|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #15 : Grudzień 14, 2009, 03:05:15 » |
|
alabaster princess- taki mam styl, tak maluję, wszystko tutaj wygląda dokładnie tak jak chciałam, od postaci, poprzez kompozycję, a na kolorach kończąc *które nawiasem w oryginale ładnie współgrają, zdjęcie niestety jest takie jakie widać* w porzadku  jesli to wszystko bylo zamierzone to super, mnie sie nie podoba ale innym tak
|
|
|
|
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
|
|
Meidesu
|
 |
« Odpowiedz #16 : Grudzień 14, 2009, 05:26:43 » |
|
i z bogiem  Nudno by było jakby się każdemu wszystko podobało  edit- zamieniłam zdjęcie na nieco lepszy skan 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 14, 2009, 05:48:52 wysłane przez Meidesu »
|
|
..przecież chodzi o to, żeby się dobrze bawić D:
|
|
|
|
Meidesu
|
 |
« Odpowiedz #17 : Grudzień 17, 2009, 10:30:16 » |
|
luźny szkic pod 'strach'  ..a co się czai za waszymi drzwiami? XD;
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Meidesu
|
 |
« Odpowiedz #18 : Styczeń 17, 2010, 10:04:49 » |
|
szybki szkic, który zrobiłam między projektami szkolnymi, po obejrzeniu nowego Holmes'a <333  zazwyczaj nie rysuję realistycznie, a to dało mi okazję do poćwiczenia 9_9 edit- jaki to ma u was kolor? Moja siostra napisała mi, że u niej jest zielone, a ja wyraźnie mam u siebie niebieski/ indygo @_@'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #19 : Styczeń 17, 2010, 10:06:47 » |
|
jasny turkus
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Meidesu
|
 |
« Odpowiedz #20 : Styczeń 23, 2010, 12:12:07 » |
|
tada! Jedno z moich zaliczeń z grafiki O_o Temat był w sumie prosty; dobrać skojarzenie do jednego z podanych przez psorkę słów. Spośród różnych durnot wybrałam 'pudełko' i oto co mi z niego wyszło. Ot taki sobie diabełek. A nawet diabeł. Całkiem groźny, czychajacy na małe dzieci, co by je zjeść.. mwahahaha  *w sumie dziewczynka nie widzi tego diabła. Zastanawiałam się czy jej nie oślepić, żeby było bardziej dosadnie 9_9
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 23, 2010, 12:14:38 wysłane przez Meidesu »
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #21 : Styczeń 23, 2010, 08:40:15 » |
|
załóż jej opaskę na oczy, ale nie oślepiaj, nie, nie, nie .____.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Meidesu
|
 |
« Odpowiedz #22 : Kwiecień 26, 2010, 11:29:26 » |
|
Gdzieś tam po drodze skończyłam (?) rysunek 'fashion'  *myślę, że wrócę do tej pracy, wiele rzeczy mi się w niej nie podoba :/ a także zrobiłam coś takiego ot~ z postacią-Snowdrop, która była na akwarelce wrzuconej kilka postów wcześniej  mam jeszcze kilka prac, ale niestety na chwilę obecną nie mog ę ich publikować w sieci. Niemniej gdy dostanę pozwolenie, to pewnie kiedys tam przyspamię
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #23 : Kwiecień 26, 2010, 11:31:51 » |
|
Podoba mi się to, ze mimo tego, że używasz dwóch kolorów - to WYGLĄDA 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Meidesu
|
 |
« Odpowiedz #24 : Kwiecień 26, 2010, 11:47:49 » |
|
cieszę się, że tak uważasz  lubię robić grafiki w czerni i bieli, nie lubię się chrzanić z kolorem XD. Może to też wynika z tego, że większość mojej pracy polega na robieniu cz-b rysunków 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #25 : Kwiecień 26, 2010, 11:52:22 » |
|
Kolor jest fajny, ale w sumie...zależy do czego  A cóz takiego robisz, że wymaga to od Ciebie takich rysunków?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Meidesu
|
 |
« Odpowiedz #26 : Kwiecień 26, 2010, 12:10:55 » |
|
w tym konkretnie momencie? Storyboardy D: *rzyg*...deadline w środę, a ja mam jeszcze 9 rysunków do zrobienia XD;
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Micchan
|
 |
« Odpowiedz #27 : Kwiecień 26, 2010, 06:55:48 » |
|
Zawsze mnie zadziwia sposób, w jaki całość (przytaczając Euflonicę) "wygląda" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Meidesu
|
 |
« Odpowiedz #28 : Maj 04, 2011, 01:47:13 » |
|
bez kitu, od roku nic tu nie wrzucałam? O_o' hmm, no to mała aktualizacja~~ coś steampunkowego  coś kolorowego   coś makabrycznego XD;  a więcej tutaj: http://r101.carbonmade.com/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ukashii
|
 |
« Odpowiedz #29 : Maj 04, 2011, 02:45:47 » |
|
Jestem pod dużym wrażeniem osób które w taki sposób rysują, ja niestety nie mam takiego samo zaparcia i nigdy nie osiągnę takiego poziomu, tak więc szacun. Mi najbardziej podobają się dwie ostanie prace.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|