|
Euflonica
|
 |
« : Lipiec 14, 2006, 10:55:24 » |
|
Postanowiłam, że i ja założę swój temat ^^ Modelkę mam dość dobrą jeśli o pozowanie chodzi, ale jest ode mnie dużo mniejsza, więc w moich ciuchach wygląda nienajlepiej. Jednak stwierdziłam, że na kimś wypadałoby je pokazać. Z wyjątkiem bluzki, która została kupiona i krzyża - wszystkie rzeczy są mojej produkcji, jedynie spódnica została uszyta przez babcię na moją prośbę (falbankę już doszywałam sama)  Zbliżenie butów: http://klaka.cba.pl/trampy.jpgZbliżenie torby (słabe trochę, ale nie umiem robić zdjęć, na torbie naszywka jest kupiona): http://klaka.cba.pl/torba.jpgNa razie to będzie tyle ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Glamur Princess Doll Maldoror
|
 |
« Odpowiedz #1 : Lipiec 15, 2006, 12:41:01 » |
|
Wow fajnie sie to prezentuje. To koronka robiona ręcznie jest?
|
|
|
|
|
|
...And the ambulance died in my arms...
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #2 : Lipiec 15, 2006, 12:46:33 » |
|
Dziękuję ^^ Tak, wszelakie falbanki i koronki na szydełku robię.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lilcia
|
 |
« Odpowiedz #4 : Wrzesień 23, 2007, 05:23:01 » |
|
jak ladnie  jak ja sie za cos biore....tez tak chceeee! (ta 1 torebka jest taka cute i kawaii!!!)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Trish
|
 |
« Odpowiedz #5 : Wrzesień 24, 2007, 09:59:32 » |
|
huh, świetna jest ta 1 torebka @.@! muszę kogoś namówić zeby mnie nauczył szyć na szydełku. bo to jest robione na szydełku, prawda? ^^ Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #6 : Wrzesień 24, 2007, 10:50:50 » |
|
Miło, że się podoba ^^
Tak, Trish, to jest szydełko
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #8 : Wrzesień 25, 2007, 07:14:07 » |
|
Właściwie, to tylko dla siebie, czasami dla koleżanek na jakieś urodziny/za drobną opłatą, ale o robieniu czegokolwiek na sprzedarz, to jeszcze nie myślałam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Toshiko
|
 |
« Odpowiedz #9 : Wrzesień 25, 2007, 09:12:03 » |
|
ja niezbyt lubie rzeczy robione na szydełku, toreki wole skórzane lub z materiału 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pinku
|
 |
« Odpowiedz #10 : Wrzesień 25, 2007, 10:36:34 » |
|
Fajne^^ Abstrahując od szydełka (bo podobnie jak Toshiko, średnio mi się podobają wełniaste rzeczy) to torebki mają strasznie fajne wzory, zwłaszcza falbanki pod klapką wymiatają^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #11 : Wrzesień 25, 2007, 01:02:59 » |
|
Cóż, jeśli chodzi o szydełko, to jest akurat kwestia gustu, ja lubię, zresztą mam też torebki skórzane, tylko że nie lubię ograniczać się do jednego materiału. Jeśli chodzi o resztę rzeczy, to mam też niektóre robione na szydełku - na szydełku robi matka, babcia, więc cóż, "weszłam" już w to dawno i staram się jakoś łączyć z motywami GL, a że w zasadzie tylko "czerpię", to wydaje mi się, że wyroby szydełkowe są jak najbardziej na miejscu.
No ale jak już mówiłam - zależy co się komu podoba ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Euflonica
|
 |
« Odpowiedz #12 : Luty 04, 2008, 05:45:38 » |
|
Dobra, z racji tego, że ostatnio wszyscy szpanują rysunkami związanymi z tematyką GL, to ja przejrzałam te ostatnie i stwierdziłam, że jedna rzecz się nadaje...powiedzmy   ...przepraszam, ale nie mogłam się powstrzymać ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ribbon
|
 |
« Odpowiedz #13 : Luty 04, 2008, 07:08:08 » |
|
kawaaii@_@
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sumire
|
 |
« Odpowiedz #14 : Luty 04, 2008, 07:11:36 » |
|
Śliczna i zabawna  Bardzo ładne tło.
|
|
|
|
|
|
Nie ma potrzeby się tym krępować, Spock. To zdarza się ptaszkom i pszczółkom.
Ptaki i pszczoły nie są Wolkanami, kapitanie.
|
|
|
|
|