|
Bilq
|
 |
« Odpowiedz #60 : Październik 24, 2011, 03:03:17 » |
|
Nie ma się co dziwić że dorosła osoba nie zaufa w tej kwestii piętnastolatce, nawet jeśli ta zaczęła w wieku lat dziewięciu... Nikt Cię Mimi nie porównuje do poziomu Twoich koleżanek, ale ja nie pozwoliłabym nastolatce bez gabinetu i kwalifikacji przekłuć mi czegokolwiek, nieważne jak sterylne warunki by zapewniała. I to nawet nie chodzi tylko o to że jesteś za młoda, ale przede wszystkim o brak gabinetu i kwalifikacji. Zawsze jest ryzyko że coś pójdzie nie tak, a wtedy będzie problem - i dla osoby która zdecydowała się na Twoje usługi, i dla Ciebie - w końcu robisz to nielegalnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Toshiko
|
 |
« Odpowiedz #61 : Październik 24, 2011, 03:17:36 » |
|
Ja mam kolczyka w nosie. Samo przekłucie troche bolało, goił mi się około tygodnia, tj. spuchł mi nos i troszke panikowałam, ale trwało to, jak już pisałam, tylko kilka dni. Ogólnie żadnych większych problemów z nim nie mam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #62 : Październik 24, 2011, 04:56:52 » |
|
Z ust mi to wyjęłaś Bilq
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Snow Princess Nenwen
|
 |
« Odpowiedz #63 : Październik 27, 2011, 10:14:12 » |
|
Też zawsze chciałam kolczyk w nosie, ale w życiu byłam tyle razy kłuta, że mi chyba starczy  I mam raczej niski próg bólu więc pozostają marzenia. Lolita z piercingiem to jak dla mnie może być bardzo fajny pomysł, ale myślę tu o jednym, góra dwóch kolczykach w twarzy. Ogólnie ludzie z nadmiarem metalu wyglądają niefajnie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #64 : Październik 27, 2011, 11:38:29 » |
|
Jak miałam 15 może 16 lat to miałam plany zrobić trzy: w brwi, w brodzie i w nosie. Na szczęście zakończyło się na planach bo dziś bym tego żałowała, że mam twarz jak sitko. Ale kolczyk w nosie jakiś ładny może naprawde urozmaicić Lolicią stylizacje. Widziałam, pare Lolit z kolczykiem w nosie i wyglądają fajnie
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Unicorn
|
 |
« Odpowiedz #65 : Październik 27, 2011, 02:36:07 » |
|
Wiem coś o tym bo u mnie w szkole są podobne idiotki, co gorsza nie robią to nie sterylnie i wgl, jak jednej zwróciłam uwagę to wielki bulwers. Troszkę mnie irytuje jak ktoś porównuje mnie do ich poziomu, ale co się dziwić. A tak poza tym to przekłuwałam tuziny kolczyków i nigdy nie było z tym problemu, znam się na tym i robię zawsze to sterylnie. Można mi zaufać :3 interesuje się tym od 6 lat.
Mimi, zaczęłaś się interesować piercingiem w wieku 9 lat? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KawaiiNekoMimi
|
 |
« Odpowiedz #66 : Październik 27, 2011, 05:02:24 » |
|
4 klasa podstawówki czyli jakoś tak :3 Od zawsze byłam dziwnym dzieciakiem i dostawało mi się za to od rodziców, ale jakoś i tak nie udało im się mnie ogarnąć, dopiero jak z bycia scene przestawiłam się na loli to uznali ze udało im się wychować mnie na ludzi. Pamiętam jeszcze pierwszą awanturę za kolczyk, potem już ukrywałam skrzętnie bo jak nie trudno się domyślić trenowałam na sobie. Wgl zmieniłam się jak teraz na to spojrzę.  to i tak mało bo nie widać smielya a potem jeszcze doszły snejki teraz mniej wiecej tak:  No i powiedz mi ktos ze ludzie sie nie zmieniają. EDIT: Kurde czy ja zawsze muszę się rozpisać nie na temat?!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Amai
|
 |
« Odpowiedz #67 : Październik 27, 2011, 06:30:14 » |
|
Wygląda to tak , jakby te drugie zdjęcie było zrobione najpierw.  Na drugim wyglądasz dojrzalej. A ogólnie zdecydowanie lepiej podobasz mi się bez wszeslkiego żelastwa, podoba mi się industrial i snejki zresztą też lubię, ale zdecydowanie nie w lolicich stylizacjach. Dobrze, ze wszystko wyjęłaś. A mam pytanie został ślad po industrialu?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KawaiiNekoMimi
|
 |
« Odpowiedz #68 : Październik 27, 2011, 06:35:01 » |
|
*maca ucho po czym uświadamia sobie, ze to nie te* Właściwie to jeszcze mam dziurki, ale nie mam kolczyka tylko ze względu na to ze jakieś dwa tygodnie mi wypadł przy kąpieli, ale mam nadzieje na replay bo jest epicki 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Unicorn
|
 |
« Odpowiedz #69 : Październik 28, 2011, 02:19:54 » |
|
Patrzę na te zdjęcia i nie mogę uwierzyć że na obydwu jesteś Ty! :3 Strasznie się zmieniłaś, teraz wyglądasz na 13 lat a wcześniej dała bym ci mniej więcej 16.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|