|
Klaudynka
|
 |
« Odpowiedz #15 : Luty 04, 2008, 07:17:40 » |
|
Słodziutke. ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #16 : Luty 04, 2008, 09:03:02 » |
|
Ribbon, Sumire, Tuethan - dziękuję ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jacqueline
|
 |
« Odpowiedz #17 : Luty 08, 2008, 04:45:36 » |
|
Ciuciu... Ten rysuneczek świnki jest słit... Nazwijmy ją... Pigi (oryginalnie, prawda?) A co do Twoich dzieł szydełkowych - robią wrażenie. Bardzo, z całej siły podobają mi się te rękawiczki i fioletowo-czarna torebusia.
|
|
|
|
|
|
AMOL, PROTOS, KAKA DEMONA
Wichajster czipsy dwa Łyżwiarz wie, ze kotek odkopał prezent Ściągnij wianki i stań przed Wyżellakiem Golonkę masz, Pan?
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #18 : Luty 08, 2008, 05:12:08 » |
|
Jacqueline - dzięki! Co do szydełka, to wiadomo - zdania są podzielone. Mi się podobają szydełkowe wyroby...ostatnio stwierdziłam, że mam tylko jedną długą spódnicę i to z materiału, więc się szybko zabrałam za robienie....mam już połowę, jak skończ, to z pewnością pokażę ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mada
|
 |
« Odpowiedz #19 : Luty 08, 2008, 05:14:12 » |
|
Haha xD Fajne!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mahoutsukai
|
 |
« Odpowiedz #20 : Luty 08, 2008, 10:32:46 » |
|
Buta-Loli XDDD
|
|
|
|
|
|
W 70% jestem zbudowana z cukrów ^.^
Meta-Mysi Księżniczce Pokłony oddajcie swe! Podnieście Ręce! Pomachajcie! Panią swą chwalcie!!
|
|
|
|
Jacqueline
|
 |
« Odpowiedz #21 : Luty 10, 2008, 02:35:37 » |
|
Masz dłoń do takich rzeczy!
|
|
|
|
|
|
AMOL, PROTOS, KAKA DEMONA
Wichajster czipsy dwa Łyżwiarz wie, ze kotek odkopał prezent Ściągnij wianki i stań przed Wyżellakiem Golonkę masz, Pan?
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #22 : Luty 12, 2008, 12:51:45 » |
|
Dzięki wszystkim! Wczoraj znalazłam w domu siedem uroczych guzików w kształcie klucza wiolinowego...niestety - w kolorze niebieskim, który nijak pasuje do moich ubrań. Postanowiłam się więc za nie zabrać...aktualnie pomalowałam jeden, moim super-niezawodnym lakierem do paznokci...i chyba resztę czeka podobny zabieg, tylko nie wiem, czy nie zdecyduję się na kolor biały lub czerwony....a aktualnie nie posadam takich lakierów. Oto efekt: 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Arinae
|
 |
« Odpowiedz #23 : Luty 12, 2008, 07:09:54 » |
|
Czarny moim zdaniem o wiele lepiej wygląda, chociaż niebieski jest...taki słodki ^^ Ogólnie urocze guziczki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
La Lolita Rock Diva
Gość
|
 |
« Odpowiedz #24 : Luty 15, 2008, 10:14:43 » |
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawww < chyba przesadziłam> xD  jej ten rysunek jest bombowo cudowno piekny 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Klaudynka
|
 |
« Odpowiedz #25 : Luty 15, 2008, 10:39:19 » |
|
Śliiiiczneee! *_*
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #27 : Luty 17, 2008, 12:20:09 » |
|
Arinae, La Lolita Rock Diva, Tuethan - dzięki ^^
sweet ichigo - dziękuję! Akurat wszelkie misie/króliczki czy co tam jeszcze są łatwe do zrobienia, pogłabym Cię nauczyć, ale bardziej na zasadzie podesłania odpowiednich stron, na których wszystko jest dokładnie opisane, czy też zeskanowania tego co mam w mądrych książkach, bo sama jestem kiepskim nauczycielem ^^
A buty kupiłam w zeszłym roku gdzieś na deptaku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet ichigo
|
 |
« Odpowiedz #28 : Luty 17, 2008, 09:48:10 » |
|
będę baaardzo wdzięczna *_________* chyba nie ma gorszego nauczyciela ode mnie xD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #29 : Luty 17, 2008, 09:51:40 » |
|
sweet ichigo - to zapraszam na GG (822922) 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|