|
Fairy_Emily
|
 |
« : Wrzesień 13, 2009, 04:08:33 » |
|
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #1 : Wrzesień 13, 2009, 04:13:43 » |
|
Świetna miejscówa ;>
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #2 : Wrzesień 13, 2009, 04:22:31 » |
|
noo miejsce super ^^ bardzo się, hmm, wpasowywałyście w klimat ;> śliczne wy i śliczne zdjęcia, mimo szumów. najbardziej podoba mi się to zjęcie - http://img90.imageshack.us/img90/2182/img1574aaa.jpg Jest supersłodkie i Emilka wygląda tu jak taki psotny elfik XDDD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackqueen2
|
 |
« Odpowiedz #4 : Wrzesień 13, 2009, 05:15:21 » |
|
Jej jakie cudowne miejsce. Obie wyglądacie ślicznie (bardzo ładne sukienki)
|
|
|
|
|
|
My love lives at the end of the rainbow, someday I'm gonna fly there on a firefly...
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #5 : Wrzesień 13, 2009, 05:20:18 » |
|
Obydwie tak ladnie wygladacie :| Boro, ciagle mnie zadziwiasz swoimi zestawieniami ; >
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alice in Wonderland
|
 |
« Odpowiedz #6 : Wrzesień 13, 2009, 06:10:56 » |
|
Bardzo ładnie wyglądacie. Urocze zdjęcia  Dekadencja skądś znam te nazwę. W Częstochowie też jest taki bar tylko tam to jest jedna wielka rupieciarnia, poczynając od maszyn do szycia jako stoły (tu widzę też jest) przez szafy do siedzenia, a kończąc na krzesełku pod sufitem 
|
|
|
|
|
|
***Beautiful World*** ♣Moje życzenia są jak marzenie, lecz moje marzenia są nie do spełnienia♣
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #7 : Wrzesień 13, 2009, 07:11:39 » |
|
Faktycznie - bardzo fajne miejsce. Obie wygladacie naprawdę uroczo 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #8 : Wrzesień 13, 2009, 07:25:16 » |
|
Oj Emilko widać, że się postarałaś bardzo ^^ żeby odnoisować te zdjęcia, bardzo ładne są  dzięki za przemiło spędzony czas.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Anja
|
 |
« Odpowiedz #9 : Wrzesień 13, 2009, 08:38:01 » |
|
Tak teraz sobie patrzę i stwierdzam, ze Emilka lepiej wygląda w czerni ^^ Poza tym Boro: uśmiech! uśmiech! Wcale nie wyglądasz wtedy jak spuchnięta (mówiłaś tak w temacie o meecie jakimś ^^) Skąd masz sukienkę?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #10 : Wrzesień 13, 2009, 08:38:40 » |
|
Wyglądam,wyglądam  a sukienkę szyła mi babcia ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LivingDeadGirl
|
 |
« Odpowiedz #11 : Wrzesień 13, 2009, 08:44:08 » |
|
Ja chcę roweeeer z dwóch ostatnich zdjęć. I oczywiście wyszła wam kolejna klimatyczna sesja. Bardzo fajna knajpka, mam nadzieję, że kiedyś również uda mi się do niej zajrzeć ^^.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #12 : Wrzesień 13, 2009, 09:10:08 » |
|
jakie cudowne zdjęcia ! serio, kurde, świetnie pasujecie do tej kawiarni i do siebie  a zdjęcia przy rowerach to moje favy w ogóle <3
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #13 : Wrzesień 13, 2009, 09:11:14 » |
|
XD też tam będziesz miała foty, bądź pewna to nowa łódzka miejscówa się zrobiła.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elyssa
|
 |
« Odpowiedz #14 : Wrzesień 13, 2009, 09:13:20 » |
|
Mmm... Dekadencja ^^ Pamiętam, jak niesamowicie byłam zachwycona, kiedy pierwszy raz tam trafiłam :>> O dziwo, zauważyłam istnienie tej herbaciarni rok po jej powstaniu, mimo że mieszkam naprzeciwko [brawa za spostrzegawczość] ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|