|
|
|
|
|
Suzuko
|
 |
« Odpowiedz #31 : Lipiec 17, 2011, 10:53:47 » |
|
Itonia zamawiała mi buty z Bodyline. Wszystko dokładnie mi wytłumaczyła, odpowiadała na wszystkie moje pytania. Zamówienie zrealizowane bardzo sprawnie. Świetny kontakt. Wielki plus !
|
|
|
|
|
|
Suzuko
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #32 : Wrzesień 01, 2011, 07:20:39 » |
|
Doskonale. Brałam udział w grupowym zamówieniu z Taobao. Itonia na bieżąco informuje o statusie zamówienia, cierpliwie udziela wszelkich wyjaśnień. Bardzo polecam współpracę z nią.
|
|
|
|
|
|
Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock. To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.
Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
|
|
|
|
Villia
|
 |
« Odpowiedz #33 : Wrzesień 02, 2011, 11:09:07 » |
|
Również uczestniczyłam w GO. Rewelacyjnie zorganizowane zamówienie, Itonia informowała o wszystkim, co działo się z paczką. Świetny kontakt, mogę tylko polecić.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hina
|
 |
« Odpowiedz #34 : Listopad 28, 2011, 06:15:46 » |
|
Itonia zamawiała mi sukienkę z bodyline. Wszystko super, świetny kontakt , naprawdę bardzo polecam <3
|
|
|
|
|
|
<3
|
|
|
Kociara
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #35 : Grudzień 10, 2011, 12:45:13 » |
|
Itonia zamawiała mi kilka rzeczy z Bodyline. Wszystko super, bardzo dziękuję 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Villia
|
 |
« Odpowiedz #36 : Grudzień 13, 2011, 04:42:53 » |
|
Kolejny pozytyw ode mnie  Itonia zamawiała dla mnie spódnicę z Bodyline. Świetny kontakt, bezproblemowe załatwienie sprawy, polecam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Loivissa
|
 |
« Odpowiedz #37 : Luty 03, 2012, 07:25:15 » |
|
Itonia zamawiała mi perukę i wampirze kły. Co prawda to drugie jeszcze nie dotarło, ale już mogę stwierdzić, że wszystko przebiegło bezproblemowo, kontakt świetny. Polecam w 100%  . Zapomniałam dodać - Itonia znalazła mi nawet tańszą aukcję kłów ^^.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Luty 24, 2012, 06:14:21 wysłane przez Loivissa »
|
|
|
|
|
|
Suzuko
|
 |
« Odpowiedz #38 : Marzec 02, 2012, 09:21:26 » |
|
Ponownie muszę zachwalić Itonię. Zamawiała dla mnie buty z an*tai*na* Transakcja przeszła sprawnie, miła współpraca. Poza tym Itonia kupiła dla mnie także jelonkowe futerko (u mnie nie ma H&M). Polecam raz jeszcze !
|
|
|
|
|
|
Suzuko
|
|
|
|
rosehime
Gość
|
 |
« Odpowiedz #39 : Marzec 23, 2012, 05:34:28 » |
|
Kto Itonię zna to wie jaka jest ale myślę, że warto bym napisała o tym, gdyż Itonia jest ss i z pewnością jest wiele osób które chciało by zamówić coś z zagranicy i szuka kogoś kto mógłby zamówić. Więc chciałabym tym osobom polecić ją. Zamawiałam przez Itonię kilka rzeczy, kilka razy. Nie bede kłamać - trochę bałam się powierzać dość spore pieniądze w ręce obcej mi osoby (bez urazy Itoniu ale każdy może mieć takie obawy, nawet kupując bluzkę za 20 zł z allegro od wzorowego sprzedawcy). Itonia jest bardzo życzliwa, odpowiadała na wszelkie moje pytania, bardzo miła osóbka, a co najważniejsze uczciwa. Wszystkim którzy chcieli by zamówić coś zzagranicy moge śmialo polecić Itonię. Z pewnością jeśli w przyszłości będe chciała znowu  coś zamówić to "uderzę" do Itoni, o ile jeszcze będzie chciała mi coś zamówić bo jestem strasznie niezdecydowaną marudą 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sariel
|
 |
« Odpowiedz #40 : Maj 04, 2012, 11:22:50 » |
|
szybka wpłata, miły kontakt ^_^
ps. spoko, też zapomniałam o wystawieniu opinii ;xx
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Memoko
|
 |
« Odpowiedz #41 : Maj 07, 2012, 05:47:30 » |
|
Brałam udział w grupowym zamówieniu z Taobao które organizowała Itonia - stały kontakt, wyczerpujące informacje, szybka wysyłka - polecam :3
|
|
|
|
|
|
Początkująca Lolitka chętnie odkupi ubrania i akcesoria w stylu Sweet oraz Sailor Lolita ^w^
|
|
|
|
Orlaith
|
 |
« Odpowiedz #42 : Maj 12, 2012, 12:26:48 » |
|
Też brałam udział w group orderze. Wszystko super, informacje na bieżąco, jasne kalkulacje wysyłkowe. Polecam 
|
|
|
|
|
|
Widmo ukazało się Marysi.
|
|
|
|
Inka
|
 |
« Odpowiedz #43 : Maj 21, 2012, 02:55:03 » |
|
Itonia zamawiała dla mnie płytę z CDJapan. Wszystko mi wyjaśniła i nawet wykorzystała jakieś swoje punkty. <3 Ogólnie ode mnie duuuży plus, bardzo dziękuję. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
shinku275
Newbie
Porcelain sweet doll