VeroniqueAnne
Jr. Member

Schizofreniczka
|
 |
« : Sierpień 17, 2009, 01:05:49 » |
|
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Sierpień 17, 2009, 02:57:13 wysłane przez VeroniqueAnne »
|
|
Typowa przedstawicielka mangi shojo, z pewnymi schizami i poprzestawianym mechanizmem w mózgu. Czytaj - JA! *v*
....powiedziała osoba latająca w cosplay'u i loli wszędzie gdzie może, a nawet jak nie może to i tak to robi.
|
|
|
|
|
|
Nyu_Chan
|
 |
« Odpowiedz #1 : Sierpień 17, 2009, 01:20:57 » |
|
|
|
|
|
|
|
gdzie tam miłości do żarcia.
|
|
|
VeroniqueAnne
Jr. Member

Schizofreniczka
|
 |
« Odpowiedz #2 : Sierpień 17, 2009, 01:31:28 » |
|
Nie, ta torba jest w rzeczywistości o wiele większa (taka z Hello Kitty, dostałam na urodziny *-*). Jak szłam ulicą to się za mną ludzie oglądali (jakieś dziewczyny nawet się uśmiechały, kiedy je mijałam).
|
|
|
|
|
|
Typowa przedstawicielka mangi shojo, z pewnymi schizami i poprzestawianym mechanizmem w mózgu. Czytaj - JA! *v*
....powiedziała osoba latająca w cosplay'u i loli wszędzie gdzie może, a nawet jak nie może to i tak to robi.
|
|
|
|
|
|
lamiette
|
 |
« Odpowiedz #4 : Sierpień 17, 2009, 02:28:36 » |
|
|
|
|
|
|
|
"For the record, Bodyline is on the freaking dirt-cheap end of the spectrum. They must use elves chained to sewing machines to produce that shit, or possibly unicorns." http://la-miette.blogspot.com/
|
|
|
|
Cheshire Cat
|
 |
« Odpowiedz #5 : Sierpień 17, 2009, 02:36:49 » |
|
Ślicznie wyglądasz ^^ bardzo uroczo. Jedynie mozna by butki zmienić i dodać jakąś haleczkę.
Nie dziwię się, że sie ludzie do Ciebie uśmiechali - naprawdę przesympatycznie wyglądasz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VeroniqueAnne
Jr. Member

Schizofreniczka
|
 |
« Odpowiedz #6 : Sierpień 17, 2009, 02:56:04 » |
|
To mi się najbardziej podoba, czego ty tam szukasz?  Maki tam rosły xD A buty to mój największy problem, nie mam gdzie kupić i nie mam za co.... X.x
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lladia
|
 |
« Odpowiedz #7 : Sierpień 17, 2009, 02:57:16 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Difteria
|
 |
« Odpowiedz #8 : Sierpień 17, 2009, 03:44:35 » |
|
Podoba mi się biały strój z niebieskimi dodatkami. Co bym zmieniła - rajtki zamiast podkolanówek  Ale to pewnie dlatego, że zdecydowanie jestem zwolenniczką tych pierwszych.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
elluin
|
 |
« Odpowiedz #10 : Sierpień 17, 2009, 06:37:51 » |
|
Jesteś bardzo urocza i świetnie wyglądasz w lolicie. Pomimo tych niedociągnięć, o których wspominały dziewczyny, to jest całkiem nieźle 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
VeroniqueAnne
Jr. Member

Schizofreniczka
|
 |
« Odpowiedz #12 : Sierpień 18, 2009, 02:11:00 » |
|
Co do halki, to z niewiadomych powodów oklapła po drugim użyciu. Jak można ją uszyć, tak żeby nie oklapła?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Alice in Wonderland
|
 |
« Odpowiedz #13 : Sierpień 18, 2009, 03:17:39 » |
|
Z halkami jest bardzo ciężko. Bo jeśli chce się mieć dobrą halkę to musi być ona złożona z dużej ilości materiału wtedy na pewno nie oklapnie (tylko w wakacje jest bardzo gorąco). Ja też mam halki które mi oklapły dlatego nosze dwie albo jakieś spódniczki z tiulu można też nosić pantalony.
|
|
|
|
|
|
***Beautiful World*** ♣Moje życzenia są jak marzenie, lecz moje marzenia są nie do spełnienia♣
|
|
|
|
Miaka
|
 |
« Odpowiedz #14 : Sierpień 18, 2009, 05:41:00 » |
|
Bardzo slicznie ^^ i uwazam za bardzo lolicio. Jak na poczatkujaca lolite to wogole cud i miod ^^. Czy to port w Racianem albo Nidzie? O_o
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|