko, zalerzy tylko od nastroju i sytuacji, nawet mega obciach jakis  Niekture żeczy mi się nie podobają po prostu ale to kwestia zawsze jest czasu i potem lubie albo mi zwisa.
|
|
|
|
|
|
...And the ambulance died in my arms...
|
|
|
|
Madame-dziwaczna
Gość
|
 |
« Odpowiedz #19 : Lipiec 26, 2006, 04:02:53 » |
|
Dżinsów, dżinsów, dżinsów i jeszcze raz dżinsów. A tak pozatym to czegokolwiek co nie jest różowe/czarne ^_^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Eichi
|
 |
« Odpowiedz #20 : Sierpień 02, 2006, 02:35:53 » |
|
czegoś w groszki /chyba że piżamkę... czyli strój w którym raczej nikt mnie nie zobaczy/ czegoś w panterkę itp nie zestawiłam kolorów różowego i seledynowego w ogóle nie noszę różowego falbaniastej spódnicy krótkich spodenek typu jak to ktoś tu określił majtki z zameczkiem czy jakoś tak czółenek /dobrze napisałam?/ lateksu i tym podobnych "materiałów" sukienki coś by się pewnie jeszcze znalazło... ale zakończę słowami /już tu przytaxczanymi/: nigdy nie mów nigdy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
morgiana
|
 |
« Odpowiedz #21 : Sierpień 02, 2006, 09:08:52 » |
|
*majtek z zamkiem (j.w) *podpasek z siateczką drynet (nie wiem, czy to się liczy) *bikini *weluru a reszta zależy od celu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #22 : Sierpień 02, 2006, 10:34:47 » |
|
a ja nie osmiele sie stwierdzic ze czegos bym nigdy nie zalozyla... na przyklad nigdy nie uwierzylabym ze jestem w stanie zalozyc na siebie cos rozowego... a tu ni stad ni z owad napadly na mnie ostatnio w sieradzkim lumpie rozowe zarowiaste bondage bojowki za 15 zeta (cena allegrowa - jakies 100 zeta:P). i jak Sumire miala okazje zobaczyc, mialam je na przyklad na cp... i nie jest to ostatnia okazja na ktorej w nich wystapie...
coz, nigdy nie mow nigdy...
naj
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|
Nelya
|
 |
« Odpowiedz #23 : Sierpień 05, 2006, 01:00:24 » |
|
może nie "nigdy", ale na dzień dzisiejszy nie założyłabym niczego z jeansu, jasnobrązowych sztruksów przecieranych na biało (widziałam kiedyś takie, o rety), glanów przecieranych na czerwono/niebiesko/zielono / beżowych / czerwonych, trampków na szpilkach, rzymianek, japonek, takiego wełnianego czegoś na głowę z koralikami, bardzo worowatych dresów...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dokke * pokke
|
 |
« Odpowiedz #24 : Sierpień 05, 2006, 09:55:30 » |
|
*podpasek z siateczką drynet (nie wiem, czy to się liczy) Proszę o rozwinięcie, bo jestem laikiem w tym temacie...
|
|
|
|
|
|
 "Osobiście bardzo eleganckie i śliczne obówie" U are such a nice'n'silly Fashion Victim, poor baby...
|
|
|
|
Usagi
|
 |
« Odpowiedz #25 : Sierpień 06, 2006, 02:05:19 » |
|
No to... -cekinów -ultra-obcisłej mini a la napalona gówniara z serii "Przeleć-mnie-Czesiu-och!" -skór (noszę tylko sztuczne) -futra -bluzek z durnymi nadrukami/napisami w typie "I am so hot" -błękitnych badziewi -butów z czubem -bluzki odsłaniającej brzuch Ubrania z serii "To jest teraz modne" są automatycznie w tej kategorii chyba, więc nie wymieniam...
|
|
|
|
|
|
Lo ou bien Lola.
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #26 : Luty 10, 2007, 10:23:10 » |
|
Dołaczam sie do panterki groszków jeansów i czubów, dorzucam jeszcze sweterek szanownego niedoszłego prezydenta Białegostoku
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pacynka
|
 |
« Odpowiedz #27 : Luty 19, 2007, 09:37:52 » |
|
dlaczego groszki i panterka zostały tak znienawidzone?  groszki, a raczej grochy ślicznie wyglądają na sukienkach retro, a panterka... hmmm.... uwielbiam! a wszystko zaczęło się od tej torebki:  zakochałam się w niej (oczywiście na żywo wygląda o wiele, wiele ładniej), ma kształt kubełka  no a później trzeba było dokupić jakieś pasujące dodatki. co nie oznacza, że garderoba w panterkę jakoś szczególnie przypadła mi do gustu, chociaż widziałam ładna sukienkę w zarze. nie lubię za to: butów z czubem dzinsowych rybaczek haftów z "ozdobnymi" lusterkami weluru! a najbardziej to chyba bluzek z nic nie znaczącymi rysunkami/ napisami tzw. maziajek zrobionych na odczepnego, byle by coś tylko było
|
|
|
|
|
|
Landrynkolandia pełna cukierków
|
|
|
|
dokke * pokke
|
 |
« Odpowiedz #28 : Luty 20, 2007, 03:35:30 » |
|
Mnie się panterka kojazry z tą kobietą ze Świata wg Bundych, Peggy się ona chyba zwała. Jakiś kicz ostatni i w najgorszym z możliwych wydaniu... Ale to tylko moje skojarzenia. Torebka jest zacna, chociaż deseń piorunujący... XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #29 : Luty 20, 2007, 08:17:28 » |
|
Sądzę że mało osób wdziecznie wyglada w panterkach np. do mnie kompletnie nie pasują bo mam twarz jak z buszu i jakbym dodała do tego panterkę to bym wyladowała w zoo. Innym razem wygladają zbyt wyzywająco i niekiedy śmiesznie. W panterki trzeba się umieć ubrać.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|