|
Cheshire Cat
|
 |
« : Sierpień 26, 2009, 05:53:12 » |
|
Uff.. przeczytałam regulamin galerii - mam nadieje, że dobrze zrozumiałam i to dobry dział na zdjęcia  Moje ostatnie zdjęcia - z wielu się cieszę, więc chciałam się nimi podzielic  Robione w Parku Oliwskim w Gdańsku. Foto: Kamil Ż. Wizaż: Beata J.       Troszkę więcej + lepsza rozdzielczość: http://cheshire.pinger.pl/m/1782521/letnie-wieczory
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vinkei
|
 |
« Odpowiedz #1 : Sierpień 26, 2009, 05:56:51 » |
|
oh la la, jak elegancko. pierwsze i trzecie zdjęcie podobają mi się najbardziej ^__^ motyw z płatkami róż na spódnicy wygląda świetnie. jednak wydaje mi się, że ładniej wyglądasz bez makijażu :3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : Sierpień 26, 2009, 06:01:46 » |
|
Ale ty jesteś śliczna  Nieprzyzwoicie śliczna i dobrze, że znalazłaś fotografa, któy jeszcze bardziej to uwypuklił. Stylizacja też boska *_*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #3 : Sierpień 26, 2009, 06:02:57 » |
|
ładnie <3 najbardziej podoba mi się czwarte i ostatnie  A co do make upu - też mi jakoś nie pasuje. Ale nie razi mnie to specjalnie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fairy_Emily
|
 |
« Odpowiedz #4 : Sierpień 26, 2009, 06:08:04 » |
|
Prześliczne zdjęcia. Masz niezwykły typ urody, idealnie pasuje do tego typu stylizacji ^___^ Podobają mi się najbardziej pierwsze, drugie, trzecie i ostatnie. (Śliczny gorset)
|
|
|
|
|
|
Dreaming with fae creatures....
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #5 : Sierpień 26, 2009, 06:12:50 » |
|
Mnie sie wydaje, że dzięki makijażowi wiele można zdziałaś z każdą twarzą. A co do gorsetu - właśnie mi nitka puściła na samym rogu i czasem wychodzi fiszbina delikatnie >.< nie chcę myśleć, że to przez zbyt wiele cielska >.<
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Salvatura
|
 |
« Odpowiedz #6 : Sierpień 26, 2009, 06:15:07 » |
|
O, full make up widzę. Sztuczne rzęsy, hrhh!  O wiele ładniejsze te bez róży. Dla mnie zdjęcia w czarnych sukienkach z czerwooną różą są prze-oklepane i takie mdło romantyczne. Klasa, Cheshire ;]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #7 : Sierpień 26, 2009, 06:20:01 » |
|
te zdjęcia są takie piękne <333 zresztą już Ci na nk pisałam xD najbardziej mi się podoba 4 od góry
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Inari-sama
|
 |
« Odpowiedz #8 : Sierpień 26, 2009, 06:45:24 » |
|
Przepiękne zdjęcia *___* Fajnie ubrana jesteś, plus niezły makijaż i ta sceneria. Dla mnie bomba.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #9 : Sierpień 26, 2009, 06:47:02 » |
|
Dzięki bardzo dziewczyny za tak miłe słowa ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Toshiko
|
 |
« Odpowiedz #10 : Sierpień 26, 2009, 06:53:02 » |
|
Cheshire wyglądasz przepięknie, naprawde nie wiem, co jeszcze mogłabym napisać!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
arew
|
 |
« Odpowiedz #11 : Sierpień 26, 2009, 07:36:27 » |
|
Cudowne zdjęcia, makijaż mi się bardzo podoba i pasuje do Ciebie ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LivingDeadGirl
|
 |
« Odpowiedz #12 : Sierpień 26, 2009, 08:09:07 » |
|
Cheshire, wyglądasz bosko!! Makijaż bardzo cię 'odmienia'. Trzecie i czwarte są moim zdaniem najlepsze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackqueen2
|
 |
« Odpowiedz #13 : Sierpień 26, 2009, 08:16:21 » |
|
jednak wydaje mi się, że ładniej wyglądasz bez makijażu :3
Poza tym naprawdę świetnie, zgodzę się też z Salvą co do róży, jakoś mi nie pasuje.
|
|
|
|
|
|
My love lives at the end of the rainbow, someday I'm gonna fly there on a firefly...
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #14 : Sierpień 27, 2009, 01:02:05 » |
|
zdjęcia same w sobie klasa ^^ a makijaż Cię totalnie zmienia, w sumie nie wiem czy lepiej ale na pewno inaczej... Chyba najbardziej mi się podoba to z płatkami róż, boska kieca <3
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
|