|
blackqueen2
|
 |
« Odpowiedz #15 : Styczeń 27, 2010, 04:30:31 » |
|
Nie wnikam w to kto ile chce ważyć, jeśli ktoś chce być gruby i sprawia mu to satysfakcje to proszę bardzo bo tak naprawdę co mnie obchodzi czyjeś ciało? Zgodzę się z Hebi z tym, że muszą liczyć się z reakcją negatywną bo fakt faktem rzadko grube jest ładne. Co z tego jak właśnie wszyscy im słodzą bo mają drogie sukienki a wyglądają jak karakony? Głupota 
|
|
|
|
|
|
My love lives at the end of the rainbow, someday I'm gonna fly there on a firefly...
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #16 : Styczeń 27, 2010, 04:43:48 » |
|
ah, Wy przecudnej pieknosci miss swiata lolit... posiadajace najwyrazniej idealne figury, odcien skory, kolor oczu, ksztalt ust, uszu, nosow i malych palcow u nog idealnych wprost do lolicenia....
sorry... jestescie zalosne.
moglabym rownie dobrze stwierdzic, ze wg. mnie do lolicenia nie nadaja sie... ja wiem... dlugie dlonie, bo to nie dziewczece. i juz... jest to poza granicami dobrego smaku i taka osoba powinna sie schowac gdzies w piwnicy!
o tak!
|
|
|
|
|
|
upon the Bosh - like world...
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #17 : Styczeń 27, 2010, 04:45:34 » |
|
malych palcow u nog Ja mam krzywe D: I cisną mnie buty przez to.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #18 : Styczeń 27, 2010, 04:47:13 » |
|
nie chodzi o to, by być idealnym, ale o to, by być samokrytycznym.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #19 : Styczeń 27, 2010, 04:48:26 » |
|
by byc samokrytycznym wedlug Tobie odpowiadajacych standardow...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackqueen2
|
 |
« Odpowiedz #20 : Styczeń 27, 2010, 04:49:58 » |
|
Czyżby ktoś poczuł się dotknięty  ? Tematem jest co nie podoba nam się w modzie loliciej więc mówię, nikogo nie obrażamy więc o co chodzi  btw nie wg czyichś kryteriów tylko ogółu. Jeśli ktoś nie ma poczucia, że wygląda w czymś jak prosiak w falbankach to wg mnie on jest żałosny a nie ja bo skrytykowałam jego strój.
|
|
|
|
|
|
My love lives at the end of the rainbow, someday I'm gonna fly there on a firefly...
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #21 : Styczeń 27, 2010, 04:57:05 » |
|
Co to jest ogół? Bo ja baaardzo lubię czarnoskóre lolitki. Wykolejeniec ze mnie? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ribbon
|
 |
« Odpowiedz #22 : Styczeń 27, 2010, 04:57:17 » |
|
Do różowej sukienki Baby nie pasują tak samo getry w panterkę jak i ciemny kolor skóry. A niektórych rzeczy nie nosi się do swojej figury, co z tego ze sukienka delikatna i dziewczęca kiedy nosi ja 3 drzwiowa szafa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackqueen2
|
 |
« Odpowiedz #23 : Styczeń 27, 2010, 04:59:12 » |
|
Dlatego mówię, że są różne gusta i upodobania D:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anja
|
 |
« Odpowiedz #24 : Styczeń 27, 2010, 05:00:27 » |
|
Nie przesadzajmy to że nie podoba mi się czarnoskóra lolita nie oznacza, że nie mogą sie tak ubierać i że uważam się za bóstwo :/ Temat jest o tym co NAM się nie podoba, więc Najeli nie wiem dlaczego tak zareagowałaś.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #25 : Styczeń 27, 2010, 05:01:31 » |
|
A niektórych rzeczy nie nosi się do swojej figury co?
|
|
|
|
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #26 : Styczeń 27, 2010, 05:12:30 » |
|
Hahah, Najeli, to tak jakby powiedziec komus, ze nie prawa narzekac na lekarzy, bo sam lekarzem nie jest i "Nie znasz sie na medycynie, nie masz prawa". No i co z tego, ze nie jestesmy miss? I w czym to przeszkadza w wyrazaniu wlasnych pogladow? Gustow? Wielki lol. W ogole to wyglada jakby cie to naprawde dotknelo, te wymienianie wszystkich czesci ciala naprawde nie wiem po co, chcesz pokazac jaka jestes superironiczna/wygadana? Czy czyms cie obrazilysmy, ze powiedzialas, ze jestesmy zalosne? Sory, ale jestes za stara, zeby zachowywac sie jak nastolatka i wyzywac ludzi w pierwszym poscie ; >
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #27 : Styczeń 27, 2010, 05:15:28 » |
|
Juka, zdajesz sie nie rozumiec problemu.
o tak, niewatpliwie. moj ciasny umysl nie jest przystosowany do rozumienia. a tak serio, to nie wchodze na daily_lolita i kto wie, moze w tym tkwi problem  ~
|
|
|
|
|
|
Does your depravity know no bounds?
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #28 : Styczeń 27, 2010, 05:18:51 » |
|
jesli juz tak wchodzicie na to daily lolita, to wezcie pod uwage, ze biale i szczuple dziewczyny tez czesto wygladaja kiepsko lub nudno i nie ma to zadnego zwiazku ani z ich rasa ani figura
|
|
|
|
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
najeli
|
 |
« Odpowiedz #29 : Styczeń 27, 2010, 05:19:24 » |
|
Hebi, zdajesz sie nie rozumiec problemu  powiedz mi prosze, co daje ci prawo mowic: Na daily lolita jest masa zdjec dziewczyn odrazajacych ? jesli Ty mozesz tak, ja moge mowic ze jestes zalosna... chcialam Wam dziewczynki pokazac po prostu jak to latwo kogos krytykowac. skrytykowalam Was i juz od razu oh, ah, jak moglas... ciekawe czy zrozumiecie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|