|
Meidesu
|
 |
« : Sierpień 22, 2009, 04:15:47 » |
|
UWAGA! WAŻNE! Prosze pisać na maila: mesiaste[at]gmail.com Bardzo też proszę osoby, które pisały do mnie na fejsbuku o kontakt, ta głupia strona wywaliła mi konto i straciłam całą korespondencję!  cena: 140 zł yukata:  cena: 150 zł
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Styczeń 13, 2012, 09:24:36 wysłane przez Meidesu »
|
|
..przecież chodzi o to, żeby się dobrze bawić D:
|
|
|
|
|
|
blackqueen2
|
 |
« Odpowiedz #1 : Sierpień 22, 2009, 04:26:11 » |
|
Ja mogę tylko polecić bo mam taką samą tylko różową i jest bardzo solidnie wykonana.
|
|
|
|
|
|
My love lives at the end of the rainbow, someday I'm gonna fly there on a firefly...
|
|
|
|
Kyuuketsuki
Gość
|
 |
« Odpowiedz #2 : Sierpień 30, 2009, 10:49:31 » |
|
podasz może wymiary?? bo 36-38 mało mówi^^, zwłaszcza że ja jestem niestandardowa ^^
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #3 : Sierpień 30, 2009, 12:53:34 » |
|
hm... a na pojedyncze sprzedaze to przypadkiem nie powinno sie pisac w watku "Sprzedam" ? aaa  i to dosyc spora cena jak na Bodyline...
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 30, 2009, 12:55:08 wysłane przez Miaka »
|
|
|
|
|
|
blackqueen2
|
 |
« Odpowiedz #4 : Sierpień 30, 2009, 01:12:57 » |
|
hmm dużo? Ja za swoją zapłaciłam ponad 200zł,więc cena jest normalna.
|
|
|
|
|
|
My love lives at the end of the rainbow, someday I'm gonna fly there on a firefly...
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #5 : Sierpień 30, 2009, 04:30:45 » |
|
hmm dużo? Ja za swoją zapłaciłam ponad 200zł,więc cena jest normalna.
chcialam tylko przypomniec ze wiekszosc kosztu to przesylka a nie oplata za sama sukienke D:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #6 : Sierpień 30, 2009, 05:06:53 » |
|
Miaka, wolno sprzedawać za ile się chce. Czy ktoś kupi to już inna sprawa, ale nikt nie jest do tego zmuszony. Co do pojedynczych sprzedaży, jak kto chce, ale moim zdaniem posiadanie wątku, z nowościami w pierwszym temacie, jest bardziej efektywne niż pisanie w wątku 'sprzedam'.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
blackqueen2
|
 |
« Odpowiedz #7 : Sierpień 30, 2009, 05:25:48 » |
|
chcialam tylko przypomniec ze wiekszosc kosztu to przesylka a nie oplata za sama sukienke D:
No i co z tego? To chyba jasne,że mało kto sprzedaje sukienkę za którą wybulił trochę kasy bez kosztów wysyłki z zagranicy -.-
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #8 : Sierpień 30, 2009, 09:23:43 » |
|
Miaka, wolno sprzedawać za ile się chce. Czy ktoś kupi to już inna sprawa, ale nikt nie jest do tego zmuszony. Co do pojedynczych sprzedaży, jak kto chce, ale moim zdaniem posiadanie wątku, z nowościami w pierwszym temacie, jest bardziej efektywne niż pisanie w wątku 'sprzedam'.
okai to wszystko wyjasnia  kasuje sklepik i bede spamowac nowymi topickami co 2 dni ^^yeee
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #9 : Sierpień 31, 2009, 12:23:21 » |
|
Jezu. Miaka. Czy Maidesu ma jakiś drugi temat? Bo nie mogę znaleźć? Jeśli nie, to TO jest jej JEDEN temat. W którym będzie zmieniać zawartość i tytuł w razie potrzeby.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #10 : Sierpień 31, 2009, 11:17:38 » |
|
Jezu. Miaka. Czy Maidesu ma jakiś drugi temat? Bo nie mogę znaleźć? Jeśli nie, to TO jest jej JEDEN temat. W którym będzie zmieniać zawartość i tytuł w razie potrzeby.
no przeciez zartowalam. .... zycze powodzenia ze sprzedaza.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kasiotfur
|
 |
« Odpowiedz #11 : Sierpień 31, 2009, 05:28:28 » |
|
LOL. XD Przy szalonych pomysłach niektórych forumowiczów, uwierzyłam w taką wizję.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #12 : Sierpień 31, 2009, 06:40:53 » |
|
LOL. XD Przy szalonych pomysłach niektórych forumowiczów, uwierzyłam w taką wizję.
haha  a Madeisu ma dzieki nas darmowe bumpy XD
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Meidesu
|
 |
« Odpowiedz #13 : Sierpień 31, 2009, 06:46:34 » |
|
no z bogiem, ja nie narzekam  BTW- bede tu wrzucać niebawem inne rzeczy więc pisanie w wątku grupowym byłoby raczej bez sensu
|
|
|
|
|
|
..przecież chodzi o to, żeby się dobrze bawić D:
|
|
|
|
alabaster princess
|
 |
« Odpowiedz #14 : Wrzesień 07, 2009, 11:52:42 » |
|
podasz może wymiary?? bo 36-38 mało mówi^^, zwłaszcza że ja jestem niestandardowa ^^
wymiary mozna latwo znalezc na stronie bodyline i napewno nie jest to rozmiar 36-38, ta sukienka jest bardzo rozciagliwa
|
|
|
|
|
|
spanie jest dla mieczakow!
|
|
|
|
|