|
alabaster princess
|
 |
« : Sierpień 08, 2009, 03:40:18 » |
|
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 24, 2009, 10:00:39 wysłane przez Sumire »
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #1 : Sierpień 12, 2009, 03:22:49 » |
|
przeczytalam komentarze i skrot show... omg ;/ nie mam slow
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Boromirka
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : Sierpień 12, 2009, 07:18:10 » |
|
Amerykańce są głupie, no nie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #3 : Sierpień 12, 2009, 07:35:03 » |
|
czytałam pobierznie, ale jeśli dobrze zrozumiałam, to wywalili dziewczynie loli ciuchy, bo są "be"? biedna...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #4 : Sierpień 12, 2009, 08:14:44 » |
|
nie, to jest program "jak sie nie ubierac" (chyba leci na jakims tvn style u nas? albo na tvp1? ) ktos ze znajomych zglosil dziewczyne, bo miala problemy w pracy i ze znalezieniem faceta przez to jak sie ubiera (loli). trzeba tez zaznaczyc, ze dziewczyna sama musiala sie zgodzic na udzial w programie. ale, co mi sie bardzo bardzo nie podobalo, to to, ze ponoc ubrali ja byle jak, w bardzo przecietne ubrania (tzn jak tysiace innych kobiet, nuda), na dodatek prowadzaca ubrala ja w rzeczy, ktore podobaly sie jej a nie pasowaly w ogole do uczestniczki programu. nasmiewali sie z niej i mowili, ze jest dziwolagiem i w kolko powtarzali jej, ze to jest KOSTIUM i byli dla niej po prostu chamscy. poza tym mowili tez, jak dziewczyna stwierdzila, ze lolita jest moda to oni podkreslali, ze jest moda, ale w japonii, a nie w ameryce.. tak jakby kazdy trend byl ograniczony tylko do jednego kraju -_-
ale niektore dziewczyny pisaly, ze wyszlo to jej na dobre, bo byla zaniedbana i makeover jej sie przydal. a jej ubrania podobno oddaja do lumpeksow D:
ale ja bym sie nie zgodzila na udzial w tym programie.. no i moim zdaniem nie powinno sie nosic loli do wiekszosci miejsc pracy, zwlaszcza, jak ma sie miec przez to klopoty :/
|
|
|
|
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
Kar Lin
|
 |
« Odpowiedz #5 : Sierpień 13, 2009, 09:25:55 » |
|
Podobno wywalili jej torebki od h.naoto i takie tam D:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kaori
|
 |
« Odpowiedz #7 : Sierpień 13, 2009, 10:45:22 » |
|
ale niektore dziewczyny pisaly, ze wyszlo to jej na dobre, bo byla zaniedbana i makeover jej sie przydal. a jej ubrania podobno oddaja do lumpeksow D:
ale ja bym sie nie zgodzila na udzial w tym programie.. no i moim zdaniem nie powinno sie nosic loli do wiekszosci miejsc pracy, zwlaszcza, jak ma sie miec przez to klopoty :/
o, to ja bym z chęcią do tych lumpeksów trafiła xDD" też bym się nie zgodziła. w życiuuuu!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #8 : Sierpień 13, 2009, 11:05:41 » |
|
http://www.youtube.com/watch?v=nldlw3paxXY&feature=related i jeszcze jedno masakra Lolita nie jest do noszenia do pracy czy na uczelnie. Żal mi tej dziewczyny, że została tak chamsko potraktowana, ale z drugiej strony widać, że przesadzała i powinna nabrać większego dystansu do tego.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackqueen2
|
 |
« Odpowiedz #9 : Sierpień 13, 2009, 12:43:18 » |
|
Lolita nie jest do noszenia do pracy czy na uczelnie. Żal mi tej dziewczyny, że została tak chamsko potraktowana, ale z drugiej strony widać, że przesadzała i powinna nabrać większego dystansu do tego.
Podpisuję się pod tym rękami i nogami.
|
|
|
|
|
|
My love lives at the end of the rainbow, someday I'm gonna fly there on a firefly...
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #10 : Sierpień 13, 2009, 12:47:17 » |
|
A mi sie zrobilo bardzo smutno z jej powodu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackqueen2
|
 |
« Odpowiedz #11 : Sierpień 13, 2009, 12:49:52 » |
|
Skoro dla niej styl loli to coś bez czego nie może żyć to po co wyrażała zgodę? nie wierze,że nie słyszała o tym programie wcześniej,ale mimo wszystko to smutne.
|
|
|
|
|
|
My love lives at the end of the rainbow, someday I'm gonna fly there on a firefly...
|
|
|
|
Juka
|
 |
« Odpowiedz #12 : Sierpień 13, 2009, 12:52:27 » |
|
prawde mowiac, musiala sie zgodzic na wziecie udzialu w programie, byc moze jej zaplacili. by moze bylo rezyserowane ;p
w kazdym badz razie, musiala chciec. ale zeby wyrzucac? O_o ja wiem, ze oni tak robia, ale... no wlasnie, ale XD
|
|
|
|
|
|
Does your depravity know no bounds?
|
|
|
|
hebiichigo
|
 |
« Odpowiedz #13 : Sierpień 13, 2009, 01:03:28 » |
|
Po prostu presja...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kori no hana2
Newbie
|
 |
« Odpowiedz #14 : Sierpień 13, 2009, 03:53:39 » |
|
Lolita nie jest do noszenia do pracy czy na uczelnie. Żal mi tej dziewczyny, że została tak chamsko potraktowana, ale z drugiej strony widać, że przesadzała i powinna nabrać większego dystansu do tego.
Do pracy - zgadzam się, nie nadaje się. Ale czy na uczelnie to można już imho dyskutować. Wiadomo, że w pełnej sweet stylizacji to nie bardzo, ale casual albo classic czemu nie? Ja noszę lolicie spódniczki/sukienki na uczelnię i nie mam problemów. Podkreślam - casual loli, nie jakieś pełne stylizacje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|