|
sen.
|
 |
« : Lipiec 14, 2006, 10:51:16 » |
|
Co myślicie o różnych sweterkachi innych blueczkach wykonanych z tego typu dzianin? Swego czasu nie znosiłam tego, bo... jakiś czas wcześniej (znczy przed tym nienawidzeniem) miałam praktycznie same takie sweterki i bluzki. Ale teraz powoli znów mi sie to zaczyna podobać, szczególnie z jakimiś kotkami, króliczkami, bufkami, kokardkami i ładnymi guziczkami, ostatnio takie słodkie, ale podobaja mi sie też z takiej włochatej wełny, jakby rozciągnięte i jeszcze takie z przeplecionymi świecacymi nitkami gdzieniegdzie *___* A Wy jako Lolity nosicie swetry? Potraficie je robić?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lipiec 14, 2006, 10:58:36 » |
|
Ja swego czasu miałam swetry, ale mniej lolicie - bardziej przypominały tuniki, były do połowy kolan. Wszystkie czarne xD Aktualnie mam bluzki ażurowe z falbankami i nie tylko. Bardzo takowe lubię.
A robić też sama wiele wykonuję, lub pomaga mi mama z babcią - lenistwo boli, niestety
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lipiec 14, 2006, 11:04:28 » |
|
ja mam ten ból, że mam mało naprawdę słodkich rzeczy i ostatecznie nie kupuje nowych (bo 'do czego je ubiore') i koleczko sie zamyka, ale mam taki jeden sweterek a'la lata 50  Czarny, ma jeden guziczek przy szyi, jest dość krótki i zdobiony różnymi (matowymi) bajerami  Ogólnie lubię 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen.
|
 |
« Odpowiedz #3 : Lipiec 14, 2006, 11:06:10 » |
|
mi mama juz nie chce pomagac, jak ją poprosiłam zeby mi zrobiła taki swterek jak soie wymyslilam jakis rok temu, to dopiero niedawno sama do niego usiadłam... :/ a baci nie mam zadnej wiec tez mi nie pomoze. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Glamur Princess Doll Maldoror
|
 |
« Odpowiedz #4 : Lipiec 15, 2006, 08:30:50 » |
|
Ja mam sweterki i golfiki [uwielbiam je] Tylko jedno jest lolicie, takie bez rękawów z ażurowym ogromnym golfem który wywija się zakrywa ramiona *__* śliczny jest -jak dorwe fotografa to mi fotke strzeli i wam pokarze :>
|
|
|
|
|
|
...And the ambulance died in my arms...
|
|
|
|
Arachne
|
 |
« Odpowiedz #5 : Lipiec 15, 2006, 05:09:50 » |
|
Headdressy z włuczki sa fajne - posiadam jeden czarny , bardzo prosty. zakończony podwójna falbanką. lubie Rękawki i golfy robione na drutach. Zostało mi zamiłowanie do pomponów, jeszcze z dziećiństwa, ale ostatnio nie nosze takich rzeczy wogule. Myślę ze na nadchodzącą zimę załatwie sobie jakiś sweterek w stylu electro ( mama mi juz obiecała )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen.
|
 |
« Odpowiedz #6 : Lipiec 15, 2006, 07:29:24 » |
|
o nie, golfy odpadają... czuje sie jakby mnie ktoś dusił i wszystko mnie zaczyna swedziec 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nightshade
Gość
|
 |
« Odpowiedz #7 : Marzec 19, 2010, 09:45:43 » |
|
Kiedys ich nie lubilam ale ostatnio to sie zmienilo  a czasem cos wydziergam np ostatnio taki sliczny sweterek z lekko rozszerzonymi rekawkami i drobna falbanka... a pod szyja okragly wywijany kolnierzyk  cudowny
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Micchan
|
 |
« Odpowiedz #8 : Marzec 20, 2010, 05:05:19 » |
|
Ostatnio poprosiłam babcię o krótki, ażurowy sweterek, bo takiego mi brakuje- ogólnie rzecz biorąc, to uwielbiam przeróżne sweterki- zawsze można je założyć do czegokolwiek ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Doremi
|
 |
« Odpowiedz #9 : Marzec 20, 2010, 10:10:30 » |
|
Też uwielbiam sweterki ^o^ Chyba będę musiała się wziąć za siebie i nauczyć sie robić na drutach... : 
|
|
|
|
|
|
Gratefulness is the key to a happy life that we hold in our hands, because if we are not grateful, then no matter how much we have we will not be happy - because we will always want to have something else or something more.~David Steindl-Rast
|
|
|
|
Arisuu
|
 |
« Odpowiedz #10 : Marzec 21, 2010, 12:17:46 » |
|
A ja marzę o sweterku z Baby *-* sory, nie mam zdjęcia, wykasowali ze strony baby. Ma go hebi (taki biały, okrągły przód). Kiedyś się pytalam o wykrój drutowy na niego, ale nikt nie ma :< Ogólnie uważam sweterki za ważną część loli.
|
|
|
|
|
|
Dobry kotek niecnotek.
|
|
|
|
Nightshade
Gość
|
 |
« Odpowiedz #11 : Marzec 21, 2010, 01:49:33 » |
|
Hej czy wedlug was sweterki pasuja czarnym loli??? Coz, ja niby nosze jednak nigdy nie widzialam kurololi w sweterku... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #12 : Marzec 21, 2010, 02:31:16 » |
|
A dlaczego miałyby nie pasować? ;p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Micchan
|
 |
« Odpowiedz #13 : Marzec 21, 2010, 06:11:49 » |
|
Hej no, czarna loli jest jak każda inna loli 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nyu_Chan
|
 |
« Odpowiedz #14 : Marzec 21, 2010, 06:39:04 » |
|
Oczywiście, że pasują ^^ wkleiłam zdjęcie, ale myślałam że chodzi o czarno-białą loli ;p Micchan ma rację.
|
|
|
|
|
|
gdzie tam miłości do żarcia.
|
|
|
|
|