|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 17, 2009, 07:00:25 » |
|
 no i bardzo ładnie, tak ja ci pisałam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #2 : Wrzesień 17, 2009, 07:03:11 » |
|
mimo mojego ogromnego uprzedzenia do chłopców w sukienkach to muszę Ci przyznać że wyglądasz całkiem nieźle, szczególnie że jesteś białym chłopcem a nie japończykiem <bo wg mnie jeśli już w ogóle facet-lolita to tylko Azjata>.
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #3 : Wrzesień 17, 2009, 07:04:29 » |
|
No się postarał ^^ bardziej kobieco wygląda ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #4 : Wrzesień 17, 2009, 07:11:49 » |
|
Czy ja wiem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trist
Gość
|
 |
« Odpowiedz #5 : Wrzesień 17, 2009, 07:24:46 » |
|
FACET?! O mój boze, na serio myślałam, ze jestes dziewczyną! Zdjęcia ogólnie jako takie mi się nie podobają, ale wyszedłeś bardzo ładnie. xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #6 : Wrzesień 17, 2009, 07:28:05 » |
|
mysle ze troche makijazu by ci nie zaszkodzilo.. moze podkreslic oczy? no i zapuscic wlosy, ewentualnie jakas peruke? probowales prostowac wlosy? ta fryzura ci nie lezy jesli chcesz zlagodzic rysy twarzy. i HALKA bez halki to wyglada kiepsko kiepsko naprawde aha no i to jest zly dzial na to, to chyba powinno byc w "opinie prosze" headdress out out out D:
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 17, 2009, 07:33:27 wysłane przez alabaster princess »
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
rika
Gość
|
 |
« Odpowiedz #7 : Wrzesień 17, 2009, 07:53:35 » |
|
zainwestuj w: *prostownice/peruke *halke *wypchany cyckonosz albo sukienke dla płaskobiustnych bo w tej ci sie robi taka fałda że wyglądasz jak 75H >D (a może to po prostu te ozdoby, nie wiem. XD) i będzie ładnie.
do makijażu bym cie musiała zobaczyć ale może spóbój na początek jakiegoś lekkiego podkładu i czarnej kredki do oczu, chyba każdy od tego zaczynał. XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #8 : Wrzesień 17, 2009, 07:56:32 » |
|
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 17, 2009, 08:15:03 wysłane przez alabaster princess »
|
|
|
|
|
Camily
Jr. Member

I am Androgyne.
|
 |
« Odpowiedz #9 : Wrzesień 17, 2009, 09:22:57 » |
|
Ooo dziekuje za konstruktywne uwagi^^(Hmm jeśli zły dział to przepraszam, trza bedzie przenieść  ). Hmm... tak, zdecydowanie dłuższe włosy, prostownice mam, troche bubel wiec trzeba bedzie coś lepszego nabyć. Oj tak, o fryzurze nr 2 myślałem, tylko no niestety u mnie włosy rosną jak rosną... woolno;/. Hmm, o halce wiem, bedę się rozglądać żeby kupić^^ teraz zamawiam gorset(i parasolke) z restyle. A w sztuczne biusty nie bede sie bawić  . Headdressik out noo wieeem:<... lubie go, ale Itonia mi szyje kokardke^^. A co do makijarzu, Kreski to dobry pomysł, już wiem jak u siebie to wygląda bo sie troche interesuje makeupem i czasem sie bawie;), dodatkowo może podkrecić rzęsy zalotką... No coś trzeba znaleść odpowiedniego dla siebie...
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 17, 2009, 09:24:47 wysłane przez Kami chan »
|
|
*I walking a path of infinite time.*
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #10 : Wrzesień 17, 2009, 09:29:21 » |
|
mozesz sprobowac na poczatek z peruka ^^ takie wlosy bardzo dlugo rosna i trzeba podcinac. http://mashimaro-girl.livejournal.com/8871.html tutaj sa rozne peruki, wazne zeby kupic taka heat resistant, zeby mozna bylo ja ukladac albo odrazu z taka fryzura jaka ci odpowiada. takie same peruki albo gorsze sa na ebayu za drozsza cene z tego co widzialam. tylko nie bierz zadnego platynowego blondu bo napewno ci nie bedzie pasowal Dx
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kyuuketsuki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #11 : Wrzesień 26, 2009, 12:13:37 » |
|
ojoj-ale to pasuje tylko do chłopców o delikatnych rysach (znam takich 2- piękni), ale i tak wyglądasz bardziej dziewczęco niż się spodziewałam po przeczytaniu rodzaju męskiego- masz okrągłą twarzyczkę, 2 proste kosmyki po bokach by ją troszką- zmieniły, "odokrągliły" że tak powiem i byłoby Ci bardzo ładnie- może sprubowałbyś zrobić sobie kilka fotek w okularach?? tylko nie okrągłych muchach, bardzo Cię proszę xD wąskie prostokątne cienkie i ciemne oprawki- byłby Ci ślicznie ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitsune
|
 |
« Odpowiedz #12 : Wrzesień 26, 2009, 02:06:41 » |
|
Ok... jestem nowa na forum wiec cie nie kojarzę i pierwsze co zrobiłam to zerknełam na foty.... gdy potem przeczytałam, ze jesteś facetem, musiałam zbierac szczękę z piętra niżej! ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La Lolita Hime Lala
Gość
|
 |
« Odpowiedz #13 : Wrzesień 26, 2009, 02:17:17 » |
|
bravo :*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #14 : Wrzesień 28, 2009, 10:19:13 » |
|
zdaje mi sie, ze jest na ciebie za krotka? ; / hmm ale moge sie mylic.
poza tym, przy chlopiecej figurze halka to obowiazek ^^
aha, i nie lolitowa, tylko lolicia ^^, brzmi lepiej
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|