Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Aktualności: Zapraszamy do dyskusji! Smiley

Reakcje ogółu

Strony: 1 ... 69 70 [71] 72 73 ... 97
  Drukuj  
Autor Wątek: Reakcje ogółu  (Przeczytany 104442 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
~Hime-sama~
Gość
« Odpowiedz #1050 : Październik 02, 2010, 09:56:57 »

Stwierdzam, że ludzie niektórzy są dziwni.. Mnie wkurza fakt, że gdy idę ubrana na lolicio (najczęściej sweet, czasami classic) Dziewczyny, które, nie oszukujmy się, znam je z dzieciństwa i mam dostęp do wiadomości, są dziwkami, mają spódniczki tak krótkie, że tuniki są dłuższe, noszą mega wysokie szpilki i bluzki z dekoltami po sam pępek, mówią mi, że jestem pojebana, że wyglądam jak lalka i że pewnie każdemu daję dupy ze względu na mój wygląd ;/

Zwróć uwagę na słownictwo. Nie tolerujemy tutaj wulgaryzmów/ Sumire
« Ostatnia zmiana: Październik 03, 2010, 09:41:51 wysłane przez Sumire » Zapisane
parow_chan
Sr. Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1051 : Październik 02, 2010, 10:26:50 »

O lol , nie przejmuj się nimi są puste i tyle zazdroszczą bo masz własny styl'.
Cheshire Cat
Hero Member

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1052 : Październik 02, 2010, 10:34:45 »

Co znaczy "być pustym"?

~Hime-sama~
Gość
« Odpowiedz #1053 : Październik 02, 2010, 11:25:25 »

W moim mniemaniu oznacza to krytykowanie każdego dookoła, nie widząc swych wad. Innymi słowy sąsiad widzi drzazgę w oku sąsiada, ale belki w swoim już nie, czy jakoś tak..
Tovah
Hero Member

FEEDIN' TIEM!

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1054 : Październik 02, 2010, 11:29:37 »

Co ma bycie pustym do nie widzenia swoich wad?
Cheshire Cat
Hero Member

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1055 : Październik 02, 2010, 11:42:44 »

Pomijając, że ta definicja 'bycia pustym' jest naprawdę ciekawostką, której się nawet nie spodziewałam, to z tym krytykowaniem, drzazgami i belkami mamy w większości wszyscy tak samo ;]
Sama widzisz jak szybko można podsumować kogoś, że jest pusty i zazdrosny, wiedząc tylko jakiej długości nosi spódniczki i co za buty wdziewa Wink

Laski - nie ma co się za dużo przejmować negatywnym zdaniem innych na swój temat. Gusta są różne, każdy ma w sobie inną wrażliwość, różnie dajemy sobie radę ze społecznymi oczekiwaniami, czasem dajemy sobie przyzwolenie, by uznać, że znamy jedyną słuszną prawdę na temat tego co jest ładne a co nie i wypowiedzieć to głośno i niezbyt miło. Każdy sobie z tego zdaje sprawę niby.
Albo, z drugiej strony - może należałoby się przyjrzeć, czemu nas to tak rusza? Może szukamy w czyiś oczach zniesmaczenia na nasz widok, bo gdzieś w głębi duszy nie czujemy się w sobie zajebiscie?

Wiem, ze to temat 'reakcje ogółu' i mamy tu miejsce, by się wyżyć za wszelkie niemiłe słowa, ale wiedzcie, ze te niemiłe słowa wcale nie powinny pomniejszać wam zabawy i radości, którą czerpie się z noszenia lolicich rzeczy Smiley

~Hime-sama~
Gość
« Odpowiedz #1056 : Październik 03, 2010, 09:30:49 »

Teraz nie wiem, do kogo skierowałaś te słowa, do mnie, czy do Parow. Ja nie powiedziałam, że są puste, tylko wspomniałam o tym, jak one się ubierają i zachowują, więc.. Chyba jasne jest, że trochę się w tym pogubiłam Smiley

I masz rację, można tutaj także wyrażać swoje odczucia. Ja napisałam te dobre i te niedobre strony, więc nie wiem, skąd wzięły się Twoje ostatnie słowa Smiley
Elphie
Hero Member

Zobacz profil WWW Email
« Odpowiedz #1057 : Październik 08, 2010, 05:30:36 »

A pokaż jak wyglądałaś Grin
Chciałabym, ale w sumie mam jedno dobre zdjęcie z tego wydarzenia, i w dodatku w albumie koleżanki na Picasie, do którego nie mogę się dostać :<
W każdym razie miałam niebieską sukienkę z Punk Rave, do tego białą koszulę (niestety nie typowo lolicią, bo z kołnierzykiem ostro zakończonym), czarne butki i białe podkolanówki Smiley

Mary_neko
Hero Member

« Odpowiedz #1058 : Październik 08, 2010, 08:24:40 »

Mnie rozbawiło, że moja klasa chce, abym wystąpiła w akademii na dzień nauczyciela, ubrana jako lolita Grin
Chodzi o to, że mam grać buntowniczkę i uznali, że moje ubrania najlepiej się do takiej postaci nadają. Uśmiałam się
Mary_neko
Hero Member

« Odpowiedz #1059 : Październik 09, 2010, 09:31:44 »

Wiem, że nie powinnam posta pod postem, ale żeby odświeżyć ...

Dzisiaj pojechałam na kurs japońskiego. Zmieniła nam się od zeszłego roku nauczycielka. No i jak weszłam do sali to usłyszałam, że jestem "kawaii gosu loli" Wink
Najmilszy komplement jak dotąd. Pierwszy raz usłyszałam od japonki, że jestem kawaii.
Mascota
Sr. Member

« Odpowiedz #1060 : Październik 11, 2010, 03:33:54 »

Mary_neko, no ładnie  Grin.
Mój ojciec stwierdził że moje spódnice z Bodyline wyglądają jak 'fartuchy dla pań z koła gospodyń wiejskich'. Ach  Grin.
Arisuu
Hero Member

Zły szatan.

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #1061 : Październik 11, 2010, 05:39:41 »

Mój ojciec też tak powiedział jak przyszła spódnica w róże :x

Dobry kotek niecnotek.
Manakawaii
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #1062 : Październik 11, 2010, 05:41:07 »

A mój na moją w ciastka,że fajna ale on sie nie zna  Smiley
Eurialen
Full Member

« Odpowiedz #1063 : Październik 11, 2010, 05:47:50 »

Jak przyszła moja w miśki, to mama wolała nic nie mówić xD
Natomiast jak ta z Retroscope to ciągle słyszałam, że jest piękna, że świetnie się układa itp. :Smiley

Eine kleine Nachtmusik
Mary_neko
Hero Member

« Odpowiedz #1064 : Październik 11, 2010, 06:37:25 »

Mój ojciec stwierdził że moje spódnice z Bodyline wyglądają jak 'fartuchy dla pań z koła gospodyń wiejskich'. Ach  Grin.
Haha xD Świetny tekst. Mój na szczęście się nie wypowiada, zazwyczaj.

Strony: 1 ... 69 70 [71] 72 73 ... 97
  Drukuj  

Skocz do:  

Development, Design, Writing and Emigration Blog

Q2 - Reading

Spore - evolucja wcielona?

Sleepless nights because of your cat? Read this to get some rest

Having problems with your cat? Check out this guide!