|
higashi
|
 |
« : Luty 25, 2010, 05:26:12 » |
|
Kilka zdjęć (a tak dokładnie to trzy) prosto z mojej pierwszej (starej już) sesji zdjęciowej  Przepraszam za tak duzy rozmiar.    Proszę o opinię.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2010, 06:37:16 wysłane przez higashi »
|
|
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #1 : Luty 25, 2010, 05:42:29 » |
|
nie widac za bardzo twojego stroju D; a zdjecia nie podobaja mi sie, przywodza mi na mysl jakies smutne emo dziewczynki, ktore chca byc mroczne etc no i nie wiem, czy to mialo byc lolicie czy nie... niby jest w modzie alternatywnej ale headdressy atakuja ;<
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 25, 2010, 05:44:08 wysłane przez alabaster princess »
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #2 : Luty 25, 2010, 06:03:40 » |
|
Tak w ogóle to masz bardzo ładną buzię. Same zdjęcia przypadają mi do gustu (może poprostu jestem dorosłe, smutne emo XD). Strój faktycznie jakoś widoczny nie jest. I mam wrażenie, że połyskuje, a jak połyskuje to u mnie dostaje na wstępie -5 do fajności. Za to pomyślałam, że o ile headdressy nie są korzystne dla większości twarzy, to jakoś Tobie uroku nie odejmują.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elyssa
|
 |
« Odpowiedz #3 : Luty 25, 2010, 06:09:53 » |
|
Rozmiar fajny, bo czytelny :> Zdjęcia też fajne. Co prawda, ja trochę inaczej bym skadrowała, ale to już takie zboczenie. Drugie chyba jest najlepsze, bo nie ma przepaleń, ale ogólnie wszystkie trzy są w moim guście  Podobają mi się Twoje rękawiczki i to, jak prezentują się na Tobie headdressy ^^ Pasują do Ciebie :>>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
higashi
|
 |
« Odpowiedz #4 : Luty 25, 2010, 06:13:53 » |
|
Się świeci bo to na rękawach i spódnicy jest satyna. Nie miały być emo ^^'' Poszukam jeszcze zdjęć bardziej stojących . Same sukienki nie są loli. Tylko dodatki (chyba ^^'')
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Micchan
|
 |
« Odpowiedz #5 : Luty 25, 2010, 06:24:16 » |
|
Przywodzą mi na myśl prawdziwe znaczenie słowa "gotyk" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #6 : Luty 25, 2010, 11:05:13 » |
|
Miś ma bardzo fotogeniczny uśmiech ^____^
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
Kitsunee
|
 |
« Odpowiedz #7 : Luty 26, 2010, 12:52:04 » |
|
jeejku, ale fajne to to. przyjemnie sie ogląda takie zdjęcia ;>
|
|
|
|
|
|
Kitsu^^
|
|
|
|
snowwhite89
|
 |
« Odpowiedz #8 : Luty 26, 2010, 10:17:00 » |
|
Klimatyczne te zdjęcia, headdress daje taki fajny akcent w tym. Poza tym podoba mi się kolorystyka zdjęć.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tovah
|
 |
« Odpowiedz #9 : Luty 26, 2010, 12:23:03 » |
|
Dla mnie nie ma w nich absolutnie żadnego klimatu. Na fotografii się nie znam, no ale nie trzeba być piekarzem...
Generalnie - moje pierwsze skojarzenie - 15 letnie małe mroczniątko.
Co do prawdziwego znaczenia słowa gotyk - kwestia definicji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alice in Wonderland
|
 |
« Odpowiedz #10 : Luty 26, 2010, 02:33:45 » |
|
Drugie zdjęcie mi się podoba. I popieram Cheshire Cat Dobrze ci jest w headdressach:)
|
|
|
|
|
|
***Beautiful World*** ♣Moje życzenia są jak marzenie, lecz moje marzenia są nie do spełnienia♣
|
|
|
|
higashi
|
 |
« Odpowiedz #11 : Luty 27, 2010, 08:21:11 » |
|
Właśnie usłyszałam od jednego fotografa, absolutnie mi nieznanego , że kojarzą mu się z Timem Burtonem ^^'' Napuchłam z dumy ^^ A w sumie to co sie podoba czy nie to kwestia gustu, mimo to warto znać zdanie innych ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #12 : Luty 27, 2010, 08:29:03 » |
|
cywilom wszystko co odrobine niemainstreamowe sie "kojarzy". mi kiedys ktos powiedzial ze wygladam jak Dita... buehehehe. sie komus jakis szczegol skojarzyl i tyle...
zdjecia wg. mnie zupelnie standardowo emowato - smutaśne....
i duzy minus za ta satyne niestety...
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|
higashi
|
 |
« Odpowiedz #13 : Luty 28, 2010, 12:29:08 » |
|
Od satyny prosze się odczepić . Sukienka jest urocza, z innym materiałem wyglądałaby za ciężko... kurczaczek..musze poszukać innych zdjeć gdzie widać ją bardziej :/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #14 : Luty 28, 2010, 01:21:30 » |
|
Od satyny prosze się odczepić . Sukienka jest urocza, z innym materiałem wyglądałaby za ciężko...
uh na tym forum i mysle ze generalnie jest bardzo duzo osob, ktore satyny nie lubia (w tym i ja)
|
|
|
|
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
|