|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #15 : Lipiec 17, 2006, 09:37:44 » |
|
Może coś się u nich zmieniło do tej pory  Może zmieniemy nazwę tematu na : Europejskie sklepy lolicie? Ĺťyję nadzieją że będzie ich więcej ( a kto wie może już są tylko my o nich nie wiemy)
|
|
|
|
|
|
Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock. To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.
Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #16 : Lipiec 17, 2006, 09:46:20 » |
|
to moze zmienimy jak będą lol  z tego co mi wiadomo to jedyny. Jakby jeszcze jakiś był, też by było o nim głośno w 'towarzystwie'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PhillyaB.V.
|
 |
« Odpowiedz #17 : Lipiec 17, 2006, 11:38:49 » |
|
sztruks? O.o" a wiesz ze niewidziałam w x-tra-x ciochów ze sztruksu?XDDDD a sklep fajny.ja jak jezdze pod holandie zajezdzam do sklepuz gotyckimi szmatami ale oczywiscie jest tez sporo rzeczy dla industrial lolit i tak dalej.tylko za cholere niepamietm ani nazwy ani strony >.>" ceny sa za to niefajne >.> no ale czego to sie nie robi...x33
|
|
|
|
|
|
.Urlop.
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #18 : Lipiec 18, 2006, 12:17:39 » |
|
tak, sztruks, na niby sweet lolite. To było traumatyczne przeżycie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La Lolita Rock Diva
Gość
|
 |
« Odpowiedz #19 : Lipiec 13, 2007, 10:39:53 » |
|
Hmmm, a co powiecie na sklepy z roznymi gadzetami np z nana we Francji??? Przecież Hachi w tym anime to lolita ^^ Ale we Francji naprawde można spotkać rozne , pojedyncze gadzety lolicie,bo oni chyba bardziej żyją klimatami j-popkultury ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #20 : Lipiec 14, 2007, 09:44:46 » |
|
La Lolita Rock Diva >> he he, pewnie dlatego ze ich na to stac  . Ale Hachi to tak srednio lolita. Bardziej taka sweet japoneczka. Juz fanka Nany bardziej, jest typowa lolitka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La Lolita Rock Diva
Gość
|
 |
« Odpowiedz #21 : Lipiec 15, 2007, 01:31:54 » |
|
Wejdzcie na moi bloga!!Podałam tam 2 sklepy z Paryża z lolicimi ubraniami !!!! www.paradisse-fashion.blog.onet.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #22 : Lipiec 15, 2007, 08:56:31 » |
|
Super. Nie przyjrzałam się dokładnie ale zapowiada się ciekawie
|
|
|
|
|
|
Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock. To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.
Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
|
|
|
|
pinku
|
 |
« Odpowiedz #23 : Maj 19, 2008, 11:22:52 » |
|
Zainspirowana wizytą Lilci w BTSSB w Paryżu, pomyślałam sobie, że może zrobimy wątek z adresami stacjonarnych sklepów lolicich (nie tylko tych firmowych, ale też takich okołololicich). Żeby jeśli ktoś będzie planował wycieczkę to wiedział, czy jest tam jakiś sklep do którego warto zajrzeć^^
Jeśli już gdzieś jest taki spis to przepraszam i proszę skasować wątek.
Zcaliłam z już istniejącym wątkiem/ Sumire
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Maj 19, 2008, 06:04:42 wysłane przez Sumire »
|
|
|
|
|
|
olusiak
|
 |
« Odpowiedz #24 : Maj 19, 2008, 01:27:51 » |
|
Dobry temat, ja byłam w Paryżu ale o lolicich sklepach nie słyszałam  . Moze wiecie czy w Nowym Yorku jest jakiś, bo teraz na wakcje lece i chciala bym bardzo zobaczyc taki sklep na zywo.... my real dream 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #25 : Maj 19, 2008, 04:40:30 » |
|
Za jekieś informacje o Rzymie ozłocę (szukałam w googlach, ale niestetyż wygląda na to że nie ma).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #26 : Maj 19, 2008, 04:43:16 » |
|
W NYC podobno mozna kupic ubrania Baby the stars shine bright w ksiegarni Kinokuniya, ale nie wiem gdzie. W Kinokuniya przy Rockefeller Center nie widzialam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
olusiak
|
 |
« Odpowiedz #27 : Maj 19, 2008, 05:13:43 » |
|
W NYC podobno mozna kupic ubrania Baby the stars shine bright w ksiegarni Kinokuniya, ale nie wiem gdzie. W Kinokuniya przy Rockefeller Center nie widzialam.
Oooo dzieki dzieki..... zaraz przezuce calego neta gdzie to dokladnie jest, ale sie tam oblowie.... hihi... w koncu dolar teraz nisko stoji....hihi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vinkei
|