|
Inari-sama
|
 |
« Odpowiedz #45 : Listopad 11, 2009, 01:55:21 » |
|
A co piszą Kar Lin? Nie mam livejournala, więc nie przeczytam.
też się zastanawiam nad udziałem w konkursie modelek...tylko kurde nie ma kto mi zrobić sesji zdjęciowej :/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #46 : Listopad 11, 2009, 02:57:01 » |
|
Powiem szczerze to co tam piszą to raczej kompletne bzdury. Po pierwsze to opłacają ci cały pobyt, przelot itp. Z tego co wiem nie opłacili go tylko jednej dziewczynie ze Szwecji bo ona akurat wyjeżdżała razem ze swoimi znajomymi i chłopakiem na miesiąc do Japonii i bilety miała już kupione. Pozatym chyba wszyscy przyjeżdżali tam ze swoją rodziną albo chłopakiem (byłam jedyną osobą, która przyleciała tam sama...) Mr. Yan to może dosyć hmm.. groteskowa postać ale naprawdę trochę mi go szkoda, że wszyscy ciągle sobie z niego żartują. Byłam tam prawie 10 dni (najdłużej ze wszystkich, inne dziewczyny było średnio koło 4), mr. Yan codziennie musiał się mną zajmować, dużo z nim rozmawiałam, jadałam te sławetne kolacje i jak widać wróciłam cała i zdrowa. Jedyną rzeczą, która się zgadza to to, że faktycznie nie ma żony.
Zgłaszajcie się, każdy ma szanse, a wyjazd to naprawdę niezwykła przygoda ^____^ A no i oczywiście reklamowałam mu nasze polskie lolity hi hi.
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #47 : Listopad 11, 2009, 02:58:31 » |
|
Emilko- bzdury, ale śmieszne 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #48 : Listopad 11, 2009, 05:22:11 » |
|
Fakt, śmiałam się parę razy ^____^ Tylko gorzej jeśli ktoś to weźmie na serio...
Dzisiaj zaczął się tez kolejny konkurs na projekty. Dobrze, że z prawie 2 tygodniowym opóźnieniem, a nie jak planowali 1listopada bo bym zupełnie nie miała kiedy czegoś stworzyć, a tak to może ze 2 projekty nowe wyślę ^______^ Zgłoszę też kilka starych projektów; owieczki pragną kolejnej szansy!!!
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #49 : Listopad 11, 2009, 05:29:50 » |
|
o, jak fajnie, konkurs na projekt! moze tym razem sie postaram a nie odwale byle co jak znowu >>'
|
|
|
|
|
|
Does your depravity know no bounds?
|
|
|
|
Lladia
|
 |
« Odpowiedz #50 : Listopad 11, 2009, 05:41:09 » |
|
Może dziewczyna próbuje konkurencję odstraszyć:P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Inari-sama
|
 |
« Odpowiedz #51 : Listopad 11, 2009, 05:42:50 » |
|
A ja nadal nie wiem o czym mówicie =='
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #52 : Listopad 11, 2009, 07:12:14 » |
|
O poście na lj, w którym laska ostrzega przed 'oszustwami' BL ;p Czy któraś z was zamawiała ostatnio coś z BL z wysyłką DHL i płaciła ich durne opłaty?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Inari-sama
|
 |
« Odpowiedz #53 : Listopad 11, 2009, 07:26:49 » |
|
O poście na lj, w którym laska ostrzega przed 'oszustwami' BL ;p
To wiem...chodziło mi co w tym poście jest, bo jak mówiłam nie mam live journala i nic nie wiem...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #54 : Listopad 11, 2009, 07:33:33 » |
|
Kar, ja nie placilam zadnych oplat jak zamawialam z boro. I ja tez apeluje, by ktos podjal trud zacytowania co ciekawszych wypowiedzi, bedzie nam milo  ja mam lj, ale nie naleze widocznie do tej grupy, by to ujrzec, wiec chociaz podajcie, co to za community.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #55 : Listopad 11, 2009, 07:58:11 » |
|
Egl comm. The truth about Bodyline Model Contest! Please if you wanna join the Contest, please read!!!!
Have some important things to say!
I made a new post because it has nothing to to with the normal Model Contest. So please, please, please read it advertent!
Before everything, sorry for my bad english it is not my native language Ü _ u
Here is what I want to say:
PLEASE DO NOT JOIN THE MODEL CONTEST! i have a friend who was one of the winners and everything about the contest is only a fake. IT IS NOT THE CHANCE TO GET A FREE FLIGHT TO JAPAN! you have to pay EVERYTHING by yourself! Flight, Hotel, Bodyline paid nothing for ya! you will get this information after puplication and only if you are one of the winners! and the worst of all she haven´t received the money yet!!!
but that is not the only thing, the contest is not to find a model or something, its only to find a girl for Mr.Yan! Please trust me it is the real true! and its not funny!!! one of my best friends was one of the winners and she told me all the things. He looks like girls without a boyfriend and girls who will come alone! Between 18 - 20, skinny, small, very big eyes, round face and cute / young looking- He dont like asian girls and he sad he want a uuropean girlfriend and the best way to find it, is to make a Model Contest. That is the only thing! You will get nothing, only the fact to make pictures...
If you will be one of the winners he will take you from the Airport, show you how rich he is, takes you around and makes you more than one compliments and try all the time to touch at you.
Girls I mean...HE WILL TRY EVERYTHING TO GET INTO YOUR PANTIES! He is not interested in you as a Model, he is not searching for Models, he is searching for girls he like and girls wo will be his girlfriend! That is everything, NOTHING more!!! Please trust my words, everyone here should know what i mean... i am worried about you girls!
Please before you join the Contest, read this and do really really really think about my words! Thans everyone for reading this ^^ ___________________________________________ EDIT: Girls, its not a Troll...>_>°# i want to be anonymous, because i dont know if he read that or net and i will not harm my best friend (cause she was one of the winners) with this post! So please consider and understand that, if you have any Questions i can answer they privat, NOT HERE!
AGAIN!!!!! she and me want to be anonymous, about him... If you dont want to understand it, join the contest and you will see what happend. please understand why she will be anonymous... if you have any question or want to know who she is, i will tell it to you but its like i said: NOT HERE!
if you think this is for fun or fake or something, do it~ i made this post to help girls before they join and gettin into that contest shit...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Inari-sama
|
 |
« Odpowiedz #56 : Listopad 11, 2009, 08:42:43 » |
|
Hahaha xDD Rozwalił mnie ten post xDDD szczególnie: Girls I mean...HE WILL TRY EVERYTHING TO GET INTO YOUR PANTIES! xDDDDDDD
Emily przecież wróciła cała i zdrowa więc to musi być bzdura. Pana Yana też mi żal, bo w końcu nie trzeba mieć męża/żony by być happy. Poza tym czytając to czułam się jakbym słuchała mając 5 lat ostrzeżeń matki xD a pan Yan pewnie jest przystojny i przemiły. Laska widocznie chce usunąć konkurencję.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 11, 2009, 08:44:28 wysłane przez Inari-sama »
|
|
|
|
|
|
Tovah
|
 |
« Odpowiedz #57 : Listopad 11, 2009, 08:45:52 » |
|
Ale może pan Yan oprócz dobierania się do majtek nie robi nic złego... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #58 : Listopad 11, 2009, 09:58:45 » |
|
mysle, ze gdyby tak bylo naprawde, to pokrzywdzona sama by to napisala na egl ;p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #59 : Listopad 11, 2009, 10:26:52 » |
|
moze boi sie, ze podadza ja do sadu? ;s nietrudno po takiej relacji domyslic sie, kto wysuwa te zarzuty. to rownie dobrze moze byc prawda jak i troll, ciekawi mnie tylko, dlaczego w wiekszosci przypadkow doszukujecie sie zazdrosci badz checi usuwania konkurencji. ile ludzi tyle moglo byc roznych sytuacji z bodyline i nie zawsze musieli byc fair, nawet jesli dla jednej osoby byli przemili i oplacili jej wszystko to dla innych nie musieli, to mogl byc tez pojedynczy przypadek.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Listopad 11, 2009, 10:30:52 wysłane przez alabaster princess »
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
|