|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #75 : Kwiecień 06, 2010, 10:18:43 » |
|
jesli pofarbowałaś włosy to masakra, nie odżałuję twoich naturalnych
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rika
Gość
|
 |
« Odpowiedz #76 : Kwiecień 06, 2010, 10:19:25 » |
|
śliczne włosy omg
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Micchan
|
 |
« Odpowiedz #77 : Kwiecień 07, 2010, 04:07:23 » |
|
Myślę, że wyszło super 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
maupka
|
 |
« Odpowiedz #78 : Kwiecień 07, 2010, 04:46:20 » |
|
Różowy ala radioaktywny marker *__* Jeśli naprawdę przefarbowałaś to mam mieszane uczucia bo ładnie Ci z różem, ale... no ale twój naturalny kolor jest genialny ;_;
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LivingDeadGirl
|
 |
« Odpowiedz #79 : Kwiecień 07, 2010, 07:38:00 » |
|
jesli pofarbowałaś włosy to masakra, nie odżałuję twoich naturalnych
Również będę tęsknić  Ładny kolor, ale moim zdaniem ciut zbyt jasny.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Toshiko
|
 |
« Odpowiedz #80 : Kwiecień 07, 2010, 07:40:43 » |
|
A mi się widzi połączenie Twojego różu z błękitem ^__^ No i zdjęcia badzo mi sie podobają, ładnie na nich wyszłas
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anja
|
 |
« Odpowiedz #81 : Kwiecień 07, 2010, 10:19:27 » |
|
Drugie zdjęcie jest cudowne! Poza tym kolor włosów jest świetny, taki delikatny :>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ichichara
|
 |
« Odpowiedz #82 : Kwiecień 07, 2010, 10:30:43 » |
|
Szkoda rudych, ale ten różowy jest właśnie taki delikatny, nieżarówiasty. I to jest w nim urocze ;3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #83 : Kwiecień 08, 2010, 09:33:37 » |
|
mnie to jednak wygląda na perukę ^^ chyba, że się mylę.
ale co do zdjęć - wyglądasz jak dollfie <3 tak idealnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurosaki_
|
 |
« Odpowiedz #84 : Kwiecień 08, 2010, 09:51:42 » |
|
Masz śliczne kolczyki. A co do zdjęć - pierwsze jest super, ale według mnie (patrząc na Twoje wcześniejsze zdjęcie), drugie mogło wyjść o niebo lepiej. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elyssa
|
 |
« Odpowiedz #85 : Kwiecień 18, 2010, 11:22:21 » |
|
Zastanawiam się, czy jest możliwość stworzenia otwartego portfolio, bo nie chcę zaśmiecać całej galerii sobą :< Wszystkie zdjęcia będę umieszczać w pierwszym poście i w "miejscu aktualnym" :> Myślę, że byłby wtedy porządek i nie trzeba by było ciągle zakładać nowych wątków. ----------------------------- Zupełnie nieloli, bo jakoś nie mam ochoty się ubierać w sukienki w żałobę :< Ogólnie rzecz biorąc jestem chora i nie słychać mnie w ogóle, gdy staram się mówić <ach.fascynuję sama siebie>. Kaszlę, kicham, smarczę i zarażam ...Ale od pojechania do Tuszyna mnie to nie powstrzymało. Spędziłam naprawdę niesamowity dzień w towarzystwie mojego "uroczego (XD)" chłopaka, piłam herbatę z półlitrowego irlandzkiego kubka i przy okazji wyszło nam z tego kilka zdjęć. Może nie są za specjalne, bo w ogóle nie były planowane, ale są <jeej, też chcę pokój z takim ogromniastym oknem i genialnym światłem przez cały dzień  >    
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #86 : Kwiecień 18, 2010, 11:50:33 » |
|
A znowu te fotki, powinny iść do 'nasze stylizacje na codzień'  Nie zaśmiecasz galerii. Obawiam się, że nie chcemy robić wyjątków, bo by się zrobił galimatias. Po to zresztą robiliśmy jakiś czas temu galeryjną rewolucję. Nowe wątki są dobre, bo widać gdzie są nowe zdjęcia bez szukania i przebijania się przez posty.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rika
Gość
|
 |
« Odpowiedz #87 : Kwiecień 21, 2010, 03:22:02 » |
|
elyssa, co ty masz na szyi tak właściwie? busolę?? fajnie by było jakbyś zrobiła zdjęcie samego tego tego bo mnie nurtuje. XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yaoiko
|
 |
« Odpowiedz #88 : Kwiecień 21, 2010, 05:54:43 » |
|
O, Maja w jakiś dzień wyglądała dokładnie tak samo. Mogłybyście robić twins tylko twins co? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elyssa
|
 |
« Odpowiedz #89 : Kwiecień 22, 2010, 06:11:26 » |
|
Twins koszulo-spodnie :> To co mam na szyi to stary stoper.. Spadek po dziadku. Może wkrótce zrobię mu jakieś zdjęcia, bo jest ładny ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|