|
Lladia
|
 |
« : Październik 13, 2009, 09:21:15 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #2 : Październik 13, 2009, 09:50:55 » |
|
Lladia, stopięćdziesiątrazy ładniej Ci w takich włosach! Na prawdę. Jednolity kolor to jest to, wyglądasz słodko ^^
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
Yaoiko
|
 |
« Odpowiedz #3 : Październik 13, 2009, 10:06:58 » |
|
Śliczne zdjęcia i ładny zestaw ^^ Świetny klimat i zgadzam się z dziewczynami, że taki kolor włosów bardzo Ci pasuje. Zanim przeczytałam że to peruka to myślałam że przefarbowałaś po prostu ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #4 : Październik 13, 2009, 10:15:45 » |
|
Przyłączam się do dziewczyn i również uważam, że ładnie ci w tych włoskach. Miejsce wydaje się dość przytulne. I jest nawet jednorożec (szkoda tylko, że w logo a nie prawdziwy...)
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
Lladia
|
 |
« Odpowiedz #5 : Październik 13, 2009, 10:21:50 » |
|
Zamierzam właśnie tak przefarbować włosy, tyle tylko, że moje nie są ani tak gęste ani długie, więc do lolicich zdjęć peruka i tak będzie lepsza:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet ichigo
|
 |
« Odpowiedz #6 : Październik 13, 2009, 10:28:08 » |
|
Jeejku! Jak ślicznie wyglądasz! Gdybyś się nie twój uśmiech na jednym ze zdjęć to bym Cie w ogóle nie poznała!  Rewelacja! Kawiarenka widać bardzo przytulna ^^ <ooftop> gdzie kupiłaś taka ładną perukę? :> sama się na jakąś czaję </offtop>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #7 : Październik 13, 2009, 10:31:13 » |
|
|
|
|
|
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #9 : Październik 13, 2009, 10:58:47 » |
|
Super wyglądasz! Patrząc na Ciebie widać, że krytyka dużo Ci dała, wyglądasz teraz naprawdę fajnie!
A meet by się przydał... tylko nie mam za bardzo kiedy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #10 : Październik 13, 2009, 11:18:47 » |
|
Bardzo ladnie : ) Ale blond wlosy to nie, mi sie wydaje ze ladnie bys wygladala w srednim brazie lub... ciemniejszym rudym 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #11 : Październik 14, 2009, 08:55:38 » |
|
super wyglądasz! ^^ peruka boska 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Simiril
|
 |
« Odpowiedz #12 : Październik 14, 2009, 01:04:02 » |
|
Ojej... Jak zobaczyłam pierwsze zdjęcie to zupełnie Cię nie poznałam i chwilę mi zajęło skojarzenie, że to Ty XD . Piękne zdjęcia. Dopiero teraz widać jaka jesteś śliczna, Twoje prawdziwe włosy wyostrzają Ci rysy. Poza tym bardzo ładny strój.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #13 : Październik 14, 2009, 05:17:59 » |
|
Dobry coord i peruka bardzo cię odmieniła
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sorrowmadeu
Gość
|
 |
« Odpowiedz #14 : Marzec 18, 2010, 10:21:35 » |
|
Ładna peruka i w pierwszym momencie myślałam,że to Twoje włosy ^^' a zestawik bardzo mi się podoba :3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|