Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Aktualności: Zapraszamy do dyskusji! Smiley

........ Bielizna! (Staniczki, majtusie, pończoszki i inne takie :) )

Strony: [1] 2 3
  Drukuj  
Autor Wątek: ........ Bielizna! (Staniczki, majtusie, pończoszki i inne takie :) )  (Przeczytany 2914 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
kasiotfur
.~*EMPEROR*~.
Administrator
Hero Member

Zobacz profil Email
« : Luty 24, 2010, 05:27:25 »

Smiley No kochane! Jaką lubicie bieliznę? Jaką byście chciały? Wygoda czy efekt? Cheesy

Pewnie nie będę jedyna jak powiem, że nie cierpię stringów. Dla mnie są obleśne. Jak pokazywać to moim zdaniem przez koroneczki, przejrzystości itd. Lubię wszelką retro bieliznę. Przedłużona linia stanika, Bullet bras! Cheesy

Jak już dobiję do mojej docelowej wagi, planuję kupić sobie http://www.whatkatiedid.com/fes_php/fes_usr_sto_product_display.php?fes_action=DisplayProduct&fes_prd_id=520&fes_uid=fes_4b4330500191c coś takiego. Tworzy naprawdę piękną linię ciała. Lubię jak jest dużo pod spodem Cheesy No i przymierzam się jak tylko będzie cieplej, zacząć nosić pończochy. Uważam, że to strasznie sexy, nawet jak trzeba włożyć więcej wysiłku w to niż w założenie rajstop.

lamiette
Hero Member

return your revolte into style - FasciNation

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1 : Luty 24, 2010, 07:52:20 »

stringi są wygodne przede wszystkim! Tongue
ale jeśli chodzi o to co jest seksowne bardziej, to się zgodzę że gatki w stylu retro rządzą w tym temacie <3

"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns."

http://la-miette.blogspot.com/
kaori
Hero Member

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #2 : Luty 24, 2010, 08:00:51 »

ja tam stringi lubię i mam praktycznie tylko takie (no, oprócz kilku "przymusowych" par fig ;P)

poza tym bardzo mi się podobają majtki takie wycięte, ni to figi, ni to stringi... wiecie o co mi chodzi? nie pamiętam jak się nazywają. ale fajnie modelują pupę, wydaje się być krąglejsza Grin

Kar Lin
Hero Member

Królowa offtopów (i moderdca niewiniątek)

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #3 : Luty 24, 2010, 08:05:20 »

Bokserki rządzą! Uwielbiam poza tym 'durne' majty (wiecie, koty, ciastka, te sprawy) Cheesy No i kocham koronkowe rzeczy <3

Retro bielizna jest śliczna, ale nie posiadam takiej :<
maupka
Sr. Member

« Odpowiedz #4 : Luty 24, 2010, 08:10:55 »

Nie lubię bokserek, są strasznie niewygodne ;<
Uwielbiam bieliznę w pastelowych kolorach, wszelkiego typu żabki, kotki, grochy, kratkę, kwiatki, serduszka, ciasteczka i inne słodkie wzroki. No i wstążeczki, koronki i kokardki - byle malutkie, żeby nie drażniły i nie były za bardzo widoczne :3
Lubię prostą bieliznę (wygodną przede wszystkim)
Boromirka
Gość
« Odpowiedz #5 : Luty 24, 2010, 08:17:58 »

A mi się marzą pończochy Helgi z "Allo Allo" :DDDD

I nie cierpię stringasów Cheesy
kasiotfur
.~*EMPEROR*~.
Administrator
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #6 : Luty 24, 2010, 08:27:14 »

Czyli takie Boro?

hehe :>

kurosaki_
Sr. Member

Beznoga stonoga, króluje w wyimaginowanym świecie

« Odpowiedz #7 : Luty 24, 2010, 08:29:34 »

Ja bardzo lubię pończochy z takimi różnymi kolorowymi wzorami. Np białe w zielone koniczynki i zielona kokardką, które chce sobie sprawić w najbliższym czasie. A z bielizny to zdecydowanie stawiam na wygodę. Chociaż i ładne muszę być. Tak jak już mówiły dziewczyny w różne fikuśne wzory. Wink
Boromirka
Gość
« Odpowiedz #8 : Luty 24, 2010, 08:36:02 »

Kasio: one były ze swastami Cheesy
Simiril
Full Member

« Odpowiedz #9 : Luty 24, 2010, 08:38:03 »

A mi się marzą pończochy Helgi z "Allo Allo" :DDDD
Mnie się podobał jej czerwony gorset Tongue

Kasio: one były ze swastami Cheesy
Tak myślałam, że o te Ci chodziło Wink

Jeśli chodzi o bieliznę to mam na jej punkcie wręcz obsesję (szczęście, że nie jestem bogata bo bym wydała na nią całą kasę). Jak coś mi się spodoba to chodzę jak nakręcona, póki nie kupię (dlatego zwykle nie chodzę po sklepach z bielizną). Przeżyję drobne niewygody, jeśli jakaś jest bardzo ładna, ale nie zdzierżę kiedy na dole majtek jest koronka... Strasznie to obciera i się wytrzymać nie da.
Uwielbiam bokserki, gorsety, paski do pończoch (moja wielka miłość)... W sumie to jeśli są ładne to nawet stringi kupię, chociaż są bardzo niewygodne (ale to też zależy jakie, niektóre są dobre). Bardzo ładna jest bielizna w new yorkerze i w h&m. Jeśli chodzi o gorset to mam tylko jeden z new yorkera właśnie. Jasnoróżowy, w takie śliczne klatki dla ptaków, oraz koszyki z kwiatkami i ma brązową koronkę. Jest prześliczny.

Kiedyś widziałam w oysho majtki w alicję z krainy czarów i w bambi... Bardzo ładnie to wyglądało, ale kosztowało około 40 zł o_O ... Bez przesady. I jakby co już chyba nie ma z tego, co widziałam.

"C" is for cookie.

Mój blog -> Czarna herbata
kaori
Hero Member

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #10 : Luty 24, 2010, 08:50:09 »

w oysho mają śliczną bieliznę - no ale właśnie, drogą. były kiedyś majtki całe z falbanek (takie jak w dare to provoke mniej więcej były), ale kosztowały 50 zł, więc podziękowałam ;P czekałam na przecenę, ale dupa.

a pończochy uwielbiam z wielkimi kokardami u góry Cheesy

Yaoiko
Sr. Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #11 : Luty 24, 2010, 09:28:10 »

Gdzie można w Polsce w normalnej cenie kupić pasy do pończoch? Takie żeby po prostu je trzymały na nogach a nie jako gadżet erotyczny bo na allegro tylko takie są >.<

Nie lubię majtek, które mają bardzo mocną gumkę dookoła bo to strasznie pogrubia i nie lubię zwykłych białych gaci z rynku jakie niektórzy mają w zwyczaju nosić. Najładniejsze są chyba figi o wykrojonych nogawkach i szerokich paskach po bokach, nie wiem jak się takie dokładnie nazywają
blackqueen2
Hero Member

Najlepsze krzesła są na lotnisku w Stansted

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #12 : Luty 24, 2010, 09:40:40 »

nylony.pl Polecam ten sklep

My love lives at the end of the rainbow, someday I'm gonna fly there on a firefly...
kasiotfur
.~*EMPEROR*~.
Administrator
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #13 : Luty 24, 2010, 09:42:05 »

Ja też lubię wszelkie figi Smiley Z marszczeniami, koronkami itd. A bokserki to tylko takie baaardzo koronkowe i fikuśne. Takie w jakieś śmieszne wzroki podobają mi się na innych, ale nie są w moim stylu.

Yaoiko, szukając pasa do pończoch upewnij się, że ma 6 pasków Smiley

blackqueen2
Hero Member

Najlepsze krzesła są na lotnisku w Stansted

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #14 : Luty 24, 2010, 09:45:02 »

Zapomniałam jeszcze dodać, że uwielbiam taką bieliznę. Jest niesamowicie wygodna, estetyczna a przede wszystkim seksowna! Cheesy Kobieta może się w niej czuć naprawdę atrakcyjnie. Bardzo mi się podobają pończochy z tym cieniutkim paseczkiem z tyłu.

My love lives at the end of the rainbow, someday I'm gonna fly there on a firefly...

Strony: [1] 2 3
  Drukuj  

Skocz do:  

Development, Design, Writing and Emigration Blog

Q2 - Reading

Spore - evolucja wcielona?

Sleepless nights because of your cat? Read this to get some rest

Having problems with your cat? Check out this guide!