Powiedzmy, że będę w tym poście wstawiać wszystkie zdjęcia, bo nie chcę zaśmiecać galerii sobą :< Coś a'la otwarte portfolio? Mam nadzieję, że nie będzie to problemem.
24.02.2010
Z okazji niesamowicie nudnego i beznadziejnego dnia, urodziło się kilka zdjęć.. Niestety są prawie tak samo nudne i beznadziejne, jak mój nastrój -.-'

Achm.
25.02.2010
Dzisiaj było bardzo klasycznie: (wszystko oprócz sweterka i rajtów, z BL)
Dochodzę do wniosku, że nie umiem sobie sama robić zdjęć :<
06.04.2010
Dzisiaj wybitnie się nudziłam i postanowiłam sprawdzić, czy nie wypadłam z fotograficznej formy. Niestety wypadłam. Bardzo. Muszę się za siebie porządnie wziąć. Kupić jakiś sprzęt. Cokolwiek. :< ...Albo znaleźć porządne modelki i zatańczyć Taniec Słońca i Kwitnących Kwiatków... bo inaczej źle to się skończy.

18.04.2010
Zupełnie nieloli, bo jakoś nie mam ochoty się ubierać w sukienki w żałobę :<
Ogólnie rzecz biorąc jestem chora i nie słychać mnie w ogóle, gdy staram się mówić <ach.fascynuję sama siebie>. Kaszlę, kicham, smarczę i zarażam ...Ale od pojechania do Tuszyna mnie to nie powstrzymało. Spędziłam naprawdę niesamowity dzień w towarzystwie mojego "uroczego (XD)" chłopaka, piłam herbatę z półlitrowego irlandzkiego kubka i przy okazji wyszło nam z tego kilka zdjęć. Może nie są za specjalne, bo w ogóle nie były planowane, ale są <jeej, też chcę pokój z takim ogromniastym oknem i genialnym światłem przez cały dzień

>