|
elyssa
|
 |
« : Grudzień 30, 2009, 11:06:05 » |
|
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 30, 2009, 11:13:57 wysłane przez elyssa »
|
|
|
|
|
|
|
|
Tovah
|
 |
« Odpowiedz #1 : Grudzień 30, 2009, 11:10:35 » |
|
WOW. Głupio to zabrzmi, ale serio "pasujecie do siebie" - podobieństwa niby żadnego ale na zdjęciach komponujecie się idealnie http://img6.imageshack.us/i/dsc3223h.jpg/ !
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #2 : Grudzień 30, 2009, 11:16:10 » |
|
elysso, masz przepiękny kształt ust, zazdroszczę z całych sił *__*
erotycznie na maksa...
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #3 : Grudzień 30, 2009, 11:30:34 » |
|
Boskie zdjęcia, bardzo podoba mi się dogranie kolorów. Obie jesteście śliczne, prezentujecie się naprawdę wspaniale.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyu_Chan
|
 |
« Odpowiedz #4 : Grudzień 30, 2009, 11:33:26 » |
|
Świetne zdjęcia, takie klimatyczne :3' Ale na Salvę nie mogę patrzeć.
|
|
|
|
|
|
gdzie tam miłości do żarcia.
|
|
|
|
Salvatura
|
 |
« Odpowiedz #5 : Grudzień 30, 2009, 11:48:20 » |
|
Ale na Salvę nie mogę patrzeć.
>DDDDDDDD A niby się umalowałam. Ej, nie podoba mi się jak wyszłam na niektórych z zalinkowanych - wydaje mi się że jest kilka lepszych w tych 400 ;<
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #6 : Grudzień 30, 2009, 11:57:01 » |
|
W ogóle nie wzbudzałyście zainteresowania tak rozebrane? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tovah
|
 |
« Odpowiedz #7 : Grudzień 30, 2009, 11:59:10 » |
|
Ja chyba się już przyzwyczaiłam do chudości Salvy [i nadal zazdroszcze jej nóg]
Ale właśnie oglądałam stare zdjęcia u Boro na dA [bo te czarnobiałe lolity to jak rozumiem Boro i Ty] i chudsza i mniej chudsza podobasz mi się tak samo;P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Salvatura
|
 |
« Odpowiedz #8 : Grudzień 31, 2009, 12:03:20 » |
|
W ogóle nie wzbudzałyście zainteresowania tak rozebrane?  Pewnie tak, chociaż ja podczas sesji nie zwracalam kompletnie na ludzi uwagi. A było ich więcej niż zazwyczaj, o ironio. Kocham właścicielkę Dekadencji, siedziałyśmy tam kilka godzin (w dodatku ja prawie z biustem na wierzchu) i nie powiedziała ani słówka, tylko potem poprosiła o płytę ze zdjęciami. Ponoc chcą wykorzystac (też te z loli meetów) jak będą robic stronę internetową. Miłowyrozumialeiwspokojuanalewkizadarmo ;>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simiril
|
 |
« Odpowiedz #9 : Grudzień 31, 2009, 12:31:36 » |
|
Dla mnie Salva wygląda makabrycznie z tymi wystającymi żebrami i też nie mogę się patrzeć (chociaż jednak nie jest aż tak źle jak mogłoby być). Co nie zmienia faktu, że świetnie pozuje i uwielbiam jej zdjęcia. Pomysł z obwiązaniem palców genialny, ale zdrapany lakier rzuca się w oczy ;> . Za to Elyssa strasznie mi się tutaj podoba (tak wygląda zdrowa dziewczynka ;> ).
Muszą się strasznie cieszyć w dekadencji ;> Dałyście im świetny materiał. Ja bym wam złego słowa nie powiedziała na ich miejscu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #10 : Grudzień 31, 2009, 08:45:51 » |
|
A mi się jakoś tak średnio podoba, za dużo rozbierania, ten make up totalnie nie pasuje mi do Elyssi....no ale kwestia gustu  Muszą was tam lubić  (ale włosy Salvy mi się podobają ;>)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
|
 |
« Odpowiedz #11 : Grudzień 31, 2009, 09:40:05 » |
|
WOOOOOW! Elyssa świetne rzęsy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #12 : Grudzień 31, 2009, 10:23:26 » |
|
wyjekurwabiste przepraszam za przekleństwo, ale żadne inne słowo tak dobitnie tego nie oddaje XD chcę te zdjęcia zobaczyć na dA, bym mogła sfavować! xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Toshiko
|
 |
« Odpowiedz #13 : Grudzień 31, 2009, 10:56:58 » |
|
Chciałabym jakoś skomentować te zdjęcia, ale nie potrafię. Bo takie zdjęcia się podziwia i nie trzeba nic mówić  (Salva kocham Twoje chudziutkie ciałko- sama do takiego dąże  )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elyssa
|
 |
« Odpowiedz #14 : Grudzień 31, 2009, 11:37:08 » |
|
Simiril - ta zdrowa dziewczynka się odchudza :> A chydość Salvy jest mniam! (taka laleczkowata, porcelanoowaa *-*) Euflonica - z tym rozbieraniem to już taka koncepcja była. Erotyzm, blablabla.
A tak ogółem, to miło, że zdjęcia się podobają, bo to jednak pierwsza taka sesja z lampą .. i w ogóle. Fajnie. O. Swoją drogą, jej, pierwszy raz poczułam się w taki sposób ładna, w jaki chciałam się poczuć od dawna xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|