|
|
|
|
|
blackqueen2
|
 |
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 20, 2009, 10:32:34 » |
|
byłoby bardzo ładnie gdyby sukienka sięgała do kolan i podkolanówki były właśnie do kolan tak to dziwnie wygląda... chociaż domyślam się,że to sprawa halki.
|
|
|
|
|
|
My love lives at the end of the rainbow, someday I'm gonna fly there on a firefly...
|
|
|
|
Arisuu
|
 |
« Odpowiedz #2 : Wrzesień 20, 2009, 10:37:15 » |
|
Trzecie zdjęcie najładniejsze  Może się zbyt dobrze nie przyjrzałam, ale nie zauważyłam jakichś dysproporcji w stroju  Mnie się podoba.
|
|
|
|
|
|
Dobry kotek niecnotek.
|
|
|
|
Difteria
|
 |
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 20, 2009, 10:47:42 » |
|
Jaki olbrzymi puff O_O Podoba mi się taki, jedna uwaga - załóż kryjące rajtki zamiast podkolanówek, myślę, że będzie się to ładniej prezentować. Drugie zdjęcie ma swój urok. < 3
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 20, 2009, 09:32:48 wysłane przez Difteria »
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #4 : Wrzesień 20, 2009, 10:53:24 » |
|
chciałam założyć ^^' ale w ostatniej chwili się okazało że nie mam ;/
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #5 : Wrzesień 20, 2009, 11:12:06 » |
|
no właśnie mi tak jakoś goło na dole do takiej pufiastej i ozdobnej góry xD ale może lepiej by to wyglądało, gdyby spódniczka i podkolanówki były dłuższe, jak już powiedziała blackqueen2. nie mniej jednak bardzo ładnie ^___^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #6 : Wrzesień 20, 2009, 11:16:34 » |
|
Podkolanówki dłuższe i przede wszystkim czarne.
Puff fajny xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alice in Wonderland
|
 |
« Odpowiedz #7 : Wrzesień 20, 2009, 12:26:22 » |
|
łał wyglądasz naprawdę super. Masz śliczną sukienkę. I fajny puff tylko szkoda że na żądnym się nie uśmiechasz. Tak jakoś mi tego brakuje.
|
|
|
|
|
|
***Beautiful World*** ♣Moje życzenia są jak marzenie, lecz moje marzenia są nie do spełnienia♣
|
|
|
|
LivingDeadGirl
|
 |
« Odpowiedz #8 : Wrzesień 20, 2009, 01:55:20 » |
|
Puff *.* Proszę o instrukcję robienia TAKIEGO puffu ^^ Ciekawi mnie jeszcze, czy masz na głowie kokardę, czy koronę?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #9 : Wrzesień 20, 2009, 02:05:13 » |
|
buh a nie dalo sie troszke wyzej podciagnac tych podkolanowek? moim zdaniem nawet calkiem pasuja tylko wlasnie sa troche za krotkie i przez to wydaje sie, ze sukienka jest jeszcze krotsza  a tak to bardzo ladnie, tylko troche mi nie pasuje ta ozdoba na szyi do tej sukienki. guziki, kokarda, kolnierzyk... troche za duzo sie juz tam dzieje, zeby jeszcze dokladac wisiorek.
|
|
|
|
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #10 : Wrzesień 20, 2009, 02:10:51 » |
|
Na głowie to nie jest ani kokarda ani korona, to jest takie w sumie nie określone coś na opasce ^^' a pod sukienkę założyłam moją halkę od długiej sukni podpiętą do góry ^^' Są to 3 warstwy takiego sztywnego tiulu z dużymi dziurkami. Podkolanówek się nie dało podciągnąć wyżej ^^' a sekretnika po prostu nie ścigam ;p
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #11 : Wrzesień 20, 2009, 02:21:38 » |
|
O tak - puff jest cudny *.* Właściwie jest świetnie - bardzo lolicio - tylko tak jak wcześniej dziewczęta mówiły - można by następnym razem zmienić podkolanówki na coś co będzie oblekać całe nogi, albo na zakolanówki  Fajne butki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #12 : Wrzesień 20, 2009, 02:40:26 » |
|
wlasnie - co do puffu to, o ile jest bardzo fajny, to nie wiem czy do konca pasuje do tej sukienki, ktora jest uszyta w linii A a nie w typowo sweetowym dzwonkowym ksztalcie.
|
|
|
|
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
Ofelia