|
Meidesu
|
 |
« : Listopad 26, 2009, 11:38:22 » |
|
Poniekąd szkolny projekt, który wykluł się od zrobionego jakiś czs temu autoportretu  na razie mam 3 rysunki, łacznie z rzeczonym autoportretem, zaś kolejne dwa rysunki są jeszcze mocno niedokończone, jednak chciałam zapytać co o tym sądzicie. 1. Myself  2. Fairytale  3. Fashion  Kolejne będą opatrzone takimi oto hasłami: 4. Humanity 5. Dolls 6. Nature 7. Love 8. Machine 9. God 10. Fear być może dojdą też inne, jakieś pomysły? 
|
|
|
|
|
|
..przecież chodzi o to, żeby się dobrze bawić D:
|
|
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #1 : Listopad 26, 2009, 11:56:41 » |
|
Bardzo fajnie, wyglada to profesjonalnie : D Nie obraz sie, ale tutaj dajesz takie dobre rysunki, a na konkurs BL takie przecietniaki...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Meidesu
|
 |
« Odpowiedz #2 : Listopad 26, 2009, 12:03:05 » |
|
Nie obrażam się, ale po prostu na konkurs BL chciałam zrobić coś słodkiego. Stąd zupełnie inny charakter rysunków. Czy są gorsze to już nie mnie oceniać, chociaz przyznam, ze w te prace tutaj wkładam dużo więcej serca 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #3 : Listopad 26, 2009, 12:14:37 » |
|
Chetnie zobacze twoj projekt kiecki z taka sama iloscia serca, jaka wlozylas w te grafiki ; )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arisuu
|
 |
« Odpowiedz #4 : Listopad 26, 2009, 12:22:52 » |
|
Ta druga praca jest najładniejsza *______* I jakoś tak się najbardziej rzuca w oczy.
Nie wiem, czy to takie złudzenie, czy co, ale na trzeciej pracy ręce i nogi wydają się strasznie nieproporcjonalne do reszty ciała :<
|
|
|
|
|
|
Dobry kotek niecnotek.
|
|
|
|
Meidesu
|
 |
« Odpowiedz #5 : Listopad 26, 2009, 12:26:15 » |
|
hebi- zobaczy się, niestety wszystko co teraz robie robię myszą, bo pare dni temu umarł mi tablet :/ Arisuu- nogi celowo wydłużone i wykręcone  Ręce wydają mi się być ok. Jednakże staram się odchodzić nieco od standardowych proporcji, będzie to widać również w kolejnych pracach
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 26, 2009, 12:30:37 wysłane przez Meidesu »
|
|
|
|
|
|
Arisuu
|
 |
« Odpowiedz #6 : Listopad 26, 2009, 12:34:23 » |
|
O matko, myszą takie piękne rzeczy?
Co do nieproporcjonalności - kurczę, nogi są jednak w porządku nawet, zmyliły mnie te buty xd
|
|
|
|
|
|
Dobry kotek niecnotek.
|
|
|
|
Meidesu
|
 |
« Odpowiedz #7 : Listopad 26, 2009, 12:40:05 » |
|
wszystko to nie XD pierwszy rysunek i włosy na drugim były robione za pomocą tabletu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Meidesu
|
 |
« Odpowiedz #8 : Grudzień 14, 2009, 01:22:20 » |
|
Dorzucam akwarelke, którą właśnie skończyłam.Plasiam za paskudne zdjęcie, ale teraz nie mam czasu na robienie lepszego, a na skaner nie położę bo malunek dosycha w paru miejscach XD;  Snowdrop *czyli Przebiśnieg* to moja oryginalna postać 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Grudzień 14, 2009, 05:48:19 wysłane przez Meidesu »
|
|
|
|
|
|
Tovah
|
 |
« Odpowiedz #9 : Grudzień 14, 2009, 01:51:38 » |
|
Nie wiem jak nazywa się to coś brązowo(?)czerwono(?) beżowo(?) błękitne(?) Ale świetne kolory, ogólnie niezły motyw:)
Generalnie wyraziłabym jakieś ohahy na temat umiejętności korzystania z akwareli ale nie wiem jak to się robi fachowo;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #10 : Grudzień 14, 2009, 02:14:37 » |
|
Przepiękny jest ten rysunek i kolory są takie fantastycznie intensywne O.O
(wmawiaj se Boro dalej, że nauczysz się rysować xD)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #11 : Grudzień 14, 2009, 02:16:51 » |
|
śliczny! uwielbiam akwarelowe prace 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #12 : Grudzień 14, 2009, 02:20:42 » |
|
a ja wolalabym, zeby praca byla bardziej akwarelowata. taki efekt jak tutaj mozna z latwoscia uzyskac zwyklymi promarkerami. sama postac tez mi sie nie podoba ani dobor kolorow, strasznie sie gryza
|
|
|
|
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
Tovah
|
 |
« Odpowiedz #13 : Grudzień 14, 2009, 02:22:10 » |
|
A to chyba efekt zamierzony, przynajmniej na taki wygląda, ze te takie dziwne cosie są jakby kompletnie niezwiązane z postacią.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Meidesu
|
 |
« Odpowiedz #14 : Grudzień 14, 2009, 02:29:51 » |
|
dzięki za opinie  I pozytywne i negatywne. alabaster princess- taki mam styl, tak maluję, wszystko tutaj wygląda dokładnie tak jak chciałam, od postaci, poprzez kompozycję, a na kolorach kończąc *które nawiasem w oryginale ładnie współgrają, zdjęcie niestety jest takie jakie widać* Tovah- 'cosie' są ściśle związane z postacią, jednak nie bede się wdawać w jej historię. Uważam to za całkowicie tutaj zbędne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|