|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #840 : Październik 06, 2010, 01:47:41 » |
|
Ile kosztowały kozaki z różą w zeszłym roku? bo coś mi się wydaje, że chyba nie były zbyt drogie, prawda? Wrzucili je właśnie znowu na angielską stronę za 87$... Dx
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 06, 2010, 01:49:13 wysłane przez Elluin »
|
|
|
|
|
|
|
|
Arisuu
|
 |
« Odpowiedz #841 : Październik 06, 2010, 03:27:30 » |
|
Kosztowały około 60$
|
|
|
|
|
|
Dobry kotek niecnotek.
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #842 : Październik 06, 2010, 03:57:49 » |
|
Jak ja je kupowałam kosztowały tylko 37$
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
Sariel
|
 |
« Odpowiedz #843 : Październik 06, 2010, 04:27:29 » |
|
ja je kupiłam za 62...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mascota
|
 |
« Odpowiedz #844 : Październik 07, 2010, 05:00:05 » |
|
Doszły pierwsze lolicie spódnice bodylajnowe <skacze i klaszcze w łapki>  . Są bardzo ładne, chociaż nie spodziewałabym się że będą miały tak rozkloszowany krój! MYślalam żee będzie konieczna spora halka pod nie, a tu takie buty (a raczej spódniczki)  . No, w każdym bądź razie postanowiłam się polansić i zrobiłam sobie zdjęcia (moocno poglądowe) w różowej spódnicy Love Nadia. Na ciasteczkową niestety baterii w aparacie nie starczyło. Tekst mojego kolegi - 'Wyglądasz jak porcelanowa laleczka, w dodatku z metkami!'  . Zdjęcia z fotosika bo tu coś mi nie wchodzą. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/7e13f131b84712e2.htmlhttp://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/bd65a60ebf186bfa.htmlEDIT: A właśnie, o jakości spódnic mówiąc. Materiał nie jest ani za gruby, ani za cienki, powiedziałabym że taki w sam raz, ogólnie są ładnie wykonane, printy wyraziste i śliczne;).
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 07, 2010, 06:24:54 wysłane przez Mascota »
|
|
|
|
|
Joazja
Jr. Member

the insane one
|
 |
« Odpowiedz #845 : Październik 07, 2010, 09:45:15 » |
|
Pasuje do Ciebie spódnica  Chociaż na pierwszym zdjęciu wyglądasz, jakbyś nie miała nóg >.<
|
|
|
|
|
|
Tańczę taniec głupców
|
|
|
|
Arisuu
|
 |
« Odpowiedz #846 : Październik 09, 2010, 10:11:56 » |
|
|
|
|
|
|
|
Dobry kotek niecnotek.
|
|
|
|
Manakawaii
|
 |
« Odpowiedz #847 : Październik 09, 2010, 10:14:42 » |
|
na rysunku jest ładniejsza.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sythriel_
|
 |
« Odpowiedz #848 : Październik 09, 2010, 12:08:11 » |
|
Bodyline, ah bodyline. Jak oni to robia ze tak niszcza designy?!?! Toz na rysunku wyglada swietnie a w rzeczywistosci bleeeeegh 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Elphie
|
 |
« Odpowiedz #849 : Październik 09, 2010, 12:28:45 » |
|
Tandetnie ta sukienka wygląda... Projekt jest świetny (chociaż wersje kolorystyczne nie do końca mi odpowiadają), ale to, co BL z nim zrobiło, jest straszne. Nawet z dobrą halką nie będzie wyglądać choćby w połowie tak dobrze jak na rysunku.
I sam fakt tego problemu z prawami autorskimi O_o. wtf?!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arisuu
|
 |
« Odpowiedz #850 : Październik 09, 2010, 12:46:14 » |
|
Bodyline, ah bodyline. Jak oni to robia ze tak niszcza designy?!?! Toz na rysunku wyglada swietnie a w rzeczywistosci bleeeeegh  Zrobili przede wszystkim z za cienkiego materiału i dół jest za wąski, powinien być taki jak w tej 'pirackiej' spódnicy z dużym gorsetem (mam nadzieję, że wiecie o którą chodzi) i w ogóle w innym kształcie trochę, guziki też wyglądają tandetnie :// Ale sądzę, że ta dziewczyna nic im już nie udowodni
|
|
|
|
|
|
Dobry kotek niecnotek.
|
|
|
|
snowwhite89
|
 |
« Odpowiedz #851 : Październik 09, 2010, 12:49:50 » |
|
Czyż już nie przyzwyczaiłyśmy się do cudownych projektów i kiepskiego wykonania BL  ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arisuu
|
 |
« Odpowiedz #852 : Październik 09, 2010, 12:57:45 » |
|
niby tak, ale można się popodniecać jak nie ma się nic lepszego do roboty w weekend XD
|
|
|
|
|
|
Dobry kotek niecnotek.
|
|
|
|
Tovah
|
 |
« Odpowiedz #853 : Październik 09, 2010, 01:07:51 » |
|
Hej, ale chyba nie liczyłyście na to, że bodyline zrobi osobne usztywniane wiązanie gorsetowe, całą masę falban, dobre jakościowo guziki etc. Dla mnie to normalne, że zszyli kilka elementów w jeden, z tego samego materiału, żeby było taniej, lżej, szybciej...
To Bodyline a więc chyba jednak troche gorsza jakość produktu... jak na Bodyline - to nie jest takie złe.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arisuu
|
 |
« Odpowiedz #854 : Październik 09, 2010, 01:12:01 » |
|
ale wg. mnie mogliby się bardziej postarać, np. właśnie ta piracka spódnica była ciężka do zrobienia wg. projektu, a zrobili identyczną
mogli chociaż zrobić w innym kształcie ten dół, taki jak w tej spódnicy właśnie, bo wg mnie właśnie on psuje większość.
|
|
|
|
|
|
Dobry kotek niecnotek.
|
|
|
|
|