Witamy, Gość. Zaloguj się, lub zarejestruj proszę.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji

Aktualności: Zapraszamy do dyskusji! Smiley

Sweterki

Strony: 1 [2]
  Drukuj  
Autor Wątek: Sweterki  (Przeczytany 2424 razy)
Miaka
Hero Member

girl geek

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #15 : Marzec 21, 2010, 08:33:50 »

Mimo, ze sweterek kojarzy sie zazwyczaj bardziej z casual, to do kuro tez spokojnie pasuje:).
Nightshade
Gość
« Odpowiedz #16 : Marzec 21, 2010, 09:57:47 »

Dzieki Wink co jakis czas nachodza mnie jakies watpliwosci... Wink
Manakawaii
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #17 : Maj 01, 2010, 05:55:53 »

Ej ale np. jak sie ma jakiś kremowy fajny słodki sweterek (niekoniecznie w jakieś słodziutkie wzorki ważne żeby był milutki)  i do tego bufiasta sukienka ładne dodatki na głowe typu kokardka śliczna słodka torebeczka i co nie fajnie by to wyglądało? a taki sweter to można kupić w zwykłym sklepie i macie przytulną słodką lolitkę ^ ^
Z tym że to był taki przykład na sweet.Choć moim zdaniem jakiś fajny elegancki (mniej lub więcej) sweterek, to tego headdress ładna spódniczka czarna bufiasta i też okej na gothic.
Ciotoko-chan
Hero Member

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #18 : Maj 01, 2010, 07:42:33 »

A ja się pochwalę jaki cudny sweterek sobie kiedyś znalazłam w lumpexie za 2zł xD  http://img219.imageshack.us/img219/1997/90126348.jpg Trochę failowe zdjęcie, ale lepszego nie posiadam, no i falbanka w lewym rękawie się podwinęła xD''

Rwijcie pąki swoich róż, póki jeszcze możecie, bo czas uleci, choć stary swym wiekiem. Kwiat co dziś uśmiechem się ukłoni, umrze jutro w waszej dłoni.
Doremi
Full Member

« Odpowiedz #19 : Maj 01, 2010, 08:57:13 »

Jak na 2 zł to jest śliczny! (muszę częściej zachodzić do lumpexów :>)

Gratefulness is the key to a happy life that we hold in our hands, because if we are not grateful, then no matter how much we have we will not be happy - because we will always want to have something else or something more.~David Steindl-Rast
Manakawaii
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #20 : Maj 01, 2010, 09:37:07 »

nooo ja też *w* kurde ide chyba za niedługo jak widze takie coś *__* a długo szukałaś? często Wam się zdarzają takie ciuchy?
Ciotoko-chan
Hero Member

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #21 : Maj 01, 2010, 10:19:50 »

a długo szukałaś? często Wam się zdarzają takie ciuchy?

Szczerze? Poszłam kiedyś po lekcjach, bo miałam godzinę do autobusu i znalazłam xDD Często wygrzebuję coś fajnego, od printów po gotowe sukienki xD Raz za 4zł kupiłam sobie mega SL kiecę i wystarczyło tylko skrócić, doszyć kokardki itp. ^_^

Rwijcie pąki swoich róż, póki jeszcze możecie, bo czas uleci, choć stary swym wiekiem. Kwiat co dziś uśmiechem się ukłoni, umrze jutro w waszej dłoni.
Manakawaii
Hero Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #22 : Maj 02, 2010, 11:05:33 »

kurde to ja też sie chyba kiedyś wybiorę...mam nadzieje tylko że coś fajnego znajdę ^ ^
Miyoshi-chan
Sr. Member

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #23 : Czerwiec 01, 2010, 05:59:15 »

Co do lumpeksów w moim mieście nie ma nic loli w szmateksach chociaż raz znalazłam bardziej decora siateczke po 2 zł z cupcake jeszcze z metką.Sweterek posiadam jeszcze z komunii bo na komunii był za duży i jestem z niego w pełni zadowolona jest z przodu wiązany w kokardkę dosyć wąski z falbankami na dole i dużymi rękawami.Nie chce mi się robić zdjęcia no ale obiecuje że kiedyś dam

Spocząć jako bezimienna.
W sercu czuję pustkę
Chii
Full Member

mizumi.

Zobacz profil Email
« Odpowiedz #24 : Czerwiec 01, 2010, 08:16:25 »

ja noszę sweterek komunijny ^__^ ma długie rękawy i jednocześnie jest krótki [ponad pępek], idealny do spódniczek z wysokim stanem.

people say crazy things
just 'cause i said it
don't mean that i meant it.
Doremi
Full Member

« Odpowiedz #25 : Czerwiec 01, 2010, 10:03:39 »

Ja też noszę do lolicich rzeczy sweterek od komunii  Cheesy a raczej pelerynkę Smiley

Gratefulness is the key to a happy life that we hold in our hands, because if we are not grateful, then no matter how much we have we will not be happy - because we will always want to have something else or something more.~David Steindl-Rast
Ciotoko-chan
Hero Member

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #26 : Czerwiec 02, 2010, 12:05:49 »

Ja z komunii mam tylko milusie ponczo <3

Mascota
Sr. Member

« Odpowiedz #27 : Październik 05, 2010, 07:15:37 »

Aaj, sweterkowe bolerka w lolicich stylizacjach wyglądają uroczo, spójrzcie na Zerudę <3.
Arisuu
Hero Member

Zły szatan.

Zobacz profil WWW
« Odpowiedz #28 : Październik 06, 2010, 03:28:38 »

Ona wszystkie sweterki ma z sieciówek, też chcę takie fajne rzeczy w sklepach :c

Dobry kotek niecnotek.
Ninka
Jr. Member
**

jdurys@gmail.com
Zobacz profil Email
« Odpowiedz #29 : Listopad 03, 2010, 11:51:56 »

Kocham wszelkie sweterki i bolerka, jak najlepszej jakości, przepadam za naturalnymi materiałami, ahhh wełna. Smiley Golfów nie lubię, ohydny lumpiasty sweter mam 1, na bardzo złe dni Smiley Ale ogólnie najbardziej lubię proste, za linię paska, albo krótsze, bolerkowate, jak ten Ciotoko Smiley W Kappahlu były przez dłuższy czas takie pudrowo różowe z szarą koronką przy rękawku. Obstaję przy czarnych lub stonowanych, lubię też szary, brązowy... może nie bardzo lolicio i słodko, ale i tak Smiley Krótkie sweterki wyglądają bosko do szerokich spódnic- czego tu nie kochać? Smiley

Strony: 1 [2]
  Drukuj  

Skocz do:  

Development, Design, Writing and Emigration Blog

Q2 - Reading

Spore - evolucja wcielona?

Sleepless nights because of your cat? Read this to get some rest

Having problems with your cat? Check out this guide!