|
PhillyaB.V.
|
 |
« Odpowiedz #15 : Lipiec 15, 2006, 12:15:35 » |
|
ja peirdzele ale fajny gość *v*""" nie no ja uwielbiam spodnice XD Tfur --> popieram w 100% ^v^"
|
|
|
|
|
|
.Urlop.
|
|
|
|
|
|
Glamur Princess Doll Maldoror
|
 |
« Odpowiedz #16 : Lipiec 15, 2006, 12:48:23 » |
|
spudnice mniam Mam dużo i nie zakoncze na tych co mam. Chodze w nich na codzien i sa bardzo wygodne. Teraz to jakoś z 8 sztuk conajmniej mam, a do tego jeszcze spudnico-spodnie jakby dodac i sukienki i halki XDD Polecam i namawiam same plusy są, przewiewne to przede wszystkim - w lecie super  A ludziom czy się podoba czy nie - nie obchodzi mnie to  Raczej nikt nic nie mowi mi wprost - poza jednym panem w metrze ale powiedzial dopiero jak był za drzwami [które sie własnie zamykały]
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 15, 2006, 08:42:41 wysłane przez Maldorors doll »
|
|
...And the ambulance died in my arms...
|
|
|
|
kulkuri
|
 |
« Odpowiedz #17 : Lipiec 15, 2006, 03:07:01 » |
|
tylko żeby nie zostać wziętym za księdza przez np. niedowidzącą staruszkę... a dlaczego nie ma gotyckich kontuszy i żupanów??!!
|
|
|
|
|
|
lepiej mieć Parkinsona i trochę wylać, niż Altzheimera i zapomnieć wypić
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #18 : Lipiec 15, 2006, 03:46:32 » |
|
Jak to nie ma? Są tylko trza sobie uszyc.
Za księdza mnie jeszcze nigdy nie wzieli [ale dwie spudnice wygladaja jak sutanny dół], i tego raczej nie ma się co spodziewac, nawet stare slepe baby nie pomylą cie, one maja wbudowany radar XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kulkuri
|
 |
« Odpowiedz #19 : Lipiec 15, 2006, 04:02:10 » |
|
może jesteś za młody na księdza po święceniach po prostu  co do kontusza, to planuję takowy posiąść, czarny, bogato zdobiony czarnymi haftami i czarnymi cekinami tylko czekam na długie zimowe wieczory
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #20 : Lipiec 15, 2006, 04:04:54 » |
|
Chętnie oblukamy jak ci wyszedł Na księdza to za młodo nie wyglądam niestety ==' myślę że księza nie noszą kolczykó w wardze ani nie maja tuneli, myślę też że księza nie nosą platform, ani toreb na ramie  Babcie nie są az takie głupie jak widac - wroga poznac potrafią XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen.
|
 |
« Odpowiedz #21 : Lipiec 15, 2006, 07:22:57 » |
|
szczerze mowiac jeszcze nigdy nie widzialam faceta w spodnicy. Oprocz na zdjeciu  ale to sie nie liczy, wiec raczej nie mam zdania na ten temat, chociaz mysla ze bardziej mi odpowiada standardowy wygląd... ale w sumie to kwestia gustu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
PhillyaB.V.
|
 |
« Odpowiedz #22 : Lipiec 17, 2006, 11:12:31 » |
|
męsknie sopdnice to swietna rzecz bo nie dosc ze wygląda niesamowicie sexownie gdy zjezdza na bioderka to jeszcze fajnie podkresla tyłek.oczywiscie jezeli gosc ma fajny ;P najpięknieksza jaką widziałam - lateksowa stopniowo rozszerzana do dołuz klamerkami i paskami biegnąca pozioo do samej kostki a do tego niezwykle boski facet x3
|
|
|
|
|
|
.Urlop.
|
|
|
|
yuki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #23 : Sierpień 08, 2006, 02:13:55 » |
|
tylko żeby nie zostać wziętym za księdza przez np. niedowidzącą staruszkę...
Na reanimce nie tylko przez takie osoby bylem mylony... btw a Kilt hmm ? Jak dla mnie na facetach wygladaja poprostu cudnie! Meskie nogi rolez!, zwlaszcza jezeli facet jest opalonym blondynem. W kolorze czarnym to tylko widze dlugie spudnice zwlaszcza u jasno skorych brunetow.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kulkuri
|
 |
« Odpowiedz #24 : Sierpień 08, 2006, 02:43:40 » |
|
czyli jeżeli ktoś nie jest kontrastowo skomponowanym opalonym blondynem ani bladym brunetem to nie ma po co żyć? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sen.
|
 |
« Odpowiedz #25 : Sierpień 08, 2006, 06:55:19 » |
|
NIE  oczywiście to głupi żart, jak dla mnie (ZBYT)bladzi bruneci/brunetki wyglądają baaardzo niezdrowo, a (ZBYT)opaleni blondyni plastikowo.  Osobiscie wole bladych blondynów XD (a przynajmniej ostatnio na takich trafiam)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bestia
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #26 : Styczeń 18, 2007, 08:04:39 » |
|
mowie tak facetom w spodnicach mowie tak facetom w spodniach mowie tak facetom z osobowoscia
|
|
|
|
|
|
pozwol mi dzis nasycic sie toba tak bym jutro mogla cie zwymiotowac
|
|
|
|
Klaudynka
|
 |
« Odpowiedz #27 : Styczeń 19, 2007, 12:16:07 » |
|
TAK! Tak! Tak! A co do karnacji, ja uwielbiam niezdrowy wygląd bladychy brunetów i typ "Królewny Śnieżki". ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lucy
Full Member

disney princess wannabe