|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #15 : Sierpień 27, 2009, 06:48:48 » |
|
co do stylizacji to dziękuje za rady ^^ bardzo przydatne  wszystko jest czarnobiałe ^^ więc wstążeczki nie są różowe. Gorset założyłam bo czuje się dość grubo ^^' a gdy mam gorset to nie widzę mojego wystającego brzuszka 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #17 : Sierpień 27, 2009, 07:20:55 » |
|
I się robi efekt baleronika  zupełnie niepotrzebnie zresztą. Gorset też spłaszcza puf kiecy tego typu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #18 : Sierpień 27, 2009, 07:45:41 » |
|
muszę zainwestować w halkę bo teraz właśnie brzydko opada ^^' i się odznacza ^^'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #19 : Sierpień 27, 2009, 08:59:25 » |
|
Dokładnie. Gorset - out! nie do tej sukienki. A jak chcesz mieć ładną talię to ubierz gorset ale bieliźniany, pod spód. Lolicia bielizna jest bardzo ważna 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kyuuketsuki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #20 : Październik 02, 2009, 09:29:58 » |
|
wywal gorset (jak to już dużo ludzi powiedziało), a headdress lepiej wygląda zawiązany pod szyjką ^^ buciki piękne, parasolka piękna, a podkolanówki ujdą, bo nie są przeładowane. Ty się czujesz grubo- co ja mam powiedzieć jak mam brzuszek prawie jak głodne dziecko z afryki - masz śliczną figurkę, najlepiej wyrzuć gorset swoją drogą- może zamiast zwężać rękawy, po prostu się ich pozbądź?? zostaw tylko bufki (albo to tylko moje chore pomysły- bez rękawków mi się wszystko wydaje ładniejsze ^^)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #21 : Październik 02, 2009, 09:52:03 » |
|
a headdress lepiej wygląda zawiązany pod szyjką ^^ nie do konca sie z tym zgodze.
|
|
|
|
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
Ofelia
|
 |
« Odpowiedz #22 : Październik 03, 2009, 08:33:06 » |
|
nie chce obcinać rękawów;D a same bufki jeszcze bardziej poszerzą ramiona. Headdress pod szyją jest jak dla mnie dość mało elegancki z resztą nie mieć nic pod brodą.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Yui Tohma
|
 |
« Odpowiedz #23 : Październik 03, 2009, 11:11:41 » |
|
z dużą kokardą pod szyją dziwnie będzie wiązać headdress pod brodą, więc może lepiej zamienić go na jakieś ozdoby nie związywane?
|
|
|
|
|
|
Nazwy, imiona i nazwiska których używam nie odnoszą się do prawdziwych osób. Kiedy wkońcu przestanę dać sie zastraszać?
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #24 : Październik 03, 2009, 11:20:46 » |
|
Wiekszy puff i bedzie super  Faktycznie w twoim stroju jest wiele elementow, ale moim zdaniem nie gryza sie one 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Październik 03, 2009, 11:23:09 wysłane przez hebiichigo »
|
|
|
|
|
|
MurasakiUsagi